Heti horoszkóp február 28-tól március 6-ig: a Bika pénzügyek javulására, a Rák forró szerelemre számíthat

A napokban sokan számíthatnak kedvező szerelmi fordulatra.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hétfőn búcsúzik a február, és elkezdődik az első tavaszba hajló hónap, a március. Ez az időszak ígéretes lesz a szerelem szempontjából, de nem kizárólag ennek örülhetünk.

Sokak arcára mosolyt csalnak munkahelyi sikerek, és anyagi gyarapodás is várható. A heti horoszkóp elárulja, pontosan mire lehet számítani a következő napokban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó híreket tartogat számodra a hét. Ez nemcsak felvillanyoz, de nagyon motiválttá is tesz. Kapcsolatodban harmónia uralkodik, noha egy megbeszélnivalótok akad, amit mindketten halogathattok. Szingli vagy? Egy korábban kikosarazott illető kereshet meg. Bár akkor nem tetszett neked, most egész más szemmel nézhetsz rá. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Azok az anyagi kérdések, amelyek mostanság foglalkoztattak, végre megoldódni látszanak. Mivel több pénz lesz a kezedben, kicsit többet is költenél, ám légy résen, korlátozd kiadásaid! Amennyiben párban vagy, egy hullámhosszon lesztek, és remek napok várnak. Ha még nincs párod, egy férfi ismerősöd felől tapasztalod a közeledés jeleit. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valami újat próbálsz ki, és ez rendkívül lelkesítő a számodra. Lehet, hogy egy új hobbira teszel szert? Lélekben mindenképpen gazdagodni fogsz az élménytől. Kedveseddel egy pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok, ami nem lesz egyszerű. Hallgassátok meg egymást! Ha még várod a párod, egy korábbi jelölted ismét felbukkan a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nálad most minden az érzelmekről szól, de ez nem azt jelenti, hogy az élet más területeit hanyagolnád. A munkában ugyancsak topon lehetsz, és a kapcsolataid is ápolod. Szerelmeddel csodás napok várnak, érzelmeitek a tetőfokára hágnak. Ha még várod a párod, első látásra szerethetsz bele valakibe, aki minden korábbi párodtól különbözik. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy olyan személy, akit kevésbé kedvelsz, meglepően szimpatikusan viselkedik. Most egész más fényben tűnhet fel a szemedben. Pároddal jó híreknek örülhettek. Emellett romantikus esték boldogítják a heteteket. Szingliként most adj esélyt az online ismerkedésnek! Valaki csak rád vár, aki számodra is szimpatikus lehet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagy megpróbáltatás vár? Ne aggódj, Fortuna veled lesz, és szerencsésen alakulnak a dolgok. Szerelmeddel már a nyári terveiteket szövögethetitek. Izgalmas lesz az ötletelés. Ha még egyedülálló vagy, most jóleshet a szabadság, és nem keresed görcsösen a párod. Cupido éppen az ilyen pillanatokat szemeli ki nyilai kilövésére. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szívességet kérnek tőled, de a teljesítéséhez aligha van kedved. Bátran mondd el, ha számodra nem fér bele a dolog akár időhiány, akár más okból. Szerelmeddel kirándulás kerül kilátásba, a tervezgetés örömteli és izgalmas program lesz számotokra. Ha még nincs kapcsolatod, egy barátnős vagy családi út kerül szóba, ami ismerkedési lehetőséget tartogat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden brillírozol, és ezt a főnököd sem hagyja szó nélkül. Vigyázz, hogyan fogadod a dicséretet, mert kollégáid szimpátiáját elveszítheted. Szíved választottjával több időtök lesz kettesben. Romantikus esték sora vár rátok. Ha még várod a párod, egyszerre több férfin is megakad a szemed, de azt nehéz eldöntened, hogy ki lehet az igazi. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új ismerősre teszel szert, aki később a karrieredben lehet segítségedre. Munkahelyeden egyébként flottul mennek a dolgok, ám megfordulhat a fejedben a váltás gondolata. Kedveseddel kisebb féltékenységi vitád adódik, de hamar túljuttok rajta. Még várod a szerelmet? Egy kéretlen jelentkeződ akad, akit könnyen elháríthatsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis kinézel valamit magadnak, ami nagyobb összegbe kerül. Bár némi szervezést igényel, szerencsére megtalálod az utat, hogyan spórolhatnál össze elég pénzt. Pároddal közös tervetek születik, ami motiváló erőként hat rátok, és lendíteni fog a kapcsolatotokon. Ha még egyedülálló vagy, valaki titokban azt tervezheti, hogy randira hív. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A tavasz közeledtével a természetbe vágysz. Érdemes engedni a kívánságodnak, és hétvégére szervezni egy kellemes, könnyű túrát, kirándulást. Szerelmedben nagyszerű partnerre lelhetsz, bár a célpont meghatározása közben szükség lehet a kompromisszumkészségetekre. Szingliként az online ismerkedés hoz sikert: valakinek a humora fog meg. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ha ügyintézés vár, akkor nagyszerűen boldogulsz, és hamarabb megleszel teendőiddel, mint azt sejtetted volna. Pároddal harmonikusan telik a hét. Szóba kerülhet egy közös projekt, aminek a megvalósítása még sok előkészületet igényel. Szingliként egy kisebb csalódás érhet: aki tetszett, az foglalt, vagy nem érdemes a figyelmedre. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük