Heti horoszkóp február 7-től 13-ig: a Vízöntő szerelmes, a Rák sikeres lesz
A héten sokaknak alakulnak szerencsésen a dolgai.

GettyImages-151811593
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A napokban sokak mellé szegődik Fortuna, így a munkában, de akár a magánéletben is szerencsés eseményekre számíthatunk. Lesznek, akik a karrierben érnek el sikert, mások a szerelemben lépnek előre.

Apropó, szívügyek: bár a Valentin-nap még nem ér utol bennünket a héten, de már nagyon közeleg, így sokan szánhatják rá magukat az ismerkedésre, kezdeményezésre. Most sokak szerelmi élete vehet pozitív fordulatot.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szerencsésen alakul a heted. Bármibe fogsz, az jól sikerül. Nincs ok aggodalomra pénzügyileg sem, mert most kevesebb kiadásod lehet, mint azt előre tervezted, így több pénz marad a zsebedben. Pároddal egy jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Ha szingli vagy, egy barátnőddel vagy családdal való majdani utazás merül fel, ami ismerkedési lehetőséget tartogat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valakiben pozitívan csalódsz, és ezzel új alapokra kerülhet kapcsolatotok. Amennyiben egy régi barátról van szó, most megújíthatjátok a köteléket. Pároddal harmóniában telik a hét, több közös tervetek is születik, izgalmas lesz az álmodozás. Ha még várod a párod, most érdemes kimozdulnod, mert egy jóképű férfit sodorhat utadba a szél. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyi téren támad egy kolosszális ötleted. Noha a megvalósítása jár némi áldozattal, de a pozitív eredmények kilátása meghozza a kedved a változtatáshoz. Kedveseddel némi féltékenység borzolja a kedélyeket, de ez is csak a ragaszkodásotok jele. Ha még nincs párod, egy korábban kikosarazott illető ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új feladattal találod magad szemben a munkahelyeden, de úgy tűnik, nagyszerűen teljesítesz. Ez a siker nemcsak számodra lesz pozitív élmény, de főnököd szemében is nagyot nősz majd. Párkapcsolatod szebb aligha lehetne. Zavartalanul alakul a hetetek, nagy beszélgetések és romantikus esték várnak. Szingliként egy titokzatos pasira figyelsz fel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy, a közeljövőben esedékes esemény megszervezése igényel tőled plusz figyelmet és időt. Ezt ugyan nem könnyű beiktatni a mindennapjaidba, de nem is lehetetlen. Kedveseddel egy kis félreértés kerekedik, de hamar meg tudjátok beszélni. Ha még szingli vagy, egy régi férfi ismerősöd felől tapasztalsz jeleket. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden megdicsérnek, ugyanis nagyon frappánsan oldod meg az adódó problémákat, és rendkívül jó ötleteid vannak. Ne tartsd őket magadban! Szíved választottjával közösen oldotok meg egy adódó problémát, ami ismét bizonyítja, milyen jó páros vagytok. Ha még várod a párod, egy szerencsés véletlennek köszönhetően összefutsz jelölteddel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Figyelj oda jobban testi és lelki egészségedre, mert most a kevés pihenés, rendszertelen táplálkozás különösen negatívan hathat rád. Hangulatod romolhat, és sajnos a közérzeted is. Lépj! Párkapcsolatodban központi szerepet kap a humor. Most a szokásosnál is többet fogtok nevetni, szórakozni. Ha szingli vagy, barátnőd ismerőse kezd érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyi gyarapodásra számíthatsz. Ha kényelmesebbé is válik a költségvetésed, mégse kezdj féktelen vásárlásba, mert később fordulhat a kocka, és megbánod a sok kiadást. Szerelmeddel tartalmas és színes hetetek lesz. Több izgalmas randiprogram is vár rátok. Ha még egyedülálló vagy, most jól érzed magad így, és nem is keresed az ismerkedés lehetőségét. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően megúszol egy nagyobb kellemetlenséget a munkában. A főnököd a végén még el is ismerheti, hogy mennyire találékony vagy. Párod szívességgel fordulhat hozzád, ami feltétlen bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, munkahelyedre téved be egy jóképű pasi, aki azonnal megfog. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Régi kedves ismerősödbe botlasz, aki nagyon sokat változhatott a múltban ismert énjéhez képest. Miután a változás pozitív, most új alapokra helyezheted ismeretségeteket. Szíved választottjával jó híreknek örülhettek. A dolog pozitív és derűs hetet ígér nektek. Ha még szingli vagy, mosolyoddal fogsz meg egy pasit: az is lehet, hogy még a héten randira hív. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden flottul mennek a dolgok, ami nagyszerű hátteret biztosít annak, hogy magánéletedre fókuszálhass. Most minden az érzelmek körül forog számodra. Kedveseddel csodás összhang és egyre mélyülő érzelmek jellemzik kapcsolatodat. Rendkívül közel lehettek lelkileg egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, kollégád bemutat neked egy jóképű férfit. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: egy számodra fontos dologban előrelépés történik, így most bizakodóvá és motiválttá válhatsz. Szíved választottjával több közös baráti programotok lehet, ami remekül sikerül. Arról se feledkezz meg, hogy kettesben is töltsetek némi időt. Ha még szingli vagy, egy régi plátói szerelmed bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük