Heti horoszkóp január 31-től február 9-ig: a Kos jó hírre, a Bak új szerelemre számíthat

A horoszkóp szerint kedvezően indul a hónap.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elkezdődött az év legrövidebb, egyúttal legszerelmesebb hónapja, a február. Ugyan a Valentin-nap még messze van, de már a hó elején is az érzelmek kerülnek fókuszba.

A szívügyek fejleményein túl is lesz minek örülni. Egyesek jó hírekre, mások szerencsére és anyagi gyarapodásra is számíthatnak. A részletes előrejelzést alább találod!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírek várnak a héten a munkában. Egy korábbi feladatodért jókora elismerést is kapsz, sikered pedig a kollégák is elismerik. Szerelmeddel új dolgot próbáltok ki együtt, ami mindkettőtök számára izgalmas élmény lesz. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi tetszik meg. Egyikük a lelke, másikuk a külseje miatt fog meg. Már tudod is, ki lehet a befutó. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szinte szomjazod a tavaszt, így minden egyes februári napsugár feldob. A napokban gördülékenyen haladsz a munkával, és nagyszerűen alakul a magánéleted is. Kedveseddel egy majdani utazás kerül szóba, aminek a tervezgetése is kellemes és izgalmas élmény lesz a számotokra. Szingli vagy? A netes ismerekedés tartogat sikert: tégy egy próbát! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nincs sok szabadidőd a napokban, de ha jól priorizálsz, akkor sikerülni fog ügyesen beosztanod, és pihenésre is jut egy kicsi. Szíved választottjával egy anyagi kérdésben kell dűlőre jutnotok, amit nem lesz könnyű meghozni. Kompromisszumra lesz szükség. Ha egyedülálló vagy, most kifejezetten élvezed majd a függetlenséget. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Mosolygós és harmonikus lesz a heted. A napokban egyre derűsebben látod a jövőt, és egyre inkább kirajzolódik, mit és hogyan szeretnél intézni. Szerelmeddel kellemes baráti vagy rokonokkal töltött program vár, ami sokat mélyít a köztetek lévő viszonyokon. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszik meg, aki valójában nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, aminek a teljesítése időigényes, de örömteli lesz a számodra. Az illető igazán hálás lesz neked azért, hogy kisegíted. Szerelmeddel most különösen jól működik a kommunikáció. Érdemes lenne mostanra időzítenetek azt a megbeszélnivalót, amit egy ideje halogattok. Szingli vagy? Kéretlen udvarlód akadhat a héten. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Remek ötleted támad, hogyan tudnál lefaragni a költségeidből, és többet félretenni. Kedveseddel kisebb vitád adódhat, mert valamiről eltérő a véleményetek. Ne aggódj, ez nem baj, a lényeg, hogy tiszteletben tartsátok egymás nézőpontjait! Szingliként egy régi szerelmed sodorja az utadba az élet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírt viszel valakinek, és ez téged is örömmel tölt el. A hét második felében egy rég nem látott rokonnal találkozol, ami ugyancsak pozitív energiát ad. Szíved választottja izgalmas ötlettel rukkol elő. Bár ez elsőre furának hathat, hamar meggyőzhet, miért véli jónak. Szingliként exedről tudsz meg egy különös hírt, ami nem biztos, hogy igaz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kipróbálsz valami újat, ami lelkesítő és szuper élmény lesz a számodra. Lehet, hogy egy új hobbira teszel szert? Esetleg új sportról van szó? Akárhogy is, izgalmas lesz a hét. Pároddal egy hamarosan esedékes utazásról beszéltek sokat, ugyanis a szervezés még sok figyelmet és döntéseket igényel. Ha egyedülálló vagy, valaki titkon kiszemel magának. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kissé szétszórt vagy. Munkahelyeden elfeledkezhetsz valamiről, ami kellemetlen következményekkel járhat. Érdemes jegyzeteket készítened, amelyek segítenek képben maradnod a feladatokkal. Szerelmeddel egy nagyobb beszélgetés vár, most tisztázhattok ezt-azt, ami eddig nyitott kérdés volt köztetek. Szingliként most érdemes egy online társkeresőn is nézelődnöd. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kedvező fordulat áll be egy számodra fontos ügyben, ami egyrészt megnyugvással, másrészt bizakodással tölt el. Kedveseddel kisebb vitád adódhat egy egyszerű, hétköznapi kérdés miatt. Szerencsére hamar túllendültök rajta. Ha még egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelmed bukkan fel, ezúttal pedig tovább is fejlődhet a dolog. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi tárgy kerül a kezedbe, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. Egyúttal egy nagyobb szelektálásra, takarításra is rászánod magad, ami a lelked rendbetételét is szolgálni fogja. Szerelmeddel a hét a humor jegyében telhet. Most még a szokásosnál is többet nevettek, és könnyed napjaitok lesznek. Szingliként egy forró flört dobja fel napjaid. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban anyagi gyarapodásra számíthatsz. Ez nagyon jókor érkezik, ugyanis lehet vagy lehetett egy váratlan, nagyobb kiadásod mostanság. Párkapcsolatod harmonikus. A közös jövőtök kapcsán sok új terv lehet a fejetekben, amik megvalósítása már csak egy karnyújtásnyira van. Szingliként új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük