Heti horoszkóp december 27-től január 2-ig: szerencsés hét vár az Ikrekre, a Szűz szilveszterkor hódít

Ezen a héten is lehet készülni a pozitív fordulatokra, most bármelyik pillanatban beköszönthet a szerencse.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon vártuk, de hétfőn már magunk mögött is hagyjuk a karácsonyt. Sokan tekintenek várakozással az új esztendőre, ám előbb a december hónap zárónapjai következnek. Most főleg az Ikrek és a Szűz jegyűek számíthatnak pozitív eseményekre, de mások is kecsegtető új lehetőségekre lelhetnek. 

Jó a héten nyitott szemmel járni, mert most csodás lehetőségek pottyanhatnak az ember elé. Közelgő szilveszter ide vagy oda, ahelyett, hogy bárki idegeskedne a múlton vagy a jövőn, egyelőre inkább érdemes a jelenre fókuszálni.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ezen a héten fontos tanácsokat kaphatsz szeretteidtől, amiket érdemes megfontolni. Olykor te is elfogadhatod a segítő kezeket, nem kell mindig a legerősebbnek tűnnöd. A pároddal egy régi konfliktus kerülhet a felszínre, amit érdemes átbeszélnetek, ez jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Ha egyedülálló vagy, ezen a héten dűlőre juthatsz egy számodra fontos személlyel, ami előrelendíti a kapcsolatotokat. A szilvesztered varázslatos lesz, épp a terveid szerint. Horoszkópos ékszerek»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Karácsony után máris visszahív a munka. Megbízhatnak egy fontos feladattal, amit érdemes elvállalnod. Ennek kapcsán sok magabiztosságot nyersz. Szíved választottjával a héten jól teszitek, ha kimozdultok együtt valamerre, egy régi vágyad teljesülhet vele. Szingliként most olyan helyen találkozhatsz jóképű ismeretlennel, ahol nem is gondolnád. A szilvesztered évek óta nem sikerült olyan pazarul, mint most fog. Horoszkópos ékszerek»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ünnepek alatt sikerülhetett túltenned magad egy régi problémán, és érzed, hogy ez erősebbé fog téged tenni. Eljött az idő felkeresni a régi barátokat - emlékezetes programok várhatnak rád, fontos tanácsokat kaphatsz tőlük. Szerelmeddel kisimulhatnak a mindennapos gondok, ezen a héten egy hullámhosszon lesztek. Szingliként érdemes nyitottan állni az emberekhez, most megtalálhatod életed szerelmét. Horoszkópos ékszerek»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha az eddigi időszakban, ünnepek előtt úgy érezted, sok megpróbáltatás ért, most jön egy pozitív hullám. Ezen a héten több meglepetés érhet, mint gondolnád. A kapcsolatotokban rá fogtok jönni, mi okozhatja köztetek a feszültségeket. Ha most figyeltek egymásra, a jövőben sokkal kevesebbet fogtok veszekedni. Szingliként próbálj minél több időt egyedül tölteni, ezen a héten sokkal jobban megértheted önmagad. Horoszkópos ékszerek»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A környezetedben valaki fáradhatatlanul bókolhat neked. Ez a pozitív megerősítés motivál, és arra sarkallhat, hogy belevágj a régen tologatott életmódváltásba. Szíved választottjával megnyugtató beszélgetésben lehet részed, érdemes lehet kikapcsolni a telefonodat közben. Ha szingli vagy, a hét elején kissé magányos lehetsz, ebből egy izgalmas idegen zökkenthet ki. A szilvesztered kellemes és meghitt lesz. Horoszkópos ékszerek»

 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az elmúlt időszakban, az ünnepi készülődés közepette összecsaphattak fejed fölött a hullámok, de ezen a héten kicsit lazább napokra számíthatsz. Most azonban nem szabad begubóznod, legyél nyitott a programokra, kellemes találkozókban lehet részed. Ha párkapcsolatban élsz, szívmelengető meglepetésre számíthatsz kedvesedtől. Szingliként szilveszterkor egy hangulatos szórakozóhelyen elcsavarhatod egy jóképű férfi fejét. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Túl a karácsonyon kicsit elveszítheted az időérzékedet, hajlamos lehetsz késni. Ne aggódj, ez csak átmeneti állapot, viszont érdemes lehet csökkentened a stresszt, visszavenni a feszített tempóból. Párod és közted kis feszültség uralkodhat el, amit azonban meg fogtok tudni beszélni. Ha szingli vagy, borúsabb hangulatodra jókedvű barátaid lehetnek a gyógyír. Érdemes elmenni velük valamerre szilveszterkor. Horoszkópos ékszerek»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régi sebek tépődhetnek fel a héten, de mára másképp láthatod a dolgokat. Ha egyedül érzed magad a napokban, nézd másképp a dolgot: ha szilveszterre még nincs program, nem gond: többet tudsz magaddal foglalkozni. A pároddal a héten próbáld kerülni a vitákat, mert könnyen félreérthetitek egymást. Szingliként mély beszélgetésbe elegyedhetsz egy férfi ismerősöddel, akivel új szintre léphet a kapcsolatotok. Horoszkópos ékszerek»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Ha dolgozol a két ünnep közt, olyasmikre kérhetnek meg a munkahelyen, amihez egyáltalán nincs kedved, később azonban profitálhatsz belőle. Szíved választottjával most úgy érzed, nem találod a közös hangot, azonban egy mély beszélgetés során jobban megismerhetitek egymást: nem baj, ha néha nem gondolkodtok egyformán. Szingliként érdemes szilveszterkor találkozni barátokkal, segíthetnek átvészelni a nehéz időszakot. Horoszkópos ékszerek»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Az ünnep után a héten pár napot érdemes pihenéssel töltened. Mostanában nagyon túlterhelhetted magad. Emiatt néhány programot kénytelen vagy lemondani, azonban ez jót tehet a közérzetednek. A pároddal a héten bűntudat nélkül lazulhattok, a jövő héten emiatt sokkal energikusabbak lehettek. Ha szingli vagy, egy hangulatos szilvesztert érdemes szervezned a barátaiddal. Lehet, egy helyes pasival is találkozhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Komoly döntés előtt állhatsz a közeljövőben, ami elől a munkába próbálsz temetkezni. Nem szabad halogatni a választásodat, ha sokáig húzod, feszült és stresszes lehetsz. A párkapcsolatodban ellentétekbe ütközhetsz, amik csalódást okozhatnak, de később minden világos lesz számodra. Szingliként megégetheted magad, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben, érdemes óvatosnak lenni. A szilveszteredben a humoré lesz a főszerep. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ezen a héten sokkal kreatívabb lehetsz, mint az elmúlt időszakban, ami a környezetednek is fel fog tűnni. Jó hírt kaphatsz, amitől sokkal motiváltabban fogod elvégezni a feladataidat. A párod a héten felfedi egy régi titkát. Őszintesége hatására talán még jobban beleszerethetsz. Ha szingli vagy, szilveszterkor érdemes igent mondanod egy randevúra, mert összefonódhat az életed a bizonyos illetővel, aki humorával fog meg. Horoszkópos ékszerek»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük