Heti horoszkóp január 24-től január 30-ig: a Bak jó hírt kap, a Nyilas fontos következtetésre jut
A napokban a Bakok jó hírnek örülhetnek, de mindenkinek lesz oka mosolyogni.

GettyImages-1204198939
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Búcsút mondunk a hosszú januárnak, és lassan köszöntjük a nyúlfarknyi februárt, a szerelmesek hónapját. Most sokak életében felerősödhetnek az érzelmek, és középpontba kerülnek a kapcsolatok.

A következő napokban egyesek jó hírnek örülhetnek, mások fontos következtetésre juthatnak. Természetesen Cupido sem lesz rest: nem várja meg a Valentin-napot, hogy nyilait ellője.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban munkahelyi dicséretre számíthatsz, amit nemcsak megérdemelsz, de jól is esik, és tovább fog motiválni. Pároddal új célt tűztök ki, aminek a megvalósítása kompromisszumokat és lemondásokat is kívánhat. Beszéljétek át úgy, hogy senkinek se legyen hiányérzete. Szingliként most remekül érzed magad egyedül, így egyelőre marad a szabadság. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Rég nem látott jó barátoddal nyílik alkalmad beszélgetni. Akár személyesen sikerül, akár nem, mindenképpen öröm lesz számotokra. Szíved választottja és közted mind erősebb a kapocs. Napjaitokat beragyogja a közelgő tavaszt ígérő nap, és kellemes randit tölthettek el a szabadban. Szingli vagy? Egyszerre két férfi tetszhet meg, és nem könnyű döntened. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új fejezet nyílik az életedben. Ezt egy fontos felismerésnek köszönheted. Mostantól sokkal tudatosabb lehetsz, mint eddig voltál. Szíved választottja csodás bókokkal halmoz el, ami nem csoda, hiszen kisugárzásod vonzóbb, mint valaha. Ennek egyedülállóként is nagy hasznát veszed. Valaki váratlan időben, váratlan helyen szólíthat le. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban úgy érezheted, tele vagy energiával, és nincs, ami megállíthat. Dolgaid remekül alakulnak, egy számodra fontos cél felé nagy lépést tehetsz. Kedveseddel egyre mélyül a kapcsolatotok. Érzelmeid az irányába erősödnek. Közös jövőtöket egyre élesebben látod magad előtt. Szingli vagy? Egy régi jelölteddel találkozol össze véletlenül. Horoszkópos ékszer »

 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Pénzügyeid javulnak, és ennek köszönhetően sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel. Vigyázz, hogy ne kezdj féktelen költekezésbe, mert visszaeshetsz a korábbi szintre. Pároddal egy korábbi vita tisztázódik. Egyikőtök felismerheti, hogy a másiknak igaza volt. Érdemes erről kicsit elbeszélgetnetek. Egyedülállóként izgalmas flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Most előtűnik belőled rendszerető éned, és egy nagyobb takarításra, lomtalanításra keríthetsz sort. Munkád eredménye igazán büszkévé tesz. Kedveseddel kellemes programok várnak a héten, noha nehéz lesz mindent beszorítanotok hét napba. Érdemes lenne priorizálni és ezt-azt elhalasztani. Szingliként az internetes ismerkedés hozhat neked sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Számodra most minden a szívügyek körül forog, ezért sajnos elfelejtkezhetsz egy fontos munkahelyi teendőről. Igyekezz képben maradni! Szerelmeddel kisebb vita adódik, és ez egy komolyabb beszélgetéshez vezet. Most sokat mélyül és fejlődik a kapcsolatotok. Szóba kerülhet egy következő lépcsőfok is. Szingli vagy? Barátnőd ismerőse vonzónak találhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó híreket adsz valakinek, ami legalább olyan boldoggá tesz, mintha magad kapnád. A számodra fontos illetővel ezáltal közelebb is kerülhettek egymáshoz. Kedvesed új ötlettel rukkol elő, ami elsőre meglep, utólag azonban izgalmasnak találhatod. Most nagy változás előtt állhattok, és ez szebb időket hozhat. Szingli vagy? Valakit titokban nézel ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Átgondolod a dolgaid, és egy nagyon fontos következtetésre jutsz. Mostantól ennek fényében cselekedsz, és céltudatosabb leszel. Szíved választottjától szívességet kérsz, de a teljesítése nem feltétlenül jön össze. Ha nem, akkor is értékeld a próbálkozását. Szingli vagy? Az online ismerkedés hozhat sikert, de vigyázz, kire kattintasz, vagy kit húzol jobbra! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírrel indul a heted, ami egészen felvillanyoz. Most könnyebb lesz elviselni a munkahelyi terheket és a mindennapi nehézségeket is. Kedvesed meglep egy reakciójával. Szerencsére a meglepetés pozitív lesz, és ettől csak jobban ragaszkodsz majd hozzá. Ha még nem vagy párban, egyik barátnőd ismerőse tetszik meg, de egyelőre bizonytalanok a kilátások. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki szívességet kér tőled, de ennek teljesítése kihívást jelent a számodra. Jó, ha reálisan végiggondolod, mi fér bele, és mi nem. Szerelmeddel nagyszerű hetetek lesz, harmóniában és egyetértésben telnek a napok. Hétvégétek különösen jól sikerül. Ha egyedülálló vagy, titkos imádód végre színre léphet, és randira hív. Vajon ő lesz az igazi? Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Fortuna a kegyeibe fogad, így bármibe is fogsz, bármit is intézel, az jól sülhet el. Most érdemes elkezdened azt a tervet is megvalósítani, amit eddig halogattál. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazás megtervezése ad izgalmas témát. Ha szingli vagy, olyasvalakin akad meg a szemed, aki nem is az eseted. Most kialakulhat valami nagyszerű. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük