Heti horoszkóp április 18-tól 24-ig: a Halak a pénzügyekben, a Mérleg a szerelemben szerencsés

A napokban sokakra szerencse vár a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a hét a húsvéthétfővel, ünnepi hangulatban, sokak háza táján hagyományok koszorújában indul. A horoszkóp elárulja, mit ígérnek a további napok!

Egyesek most különösen szerencsések lesznek: ki a szerelemben, ki a pénzügyek terén számíthat Fortuna támogatására. Persze, lehetnek fejlemények a karrier terén is.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Az ünnepek kissé elfárasztanak, de szerencsére sikerül megfelelő tempóban haladnod a munkában. Most egy fontos kérdésben is dűlőre juthatsz. Szíved választottja pozitív meglepetést okoz neked egy gesztussal vagy reakcióval. Ha még egyedülálló vagy, titkos imádód végre színre léphet, és randira hívhat a héten. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A következő napok energikusan telnek, amit nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is érezni fogsz. Jó munkatempó, több és tartalmasabb szabadidő vár. Szerelmeddel sok-sok romantika és önfeledt nevetés vár. Most többet lesztek kettesben, ami örömötökre lesz. Szingliként egy randiapp hozhat neked sikert. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Túl a húsvéton tavaszi hangulatod a tetőfokára hág. A szabadba vágysz, érdemes kirándulnod, kertészkedned, vagy akár balkonnövényeket ültetned. Kedvesedtől tanácsot kérsz egy magánéleti kérdésben. Ne felejtsd el kifejezni a hálád. Ha még várod a párod, olyasvalaki tetszik meg, aki valami miatt tabu lehet. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó híreket tartogat a következő pár nap. Most több időd lesz kikapcsolódni is, ami nemcsak rád fér, de alaposan fel is fog tölteni. Kedveseddel több időt tölthettek kettesben, amit mindketten nagyon élveztek majd. Sok közös élménnyel gazdagodtok. Ha még egyedülálló vagy, két pasi is küzdhet egyszerre a kegyeidért. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Húsvéthétfőd vidáman telik. Kipróbálsz egy új szabadidős tevékenységet, mely az új hobbiddá válhat. Ez sok örömet fog neked okozni. Párkapcsolatod harmonikus, ami a javuló kommunikációnak is betudható. Egyre inkább megértitek a másik fél álláspontját. Szingli vagy? Egy randioldalon izgalmas partnerjelölt várhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyeden izgalmas feladat vár, mely nemcsak kihívást jelent, de sok fejlődési lehetőséget is tartogat. Most megmutathatod, mire is vagy képes. Szíved választottja a tanácsodért folyamodik, ami bizalmáról árulkodik. Gondold át a választ objektíven és alaposan! Szingli vagy? Most jól is eshet az egyedüllét, élvezed az ezzel járó előnyöket. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Anyagi kérdések foglalkoztatnak, ugyanis több dolog is van, amire spórolnod kellene. Vajon hogyan gyűjthetsz össze több pénzt? A héten remek megoldás jut eszedbe. A szerelemben szerencse vár. Pároddal sikerül elkerülnöd egy félreértésből adódó felesleges vitát. Szingliként éppen arra jársz, amerre jövendőbelid: nyisd ki jól a szemed! Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nem győzöd csodálni a tavasz szépségeit. Vidám hangulatod másokra is átragad, sokan fogják keresni a társaságod. Kedveseddel egy majdani utazás tervezgetése izgalmas beszélgetéseket, lázas ötletelést ígér. Ha még egyedülálló vagy, egy régi szerelmed bukkanhat fel ismét a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Új fejezet kezdődik az életedben. Az előremozdító változás hosszú távú, izgalmas kalandnak ígérkezik. Szerelmeddel több komoly kérdést is tisztáztok, ami közös jövőtöket érinti. Ha még szingli vagy, hétfőn akadhat egy locsolkodód, aki egyáltalán nem közömbös számodra. Virtuálisan is érkezhet! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bár a húsvéti program kissé lecsökkenti az energiaszinted, kitartó maradsz a hét végéig. Környezetedből pozitív visszajelzésre számíthatsz, hiszen a vak is látja, mennyire elszánt és energikus vagy. Kedveseddel kis féltékenység paprikázza meg a hangulatot. Ha még nincs párod, jelölted körül egy másik nőt láthatsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A napokban nem lesz könnyű kézben tartanod az időbeosztásod. Sok programod lesz, melyeket akkor sikerül jól beosztanod, ha képes leszel priorizálni. Szerelmeddel kellemes kiruccanás várhat a hétvégén. Ha még egyedülálló vagy, szombaton vagy vasárnap randira hívhat egy jóképű jelentkező. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Most szerencsés leszel a pénzügyekben. Ha nagyobb összegért vásárolnál valamit, vagy ha csak a mindennapi vennivalókat nézzük, mindenképp jobban jössz ki anyagilag, hála a jól elcsípett akcióknak és szemfülességednek. Szerelmi életedben egy régi álmod valósul meg egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük