Heti horoszkóp november 8-tól 14-ig: a Rák új fejezetet kezd, a Bak jó hírt kap

A napokban jó irányban gördül tovább a sors kereke a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp november 8-tól 14-ig: a Rák új fejezetet kezd, a Bak jó hírt kap
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre hűvösebb az ősz, ám egyúttal egyre színesebb is, ez pedig sokakat előcsalogathat a forró kakaó gőzétől illatozó szoba melegéből.

A hét eseményekkel telinek ígérkezik úgy a munka, mint a magánélet terén. Most lesznek, akik új fejezetet nyitnak életükben, mások pozitív szerelmi fordulatra, jó hírekre számíthatnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden dicséretre számíthatsz, ugyanis nagyon frappánsan oldhatsz meg egy váratlan problémát. Főnököd fejében még az előléptetésed is megfordulhat. Pároddal a szabadban töltött idő egészen feltölt. Ha még várod a nagy Őt, egy olyan férfi tetszik meg, aki valójában nem az eseted. A humorával hódít meg. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kiegyensúlyozott és jó kedélyű leszel a héten. Az ősz szépségei harmóniát csempésznek a lelkedbe. Ez az állapot jó közeg a tervezgetésnek, álmodozásnak. Kolosszális ötleted támad, ami egy bosszantó problémára hozhat megoldást. Párban és szingliként is egy remélt változásra számíthatsz szerelmi téren. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy téged jó ideje foglalkoztató probléma oldódhat meg, ami megnyugvással tölt el, és felszabadít. Motiváltabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz. Pároddal egy régebbi konfliktust illetően juttok dűlőre, ami ugyancsak harmonikusabb folytatást ígér. Ha még nincs párod, valaki kitartóan udvarolhat, aki sajnos nem a kedvedre való. Légy határozottabb! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Életedben új fejezet indul, ugyanis egy régi álmod jó eséllyel megvalósul, ami előrelépést, elképzelésed szerinti folytatást hozhat. Pároddal harmóniában telik a hét, most egyetlen morcos szó sem hagyja el a szátokat. Amennyiben még várod a nagy Őt, most légy résen: valaki a környezetedben másra sem vágyik, mint egy randira, veled. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valakiben pozitívan csalódsz, és ez alapjaiban változtatja meg a róla alkotott véleményed. A kedveseddel izgalmas tervet eszeltek ki, aminek a megvalósítása még időt és pénzt, esetleg további egyeztetéseket is igényel. Szingliként érdemes szétnézned egy társkeresőn, mert most siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ám pánikra semmi ok: pozitív értelemben! Bárhogy számolsz, jobban állhatsz, mint máskor a hónak ebben a szakaszában. Ez elégedettséggel tölt el. Szerelmeddel játékosak és incselkedők lehettek a napokban. Ha még egyedülálló vagy, régi hódolód tűnik fel ismét a láthatáron. Most te is másként gondolhatod a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Te vagy a döntések embere, a megtestesült megfontoltság: nem véletlen, hogy egy közeli ismerősöd vagy rokonod a tanácsodért folyamodik. Igyekezz objektív maradni! Párod és közted némi féltékenység adódhat, de ez valószínűleg vaklárma, értelmezd a ragaszkodásotok jeleként. Még várod a párod? Új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Rég nem látott ismerősöddel találkozol össze. Ez nemcsak nagy öröm, de nosztalgikus is, ráadásul egy új esély a barátságotoknak. Kedvesed érdekes ötlettel rukkol elő, de ha vannak ellenérzéseid, akkor ne tartsd őket magadban! Amennyiben szingli vagy, egy izgalmas flörtbe bonyolódsz. Ebből azonban idővel akár még több is lehet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy korábbi rossz döntésnek most meglehet a böjtje, de nem késő ráeszmélni, hol tévedtél. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor könnyen megláthatod, min és mit kellene javítanod. Pároddal a szokásosnál kevesebbet lesztek kettesben, de ezért a minőségi órák kárpótolnak. Ha még szingli vagy, egy randiapp hozhat számodra sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden nyakig lehetsz a munkában, de motivált vagy, ugyanis egy remek hír ad számodra jókora mennyiségű pozitív energiát a hét elején. Szíved választottjától szívességet kérhetsz, önzetlen segítsége pedig megerősíti felé az érzelmeid. Ha még várod a nagy Őt, egy korábban kikosarazott próbálkozó juthat eszedbe. Vajon azóta van már párja?  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Több pénz marad a zsebedben, mint azt remélni merted. Egy nagyobb kiadástól kíméled meg magad egy okos döntésnek köszönhetően. Szerelmeddel egy, a távolabbi jövőben esedékes program megszervezése ad közös témát. Ha még várod a párod, egy férfi barátod félreérthetetlen jelét adja annak, hogy tetszel neki. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi helyzeted stabilizálódni látszik. Most egyre kevesebbszer kényszerülsz számolgatni, és sokkal magabiztosabban költekezhetsz. Azért ne vidd túlzásba, hiszen az visszavetné ezt a pozitív tendenciát! Pároddal közösen kaphattok egy jó hírt. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi kezdhet érdekelni, és nehéz lesz dönteni köztük. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük