Heti horoszkóp október 4-től 10-ig: a Bak szerelmes, a Halak szerencsés a pénzügyekben

A napokban olyan fejlemények jöhetnek, amelyek sokak számára örömteliek lesznek.

GettyImages-495558986
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár vannak, akiket kissé lehangol az ősziesebb idő, sokan mégis töretlen jókedvnek örülhetnek. Érdemes egymásnak is segíteni abban, hogy meg tudjuk látni az évszak szépségeit.

A napokban az is segíti a pozitív gondolkodást, hogy az élet több területén is, így a szerelemben és a pénzügyekben kedvező fordulatok, fejlemények várhatók.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban brillírozol a munkahelyeden, és ezt valószínűleg a főnököd sem hagyja majd szó nélkül. A dicséret nemcsak jólesik, de motiválni is fog. Ha párban élsz, kis féltékenység ütheti fel köztetek a fejét, de hamar elillan, ha megbeszélitek a dolgot. Szingli vagy? Riválisod sejted egy másik nőben. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy számodra fontos ügy előbbre lép, és ez bizakodással tölt el. Ha kapcsolatban élsz, egy közös tervetek születik, melynek a megvalósítása is közös erővel történhet meg. Ha még várod a párod, a véletlen folytán találkozhatsz egy helyes pasival, aki azonnal megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új útra lépsz a magánéletedben, ám ez nem riaszt meg, inkább önbizalommal tölt el. Most azt érezheted, végre a jó úton jársz. Kedveseddel fontos megbeszélnivalótok adódik, szükség lesz a türelmetekre és a nyitottságotokra egymás felé. Ha még várod a párod, régi szerelmed bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Fontos, hogy egészségedre még jobban figyelj. Gondoskodj róla, hogy nap mint nap tápanyagban és vitaminokban dús ételeket fogyassz, és pihenj eleget. Szíved választottja fontos titkot bízhat rád, ami a bizalmáról árulkodik. Amennyiben még szingli vagy, egy ismerősöd barátja csavarhatja el a fejed. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid, úgy tűnik, kezdenek egyenesbe jönni, így sokkal szabadabban gazdálkodhatsz a keretedből. Fontos, hogy ne szaladjon el veled a ló, hogy a hó végén se kerülj kellemetlen helyzetbe. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat következhet el, egyedül, illetve párkapcsolatban is. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden kedvező híreket kapsz. A feszültség, ami ennek kapcsán benned volt, elillan, és kreativitás, lendület költözik a helyére. Szerelmeddel közös kiruccanás vihet színt a hetetekbe, sok szép emléket szereztek. Ha még várod a párod, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szétszórtság, feledékenység kísérheti a heted. Légy résen, figyelj a szokásosnál is jobban! Érdemes listákkal és telefonos emlékeztetőkkel ráncba szedned a teendőid. Ha párban vagy, most kicsivel kevesebb időtök lehet kettesben, de azok az órák aranyat érhetnek. Szingliként izgalmas flört lehet kibontakozóban. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki fontos kéréssel bíz meg téged, és ennek a felelőssége, súlya eléggé nyomhatja a vállad. Légy magabiztos, és hidd el, hogy képes leszel véghez vinni a szívességet. Szerelmeddel a nosztalgia jegyében telik a hét. Most felidéződnek régi emlékeitek. Ha még nem vagy párban, két pasi is megtetszik egy időben. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi helyzeted egyre rózsásabb, de ne feledd, hogy a rendelkezésre álló keretből nemcsak a kedvedre való dolgokat kell megvenned, hanem a havi kiadásodra is gondolnod kell. Tartsd ezt szem előtt, hogy ne költekezz túl, és a megfelelő módon oszd be a pénzed. Szerelmi életedben meglepő fordulópont érkezhet el. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy rokonod segítségére szorulhatsz, aki örömmel a segítségedre is lesz. Ne feledd el meghálálni szívességét. Ha párban vagy, egy közös ügyetek kapcsán lehet kisebb vitátok. Ne aggódj, ez minden kapcsolatban előfordul. Ügyeljetek a hatékony kommunikációra! Szingliként egy randiapp hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új munkalehetőség merül fel a számodra, mely nemcsak vonzó feltételeket nyújtana, de fejlődési lehetőséget is tartogathat. Mielőtt váltanál, alaposan ismerd meg a szerződés részleteit! Pároddal a szokásosnál is több humor és játékosság várhat. Szingliként kéretlen udvarlód akad. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban szerencsésen alakulnak a pénzügyeid. Valamit a reméltnél is olcsóbban tudsz megvásárolni. Párodtól jó hírt kaphatsz, közös örömötöket nincs, ami a héten elrontaná. Amennyiben még várod a párod, egy gyakran látogatott helyen várhat a szerelem, mégpedig első látásra. Járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük