Heti horoszkóp november 1-től 7-ig: a Halak a karrierben, a Mérleg a pénzügyekben lép előre

A következő napokban sokan örülhetnek anyagi javulásnak a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett a bekuckózós november, a maga karamellás almáival, sült gesztenyéjével és illatozó teáival. Az első napokban ráhangolódunk a hónapra.

Bár az idő egyre zordabb, lesz azért, aminek örülhetünk: egyesek előreléphetnek karrierjükben, sokan mások pedig anyagi gyarapodásra számíthatnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kollégáid elismerően nyilatkoznak a teljesítményedről, ami rendkívül jólesik, és tovább motivál téged a munkában. A pároddal egy nagyon kellemes őszi, kültéri program vár, de sajnos némi féltékenység árnyat vet a hetetekre. Ha még várod a párod, egy társkereső oldalon várhat siker. Az illetővel hamarosan egy emlékezetes randid is lehet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Az ősz szépségeit rendkívül hangulatosnak és csalogatónak érzed, ezért nemcsak a szoba melegében elszürcsölt tea, de a park ropogós falevelei is hívogatnak. Most sok olyan pillanatban lesz részed, ami lelkileg feltölt. Szerelmeddel közelebb érezhetitek egymást, mint valaha, és ezen egy hosszabb beszélgetés csak fokozza. Ha még szingli vagy, új szerelem kopogtathat az ajtódon. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, de nem ez az egyetlen pozitív, amire számíthatsz. Hála egy előnyös változtatásnak, ezen a héten a munkában is kevesebb teendőd lesz. Pároddal egy kiruccanás kerül szóba, mely a közeljövőben valósulhat meg. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akad, akit csak kellő határozottsággal építhetsz le. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A hosszú hétvégén sikerült kicsit kipihenned magad, így feltöltődve vághatsz neki a hétnek. A napokban több nagyon kellemes, inspiráló beszélgetés vár. Párod minden kívánságod lesi, és talán nem is tudnál olyat kérni tőle, amit ne tenne meg neked. Szingliként egy régi randipartnered bukkan fel ismét, és ha adnátok egy új esélyt a dolognak, most jobban sülhet el. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki, aki korábban megbántott, most megkereshet, hogy bocsánatot kérjen tőled. Érdemes alaposan átgondolnod a dolgot. Ha párban élsz, kedvesed és közted most különösen jól működik a kommunikáció. Egy nagyobb konfliktust sikerül kiküszöbölnötök. Ha még szingli vagy, egy régi ismerősöddel futsz össze, aki előnyére változott: most akár meg is tetszhet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy számodra fontos ügyben előrelépés történhet, ami nemcsak örömmel, de megnyugvással is tölt el. Most még a szokásosnál is bizakodóbb és pozitívabb leszel. Szerelmeddel felizzik köztetek a levegő. Valószínűleg legszívesebben kettesben töltenétek a nap 24 óráját. Ha még egyedülálló vagy, új jelöltet szemelsz ki magadnak, akiről egyelőre nem tudsz semmit. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden sok kihívás vár, de bármi is jöjjön, kitartóan teszed a dolgod. Ebben az anyagi kompenzáció is motivál, mely ebben a hónapban már-már aranyat érhet majd számodra. Pároddal egy közös tervetek születik, melyet együtt valósíthattok meg. Ha még várod a párod, egyszerre két férfi tetszhet meg. Egyikük akár az igazi is lehet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A napokban alkalmad nyílik egy kis rendet teremteni a környezetedben, ami a közérzetednek és a hangulatodnak is jót tesz. Az ősz szépségei egyébként most különösen lenyűgöznek. Egy kellemes séta lelkileg feltölthet. Párod remek partner lesz ebben. Jól jön egy kis romantikázás! Ha szingli vagy, egy férfi ismerősöd feltűnően sok bókkal halmozhat el. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Az elmúlt időszakban egy-egy dolgot elhanyagolhattál, teendőid közül sokat elodázhattál, vagy kevésbé vehettél komolyan. Most, hogy ezt realizáltad, könnyűszerrel változtathatsz a dolgokon. Pároddal nagyszerűen alakul a hét, bár kevesebb időtök lehet kettesben. Ha még várod a párod, titkos hódolód lassan a színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nem lesz könnyű beosztanod az időd, hiszen teendők és programok tömkelege sorakozhat a naptáradban. Jó, ha már előre priorizálsz, mi lehet közülük halasztható. Szerelmeddel egy kisebb vitába keveredhetsz egy félreértés miatt. A végén szerencsére édes lesz a békülés. Ha még várod a párod, egykori plátói szerelmed ismét felbukkanhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Energikus leszel a napokban, és sokkal jobban haladsz a munkahelyi teendőiddel, mint máskor. Ez részint annak is köszönhető, hogy harmónia költözik magánéletedbe. Pároddal félszavakból is értitek egymást. Ha szingli vagy, egy barátnőd ismerőse kezdeményezhet nálad. Igaz, először igen félénken. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Karrieredben előrelépés vár, egy új poszt vagy megbízás adódik. Bár az elmúlt idők során lebegett egy-egy sötét felhő a fejed felett, végre kitisztul az ég, és derűsebb folytatás vár. Szerencse ér, és rég nem látott barátaiddal találkozhatsz. Szerelmed megértőbb lesz veled, mint valaha, konfliktusmentes napokra számíthattok. Szingliként izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük