Heti horoszkóp szeptember 27-től október 3-ig: a Kos a karrierben, a Szűz a szerelemben számíthat változásra

Változást jósol a horoszkóp a következő napokra.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csak most múlt el a nyár, és a héten már szeptemberről októberre lapozunk a naptárban. A vörös-barna ősz szépségei szerencsére kárpótolnak bennünket a hűvösebb időért.

Most nemcsak az évszakok, de a magánélet terén is ígérkezik változás: egyesek a szerelemben, mások a karrierben számíthatnak erre.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Gondolataid a héten főleg a munka körül forognak, ugyanis e téren változás következhet be: egy másik pozíció, de akár egy teljesen új munkahely is felmerülhet. Pároddal kis kiruccanás teszi színesebbé a hetet. Az ősz szépségei feltöltenek. Szingliként egy újonnan megismert illető kezd érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid felívelni látszanak, a napokban azonban szóba jöhet egy nagyobb kiadás, ami megtizedeli a pénztárcád. Pároddal a napokban romantikahegyek várnak, most semmilyen negatív hatás nem éri kapcsolatotokat. Egyedülállóként egy online társkeresőn érdemes szétnézned. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Most kipróbálsz valami újat, és ez az új élmény felpezsdít. Nyitottabbá válsz az ismeretlen dolgok felé, és kedved támadhat egy izgalmas hobbit keresni. Szerelmeddel féltékenység fűszerezi meg a heteteket, de csak egészséges szinten. Ha még nincs párod, egy régi jelölted mutathat feléd érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy számodra fontos projekt pozitív irányt vesz, és minden az elképzeléseid szerint alakul. Szíved választottjával csodás harmóniában vagytok, és a kommunikáció is jó köztetek. Ha még egyedülálló vagy, férfi barátod felől tapasztalhatsz közeledést. Vajon nem csak képzelődsz? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy soha vissza nem térő lehetőség merülhet fel, ám bátortalan lehetsz élni vele. Fontos, hogy hallgass a belső hangra, de azt se feledd, hogy a bátortalanság nem fog előrevinni! Kedvesed bókok tengerével áraszt el, kisugárzásod ugyanis vonzóbb, mint valaha. Ugyanennek köszönhetően szingliként új hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Erőfeszítéseidnek hála, lassan kibogozódnak a szálak, és a problémák megoldódnak. Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel a napokban. Szerelmeddel most megbeszéltek egy régebbi félreértést, és harmonikusabb folytatás vár rátok. Egyedülállóként randira hívnak, és lassan véget érnek a szinglinapjaid. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden dicséret vár, ami nagyon jót tesz a magabiztosságodnak, és motivációt is ad neked. Magánéletedben egy fontos döntés születhet meg. Szerelmeddel humoros, játékos kedvetekben lehettek a héten. Ha még várod a párod, egy szokatlan helyen ismerkedsz össze egy jóképű jelölttel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Az őszi idő ugyan hűvösebb, de te rajongással figyelheted a színesbe boruló falombokat. Most mágnesként vonz a természet, érdemes kimozdulnod a hétvégén. Párodban remek partnerre lelhetsz ebben, a kirándulás élménye közelebb is visz majd titeket egymáshoz. Szingliként exeddel futhatsz össze. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egyik nap kalandos helyzetbe kerülsz, és talán magad is meglepődhetsz bátorságodon, talpraesettségeden. Végül az egész egy vicces emlékké lesz. Kedveseddel egy komolyabb beszélgetés vár rád, ami a közös terveitekre irányul. Ha még egyedülálló vagy, az online ismerkedés hozhat most sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Ha kicsivel szűkösebb a kereted, mint szeretnéd, jó, ha készítesz egy költségvetést, ami segít átlátni a havi kiadásaidat. Párkapcsolatod nyugalma jó energiákkal tölt fel, kedvesedben stabil támaszra lelhetsz. Ha még szingli vagy, egy izgalmas flört adódhat a napokban. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi ismerősödbe botlasz, aki rengeteget változhatott az eltelt idő alatt. Bizonyára van mit mesélnetek egymásnak, ezért érdemes máskor is találkoznotok. Ha párban vagy, kedvesed a te tanácsod kérheti egy magánéleti kérdésben. Ha még nincs párod, új jelöltet nézel ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Több, a jövődre vonatkozó terved is születhet a napokban, de a megvalósításukban egyelőre bizonytalan lehetsz. Idővel minden letisztul, csak légy türelemmel! Ha kapcsolatban vagy, vonzalmatok felpezsdül, és szinte csak kettesben vágytok lenni. Ha még szingli vagy, titkos hódolód végre léphet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük