Heti horoszkóp április 4-től 10-ig: a Skorpió szerelmes, a Vízöntő sikert arat

A következő napok harmóniában telhetnek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára sokan kíváncsiak, milyen eseményekkel gördül tovább a sorsuk kereke, és a heti horoszkóp erre most megadja a választ.

Az előrejelzés szerint szép tavaszi napoknak nézünk elébe, amikor is  szerelmi fejlemények és siker adhat plusz okot a mosolyra. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Főnöködtől dicséretre számíthatsz, ugyanis egy nagyszerű ötleted támad: ezzel nemcsak az ő elismerését váltod ki, de kollégáidét is. Pároddal tavaszi hangulatban vagytok, kellemes kirándulás várhat rátok. Szingliként randira hívhat titkos imádód, aki jó ideje rólad álmodozik már. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban harmónia uralkodik a lelkedben. Most a legtöbb dolgot kereknek érzed az életedben, ami segít elviselni a továbbiakat, melyek nem rajtad múlnak. Kedveseddel romantikus, mégis könnyed és játékos lesz a heted. Ha még szingli vagy, két jelentkeződ is akad. Kérdés, mi alapján, és ki mellett döntesz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új fejezetet kezdesz, ugyanis egy eddig fennálló rossz dolgot kiiktatsz az életedből. Noha ehhez nagy elhatározás kell, mégis erős leszel, és megteszed a lépést. Szíved választottjával egy majdani utazás ad közös témát. Ha még egyedülálló vagy, most jól is érzed magad így, szabadon. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. A dolog egy számodra fontos témához kapcsolódik. Az előrelépés motivál és bizakodóvá tesz. Szerelmeddel egy közös tervetek születik, aminek a megvalósítása egyelőre talány. Érdemes többet is beszélgetnetek róla. Ha még szingli vagy, új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid fejlődést mutatnak. Bár lehettek nehézségeid, ennek most már szinte nyoma sincs. Végre kényelmesebben költekezhetsz. Fontos, hogy ne szaladjon el veled a ló, később megbánnád. Szerelmi életedben meglepő, de kifejezetten pozitív fordulat állhat be a héten. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új dolgot próbálsz ki, mégpedig a szórakozás egy új formáját. Ez rendkívül feldob, és lelkessé tesz. A tevékenység egészen feltölt. Párkapcsolatod harmonikus, ám ne feledd, mennyire fontos az őszinteség! Szingliként egy meglepő illető kezd neked udvarolni ismerősi körödből. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki meglep a viselkedésével. Ne aggódj, ez a meglepetés alapvetően kellemes lesz. Megváltozhat az illetőről alkotott képed. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, most különösen jól kommunikáltok. Ha még egyedülálló vagy, exedről tudsz meg egy szaftos pletykát. Jobb, ha nem kommentálod. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nálad most minden az érzelmek körül forog, ami némi dekoncentráltságot okozhat benned. Próbáld mégis kézben tartani teendőid, kötelezettségeid. Kedveseddel odavagytok a megérkezett tavaszért, és sok időt töltötök a szabadban. Ha még egyedülálló vagy, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy nagyszerű ötlet jut eszedbe, ám a megvalósítás még ködös. Az első elképzelésed ugyan zsákutca lehet, de utána nagyszerű megoldásra jutsz. Szerelmeddel kisebb vitád lehet, de amint megértitek egymás álláspontját, máris megoldódik a dolog. Szingliként valaki titkon kiszemel magának. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Sok teendő, elvárások, feladatok vesznek körül, és könnyen kimerülhetsz. Próbáld tudatosabban bonyolítani a heted, és megfelelő mennyiséget aludni, illetve mindennap kikapcsolódni egy kicsit. Kedveseddel kis féltékenység támad köztetek, de ez nem lesz vészes. Ha nincs párod, egy barátnőd rokona kezd érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkádban sikert aratsz, teljesítményed elismerő szavakkal illetik. Most szóba kerülhet egy előléptetés vagy fizetésemelés is. Szíved választottjával egy fontos projektbe fogtok, melynek megvalósítása sok kompromisszumot fog igényelni. Ha még várod a párod, egy régi jelölted juthat ismét eszedbe. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Lesznek jobb és rosszabb napjaid a héten, de ha átlagot vonunk, akkor a következő napok jól alakulnak. Minden megy tovább a maga útján, és nem lesz új a nap alatt. Kedveseddel kellemes tavaszi elfoglaltságok várnak, és több időtök lesz kettesben, mint máskor. Ha még szingli vagy, olyasvalaki tetszik meg, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük