Heti horoszkóp október 11-től 17-ig: a Halak újra szerelmes, a Kos biztató jelet kap

A következő napok pozitív fejleményeket hozhatnak.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A négy évszak közül talán az ősz a legromantikusabb, hiszen a barnába és bordóba forduló lombok nagyszerű színteret teremtenek a szerelmesek számára, a hűs fuvallatok pedig összebújásra sarkallnak.

Nem véletlen, hogy a napokban a szerelem kerül fókuszba. Egyesek újra átélhetik ezt a vágyott érzést, mások pedig izgalmas fejleményekre számíthatnak jelöltjük felől.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden minden flottul halad, a szokásosnál lendületesebb lesz a heted. Ami a magánéleted illeti, kedvesedtől most vágyott visszaigazolásokat kapsz meg, aminek hatására stabilabbnak érzed kapcsolatod. Ha még szingli vagy, de van jelölted, most biztató jeleket kaphatsz tőle: jó eséllyel ő is szimpatizál veled. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ugyanis egy számodra fontos ügy előrelépést mutat. Bizakodó és pozitív leszel. Munkahelyeden ugyancsak motiváltabb vagy. Ha párban élsz, több olyan estétek is lehet, ami a kezdeti, randizgatós időszakot idézi meg. Szingliként egy kétesélyes illető kapcsán végre dűlőre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Régi ismerősöd keres meg, mert segítségre lenne szüksége. Bár sajnos nem valószínű, hogy erre sor kerülhet, mégis imponálhat neked, hogy rád gondolt. Érdemes legalább egy tanáccsal ellátnod. Ha párban vagy, egy régi konfliktus tisztázódik köztetek. Ha szingli vagy, egy randimeghívásod lehet a napokban. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új feladattal kell szembenézned a munkahelyeden, de ez cseppet sem riaszt el, inkább csak motivál. Szerelmeddel játékosan és sok-sok humorral telik a hét. Ez még inkább összehoz titeket, erősíti kapcsolatotokat. Ha egyedülálló vagy, olyan férfi tetszik meg kisugárzása miatt, aki egyáltalán nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki nem váltja be neked tett ígéretét, ezért neked kell cselekednek. Talpraesettségednek és nagyszerű problémamegoldó képességednek köszönhetően könnyen boldogulsz. Pároddal romantikázós hétre számíthatsz, most többet lehettek kettesben. Ha szingli vagy, kéretlen udvarlód akad. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid felívelni látszanak, de ne kezdj felelőtlen költekezésbe, inkább várd ki, amíg stabilizálódik a helyzeted. Szerelmed egy fontos ügyben kérheti a tanácsod, ami bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy útbaigazítást kérő idegennel megérezheted azt a bizonyos szikrát. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyi teendőid eléggé elfárasztanak, és azt érezheted, nincs elég időd magadra. Próbáld kicsit átszervezni a napot. Ha nem megy, kapcsolj túlélő üzemmódba a következő hétvégéig. Szerelmeddel csodás őszi kirándulás várhat. Szingliként izgalmas flörtbe keveredhetsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Öröm ér, ugyanis egy régen dédelgetett álmod, amelyet már-már feladtál, most mégis sínre kerülhet. Ha párban vagy, igyekezzetek több időt szánni arra, hogy kettesben legyetek. Egy-egy romantikus őszi séta varázslatos élményt nyújthat. Ha még szingli vagy, egy korábbi hódolód ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új ismerősre teszel szert, aki nemcsak mint leendő barát kerül az életedbe, de később a karrierben is segítségedre lehet. Pároddal némi féltékenység fűszerezi meg a napokat, de semmi komoly. Ha még várod a párod, egy régi jelölted ismét felkeltheti az érdeklődésedet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most tele vagy ötletekkel a jövőre nézve, de a megvalósításuk egyelőre homályos. Motiváltságod lenyűgözi a párodat, és nem győz bókolni neked. Ha nem a szavak embere, szeme ragyogása mindent elárul majd. Egyedülállóként egy társkereső weboldal hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nagyobb pénzkiadás tizedelheti meg a költségvetésed, de ne aggódj, ha készítesz egy jó tervet, akkor nem lesz probléma a pénzügyekkel a hó végéig. Pároddal kisebb vitád adódhat. Ne aggódj, ez minden kapcsolatban természetes! Ha még szingli vagy, a szabadban töltött órák során ismerhetsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Párban felidéződnek benned a kezdeti idők, és örömmel tölthet el, hogy milyen szép úton haladtatok ez idáig. A nosztalgia felpezsdíti érzelmeidet is. Szingliként első látásra zúghatsz bele egy helyes pasiba, akit munkád kapcsán ismersz meg. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük