Heti horoszkóp április 11-től 17-ig: a Nyilas sikert arat, a Bak jó híreket kap

A héten csodás tavaszi hangulat ígérkezik a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre szebb a tavasz, és közeleg a húsvét, ám addig sok minden várható, amiről a heti horoszkóp ad előrejelzést a 12 csillagjegy szülöttei számára.

A Nyilas karrierjében örvendhet sikernek, a Bakot jó hírek dobják fel a hét első felében. Alább kiderül, ki mire számíthat az előrejelzés jóslata alapján.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám a teljesítése nem lesz egyszerű, hiszen a munkád miatt igen sűrű hétnek nézel elébe. Szerencsére jól állod a sarat, mert energikusabb leszel a szokásosnál. Pároddal az ünnepi menetrend szervezése kis kompromisszumot kíván. Szingliként egy online társkeresőn várhat siker. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Vidám hét elé nézel. A tavasz szépségei egészen lenyűgöznek, és most szerencsére lesz alkalmad a természetben is megcsodálni mindezt. Szerelmeddel irigylésre méltóan harmonikus hetetek lesz. Ha még várod a párod, egy régi jelölted jut eszedbe, aki azonban közben elkelt. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy régi ismerősödbe botlasz, aki meglepő dolgot mesél. Sokat változhatott, de a találkozás örömteli lesz a számodra. Kedveseddel kis vitád lehet, de hamar belátjátok, ki tévedett. Édes lesz a békülés. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerőse izgathatja a fantáziád. Érdemes kicsit nyomoznod utána. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkádban motivált vagy, magánéletedben kiegyensúlyozott. Most azt érezheted, minden klappol körülötted. Ez az inspiráló hangulat kreatív tevékenység űzésére ösztönöz. Ha párban vagy, kedveseddel színes beszélgetések várnak, és sok romantika. Egyedülállóként egy jóképű ismeretlen tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy rég nem látott holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Eszedbe juthat egy régi ismerős, akit felkeresel, és öröm lesz vele újra beszélgetni. Kedveseddel egy kirándulás hoz színt a hétbe. Ha még szingli vagy, valaki titokban szemel ki magának, de még nem mer lépni. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szinte égsz a tudásszomjtól, és teszel is azért, hogy egyre gyarapodjanak ismereteid. Most erre koncentrálsz, de az ünnep közeledtével ráhangolódsz a húsvétra. Pároddal mesésen alakul, közelebb kerültök egymás családjához, ezáltal egymáshoz is. Ha még szingli vagy, két jelentkeződ is akad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak, ugyanis eszedbe jut valami, amire szívesen beruháznál. A gyűjtés akkor sikerülhet jól, ha nem csábulsz el, és vásárolgatsz sokat. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vita várható, de ez csak a ragaszkodásotok jele. Ha még egyedülálló vagy, exedről hallasz érdekes pletykát. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Heted mesésen alakul. Bár sok program vár, mégis mindent kiválóan levezényelsz, beiktatsz, és semmit sem kell ütközés miatt elhalasztanod. Kedveseddel romantikahegyekre számíthatsz. Most a kommunikáció is jobb köztetek, mint eddig valaha. Szingliként egy társkeresőn várhat álmaid hercege. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden sikert aratsz egy ötleteddel, melyet egy ideje tartogathattál, ám most végre ki is mondtad. Főnöködet egyenesen lenyűgözheti a kreativitásod. Kedveseddel egy utazás van kilátásban, feltehetőleg az ünnep során. Ha még szingli vagy, egy korábban kikosarazott illető ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírekkel kezdődik a heted. Egy számodra mostanság fontos ügyben történik előrelépés. Ez motivál, és erőt ad ahhoz, hogy tovább dolgozz, küzdj, reménykedj. Szerelmeddel egy kellemes kiruccanás van kilátásban a hétvégén. Ha még várod a párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz a napokban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új hobbira teszel szert. Ez a dolog nemcsak szórakoztat, de ki is kapcsol, és nagyon feltölt. Párkapcsolatodban minden rendben, noha kicsit kevesebb időtök lehet kettesben a napokban. Azok az órák ugyanakkor minőségiek lesznek! Szingliként egy régi plátói szerelmed kerül a láthatárra. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hét elején úgy tűnhet, megugorhatatlanul nehéz hét vár, de hamar kiderül, hogy a csodás tavasztól energikusan, hatékonyan és tevékenyen telnek a napjaid, és nincs előtted akadály. Pároddal egy pénzügyi döntést kell meghoznotok. Ha még egyedülálló vagy, most jól is eshet a szabadság. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük