Heti horoszkóp december 20-tól 26-ig: a Nyilas szerencsés, a Halak új fejezetet kezd
Eljött a karácsony hete, az ünnepi hangulat sokak arcára mosolyt csal.

GettyImages-1289005510
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengetegen várták már az ünnepi napokat, és most végre az áhított héthez lapozhatunk a naptárban. A karácsonyi időszak sokak számára szerencsés lehet.

Most fejlemények várhatók a szerelemben, de lehetnek olyanok is, akik számára egy új fejezetet nyitnak meg ezek a napok. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bár az ünnepi hajrá kissé fáraszthat, alapvetően jól indul a heted, és várakozással tekintesz a karácsonyra. Pároddal közös erővel szervezitek le a karácsonyt, és ez a csapatmunka újfent bizonyítja, milyen jók vagytok együtt. Egyedülállóként olyasvalaki tetszik meg első látásra, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az utolsó pillanatban jut eszedbe egy szuper ajándékötlet, amit nem lesz könnyű beszerezned, végül mégis sikerrel jársz. Kedveseddel nagyszerűen telik a karácsony. Meghitt lesz, és mosollyal teli, feledhetetlenül más. Ha még szingli vagy, egy új férfi ismerős kelti fel az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Az ünnep egyszerre tölt el jó és rossz érzésekkel, de a végén a pozitívak fognak győzedelmeskedni, és hangulatos lesz a karácsonyod. Szerelmeddel egy, a távoli jövőben esedékes utazás kerül szóba, ami izgalmas témát ad. Ha még várod a párod, az online ismerkedés hozhat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Aki csak boldog ünnepet kíván neked, mindenkiből a próféta szólhat: csodás karácsony elé nézel, meghitt és örömteli pillanatokkal. Szerelmeddel mesés lesz a karácsony, ezúttal sok humorral is megfűszerezve. Ha még egyedülálló vagy, egy régen kikosarazott illető ismét felbukkanhat és próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, így nem könnyű átadni magad a karácsony örömének. Szerencsére akad valaki, akivel egy kis beszélgetés segíteni fog. Kedveseddel sok családi program, rokonlátogatás vár, de azért gondoljatok a romantikázásra is! Ha nincs párod, egyszerre két férfi tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírekkel indul a heted, ami felvillanyoz egészen vasárnapig. Az ünneped mozgalmas lesz, ám kellemes, és csakis kellemes fáradtság uralkodik el rajtad. Kedveseddel nagy beszélgetések és sok romantika vár a karácsonyi napokon. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerőse tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki a tanácsod kéri, mivel lepje meg valamelyik szerettét. Érdemes alaposan átgondolnod a dolgot, hiszen az illető valószínűleg sokat ad a véleményedre. Pároddal egy új ötletetek támad, aminek a megvalósítása 2022-ben összejöhet. Szingliként érdekes infót tudhatsz meg az exedről. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Örömhírt kapsz hét elején, ráadásul a karácsonyod is csodásan alakul. Egy rég nem látott rokonoddal is alkalmad nyílhat találkozni. Szíved választottjának egy ötlete elsőre nagyon meglep, de hamar megbarátkozhatsz vele. Szingliként egy izgalmas, mégis romantikába hajló flörtre számíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencsés leszel, mert egy új ismerőst szerzel, akivel azonnal megértitek egymást, és idővel a jó barátod is lehet. A karácsonyod remekül alakul, a kiválasztott ajándékokkal nagy sikert érhetsz el. Szerelmed egy reakciója meglep, és új fényben tünteti őt fel számodra. Szingliként egy régi párod kereshet fel. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hír, hogy egy ajándékot töredékáron szerezhetsz be, így a napokban több pénz marad a zsebedben, mint amennyit reméltél. Kedveseddel igazi álom lesz az ünnep. Meghittség, jókedv vár, de családi programokra is mehettek, ami remekül sikerül. Szingliként az ünnepi hajrá napjaiban ismerkedhetsz össze valakivel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nem egészen úgy alakul az ünneped, ahogyan elképzelted, de ebben a formában is remek lesz. Most rájössz, hogy nem minden a tervezés, vannak fontosabb dolgok is. Szerelmeddel szuper meglepetéssel szereztek örömet egymásnak. Ha egyedülálló vagy, új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Rájössz, hogy nem tökéletes a priorizálás az életedben. Felismered, valójában mi a fontos a számodra, és új fejezetet kezdesz: mostantól másként látod a világot. Pároddal romantikus lesz a karácsony, a hét pedig meghitt és nevetéssel teli. Ha még szingli vagy, titkos hódolód végre léphet. Horoszkópos ékszer »

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük