Heti horoszkóp február 21-től 27-ig: az Ikreket csodálják, a Skorpió nagy lehetőséget kap

A napokban pozitív események sora ígérkezik.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február végéhez értünk, így lassacskán valóban bekopogtat a tavasz: erről az egyre sűrűbben kikacsintó napsütés is tanúskodik, ami a jókedvet is garantálja.

Most több ok is lesz a mosolygásra: egyesek a szerelemben számíthatnak fejleményekre, másokat csodálják a környezetükben. Egy nagyobb lehetőség is izgalmas fordulatként érkezhet el a héten. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pénzügyeid valamivel szorosabbak lehetnek, mint szeretnéd, ám jó hír, hogy ez az állapot nem tart sokáig. Hamarosan pénzbevétel gyarapítja a számlád. Szíved választottjával nosztalgikus hangulatban telik a hét. Ideje új élményeket gyűjtenetek, programokat szerveznetek! Ha még egyedülálló vagy, exedről derül ki egy érdekes információ. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, és bizalmát megtisztelőnek érzed. Valóban imponáló lehet, ám ne feledd, hogy csak akkor segítség a segítség, ha valóban értesz ahhoz, amire kérnek. Pároddal estéről estére romantikus hangulatban lesztek, akár a turbékoló galambok. Ha még egyedülálló vagy, egy régi jelölted jut eszedbe: vajon foglalt, vagy még ő is keresi a párját? Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Munkahelyeden valósággal csodálják, milyen frappáns megoldásaid, sziporkázó ötleteid és milyen teherbírásod van. Fontos, hogy azért ne dolgozd agyon magad, mert az az egészséged rovására mehet! Pároddal most jobban kommunikáltok, köszönhetően a növekvő türelmeteknek. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy új feladattal találod szemben magad. Bár elsőre nagy falatnak érezheted, hamar rájössz, hogy úgy megy, akár a karikacsapás. Pároddal közösen egy jó hírnek örülhettek, amely feldobja a heteteket. Közben egy kellemes utazás terve is felmerül. Szingli vagy? Barátnőd ismerősén akad meg a szemed, de egyelőre nem tudsz meg róla semmit. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban felmerülhet benned a gondolat, hogy karrieredben egy teljesen új területet próbálj ki. Ez egy nagy változás lenne, érdemes átgondolnod, téged mégis csábíthat az ismeretlen. Szerelmeddel anyagi természetű vitátok adódhat, de hamar dűlőre juttok. Amennyiben nincs párod, egyszerre két férfin akad meg a szemed: kérdés, ki lesz a befutó. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Igen elfoglalt lehetsz a napokban, ugyanis egy szívességet is elvállalhatsz, ráadásul a munkában is leterhelhetnek. Szerencsére energikus vagy, és nem fog ki rajtad a sűrű időbeosztás. Kedvesed és közted némi féltékenység ébred, de szerencsére ez csakis a ragaszkodásotok bizonyítéka lesz. Szingliként most érdemes szétnézned egy társkeresőn. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Meglepetés vár, ugyanis egy ismerősöd váratlan módon reagál egy kényes helyzetben. Most egészen más színben tűnik fel a szemedben, mint ahogy eddig láttad. Szerelmeddel élvezitek a tavasz közeledtét, szabadtéri program vár rátok. Ha még egyedülálló vagy, régi, plátói szerelmed tűnik fel a láthatáron, és ezúttal valóra is válhat a történetetek. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden nagy lehetőséget kaphatsz. Egy másik posztot vagy egy fejlődést biztosító feladatot ajánlhatnak fel. Csak rajtad áll, elfogadod-e, vagy sem. Szerelmeddel egy kis kirándulás teszi színesebbé a hetet, és a nyárra is születik egy izgalmas tervetek. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akad, akit csak határozottan tudsz elhárítani. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid forognak a fejedben. Nagyobb kiadásban töröd a fejed, ám az elhamarkodott ötletek nem vezetnek jóra. Gondold át alaposan, hogy mit teszel, és mit veszel. Szíved választottjával kisebb vitátok adódik, ám ezt egy őszinte beszélgetéssel helyre tudjátok hozni. Ha még nincs párod, egy kis egyedüllét most jót is tesz, rendezheted a gondolataid, vágyaid. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új ismerősre teszel szert. Közös ismerősötök révén most egy nagyszerű, új barátság indulhat el, ami nagy érték, és óriási szerencse a számodra. Kedvesed egy olyan vallomást mond neked, amit nem felejtesz el. Ez a szerelmi vallomás a legszebb lehet, amit eddig hallottál. Ha még egyedülálló vagy, első látásra szerethetsz bele valakibe. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új dolgot próbálsz ki, és ez végtelenül lelkessé tesz. Lehetséges, hogy egy új hobbira teszel szert? Akárhogy is, a tapasztalattal mindenképpen gazdagabb leszel. Szíved választottjával közös családi vagy baráti program vár, mely nagyszerűen fog sikerülni. Ha még szingli vagy, egy váratlan helyzetben keveredsz perzselő flörtbe. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és valami maradandót alkothatsz. Büszkeséggel tölt el a végeredmény, és nem véletlenül, hiszen valóban látványos lehet a végeredmény. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét, a szokásosnál is többet nevettek együtt. Ha nincs párod, új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük