Heti horoszkóp november 22-től 28-ig: a Kos szerelmes, a Skorpió új esélyt kap

A napokban sokak szíve megdobbanhat a heti horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A november romantikája sokak szívét-lelkét nyitottabbá teszi a napokban: a héten a főszerep a szívügyeké lehet. Most sokan eshetnek szerelembe, a párok érzelmei pedig megerősödni látszanak.

A hó vége egy új kezdetet is ígér: nemcsak a december kezdetét, hanem egy új startot az életben, mely merőben más dolgokat, váratlan színeket, ismeretlen feladatokat, izgalmas szerepeket hozhat. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten a pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis egy új cél érdekében nagyszabású spórolásba kezdhetsz. Egyelőre bizonytalan lehetsz abban, hogyan takarítsd meg a szükséges összeget. Pároddal kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de ez tovább fokozza egymás iránti vágyakozásotokat. Ha még szingli vagy, egy társkereső appon álmaid hercege várhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted a lelki harmónia jellemzi. Most sorra rendeződhetnek körülötted a dolgok, a korábban kusza szálak lassan kibogozódnak. Egy szerencsés előrelépés is történik. Ha párban élsz, kedvesed egy fontos titkot bíz rád, ami bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy emlékezetes, ígéretes randi kerül kilátásba. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Régi ismerősöddel találkozol, aki érdekes hírekkel szolgál. Az illetővel most megújíthatod a kapcsolatod. Szerelmeddel egy korábbi vita kapcsán most derülhet ki, végtére is kinek volt igaza. Ezzel feloldódik a feszültség, és harmonikusabb folytatás jön. Ha még várod a párod, egy férfi kollégád felől tapasztalhatod a vonzalom jeleit. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A héten különösen energikus leszel, amit jól tudsz kamatoztatni a mindennapok során, akár otthon, akár a munkahelyeden tevékenykedsz. Most igazán élvezed a munkaórákat, mert nemcsak kreatív leszel, de munkahelyi kapcsolataid is harmonikusak. Szerelmi életedben szingliként és párban is előrelépés várható. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden olyan feladattal nézel szembe, amit elsőre kihívásnak érzel, ám hamar kiderül, hogy őstehetségként veszed a kanyart. Párkapcsolatodban egy komoly beszélgetés várható, ami viszonyotokat szorosabbra fűzi, szerelmeteket pedig mélyítheti. Szingliként egy férfi barátodhoz kezdhetsz vonzódni. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha odafigyelsz magadra, nem is véletlen, hogy kiváló egészségnek örvendesz. Tele lehetsz energiával. Szerelmeddel egy közös terv megvalósítása ad közös témát, noha egyelőre nem juttok dűlőre. Szükség lesz egy kompromisszumra. Szingliként meghatározó megismerkedés várható: jövendőbelid színre lép! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Rég nem látott rokonod jut eszedbe, aki bizonyára örülne annak, ha felhívnád, esetleg írnál neki néhány sort. Szerelmeddel kis féltékenység törheti meg az amúgy harmonikus hetet. Érzelmeitek az egekbe szöknek. Ha egyedülálló vagy, első látásra megtetszik egy pasi, akiről egyelőre semmit sem tudsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, de a teljesítése számodra jelentene hátrányt. Légy őszinte az illetővel, és ne hozd magad szándékosan rossz helyzetbe! Inkább találjatok ki együtt egy alternatív megoldást! Szíved választottja érdekes ötlettel rukkol elő, amit először nem veszel komolyan. Szingliként barátnőd vakrandit tervezhet számodra. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Noha fontos, hogy saját magadra is gondolj, ne feledkezz meg azokról sem, akik körülötted élnek! Légy tekintettel másokra minden helyzetben! Szerelmedről új információt tudsz meg, de egyelőre nem látod, hogyan kezeld a helyzetet. Szingliként egy online társkeresőn vár nagy meglepetés. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kéretlen jótanácsokkal látnak el a napokban, és ez rendkívül bosszanthat. Vigyázz, hogy csak tapintatosan építsd le a fogadatlan prókátort: valószínűleg a jó szándék vezérli! Kedveseddel a humor jegyében telik a hét, most különösen sok nevetés és jókedv vár rátok. Ha még várod a párod, egy korábbi exed lép újra színre. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban sokkal több szabadidőd lesz, mint mostanában volt. Használd ki a feltöltődés lehetőségét, és lazíts! Mivel módod lesz egyedül lenni, tökéletesen kipihenheted magad. Kedveseddel közös tervetek születik, amit együtt valósíthattok meg. Ha még szingli vagy, egy korábban kikosarazott illető ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi barátokkal találkozol, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. A közös időtöltés tökéletesen kikapcsol, és örömmel tölt el. Jó hír, hogy a napokban pénz állhat a házhoz. Kedveseddel tökéletes harmóniában, konfliktusmentesen telnek a napok. Ha még egyedülálló vagy, titkos hódolód végre kezdeményezhet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Borító- és ajánlókép: Profimedia.)

Ezt is szeretjük