Heti horoszkóp március 14-től 20-ig: a Mérleg pénzre, a Kos új szerelemre számíthat

A napokban fókuszba kerülnek az érzelmek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár még néha didergünk a buszmegállókban, lassan magunk mögött hagyjuk a telet, és végre örülhetünk a tavasz szépségeinek: a rügyező fáknak, az első virágszirmoknak, a zöldellő fűnek.

A tavasz közeledtével sokan nyitottabbá válnak egy új kapcsolatra, ennek köszönhetően egyre fontosabb szerepet töltenek be az érzelmek, és egyre több esemény ígérkezik a szívügyek terén.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Csodálkozva nézed az egyre ígéretesebbre forduló időt és a tavaszt beharangozó napsugarakat. Nálad most az érzelmek vannak a középpontban. Szerelmeddel többet vagytok kettesben, és többet beszélgettek, így szinte újjászületik a kapcsolatotok. Ha még nincs párod, most új szerelem kerül kilátásba: titkos rajongód végre felfedi előtted vonzalmát. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egyre világosabbá válik számodra, kik azok a személyek, akiknek fontos a véleménye, és kik azok, akiké nem. Ezzel magad is lazább, nyugodtabb leszel, és nem szorongsz feleslegesen. Kedveseddel mesésen romantikus lesz a hetetek. Kellemes pihenés, ráadásul tavaszköszöntő kirándulás is várhat. Szingli vagy? Titkon valaki kiszemel magának. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Régi ismerősöddel hoz újra össze a sors. Az illetőben korábban csalódhattál, de azóta sok idő eltelt. Érdemes elgondolkodnod, tudsz-e új lappal kezdeni. Szerelmeddel fontos beszélgetésetek lesz, mely alapjaiban határozza meg évetek hátralévő részét. Ha még szingli vagy, egy olyan férfi tetszik meg humora és személyisége miatt, aki külsőleg nem az eseted. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Vidám és energikus leszel a héten. Most a munkában sincs, ami kifoghatna rajtad. Gyors észjárásoddal mindent szempillantás alatt megoldasz. Szíved választottja büszke is lesz rád, és bókok százaival halmoz el. Ha még egyedülálló vagy, egy régi jelölted jut eszedbe, és kíváncsivá tesz, mi lehet vele. Ha most felveszitek a kapcsolatot, abból még bármi lehet. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Úgy alakul, hogy ismeretlen szerepben, feladatkörben, terepen kell magad kipróbálnod. Bár először lehetnek kétségeid, magabiztosságod gyorsan visszanyered az első sikerélmény után. Kedveseddel játékos és vidám hangulatban lesztek, élvezitek a közelgő tavaszt. Még várod a párod? Ha társkeresőzöl, egyszerre két férfin akad meg a szemed. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakiben, akivel nem volt tökéletes a viszonyod, most pozitívan csalódhatsz. Kapcsolatotokban új fejezet veszi kezdetét. Párkapcsolatod harmonikus. Most különösen jól működhet köztetek a kommunikáció, és ezt mások is észreveszik. Ha még várod a párod, egy kéretlen hódolód akad, akit lehet, hogy csak határozott szavakkal tudsz elhárítani. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid kerülnek fókuszba. Most jó eséllyel extra bevétel üti a markod, de az is lehet, hogy pénzt találsz, vagy fizetésemelést kapsz. Akárhogy is, anyagi gyarapodás van a láthatáron. Kedveseddel kisebb vitád lehet, mert nem értetek egyet egy banális kérdésben. A viharfelhők hamar elillannak. Szingli vagy? Kiszemelsz egy jóképű, titokzatos idegent. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régi holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Ennek hatására egy régi ismerősöd keresed meg telefonon, akivel öröm lesz ismét beszélni. Szíved választottja pozitív meglepetést okoz a számodra. Most, ha lehet, még jobban beleszeretsz. Egyedülállóként most kimondottan élvezed a szinglilét előnyeit, és sok időd van magadra. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szétszórtabb lehetsz a napokban, így előfordulhat, hogy valamiről megfeledkezel. Ez kellemetlen helyzetbe sodorhat. Próbálj koncentrálni, és aludj eleget, hogy összeszedettebb légy! Szerelmeddel nagyszerű hetetek lesz, noha kötelességeitek miatt talán kevesebbet lesztek együtt. Szingliként most válsz igazán késszé egy új kapcsolatra. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ugyanis egy számodra fontos, a jövőd befolyásoló dologban előrelépés történik. Ez motivál és inspirál a hét további részében. Kedveseddel egy, a távolabbi jövőben esedékes esemény megszervezése ad plusz elfoglaltságot. Kicsit kevesebb idő jut a romantikára. Szingli vagy? Az online ismerkedés tartogat sikereket. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakitől szívességet kérsz, de visszautasíthat. Ugyan ez elsőre kellemetlen a számodra, utóbb sokkal jobb megoldás jut eszedbe, így végül győztesen kerülsz ki a helyzetből. Szerelmeddel kisebb félreértésbe keveredsz, amiből az egyik kedvenc közös történetetek születhet meg. Szingliként egyik exedről hallasz meglepő információkat. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Ezzel összefüggésben kell döntést hoznod, ami némiképpen aggaszthat. Szerencsére hét közepén jön az isteni szikra, és megleled a jó utat. Pároddal még közelebb kerültök egymáshoz, ugyanis egy őszinte beszélgetésen fogtok túlesni. Ha még nincs párod, de kilátásban van egy randi, akkor a találka remekül sikerül, ígéretes lesz. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük