Heti horoszkóp szeptember 13-tól 19-ig: a Skorpió a munkában, a Nyilas a szerelemben sikeres

A napokban pozitív hullámra számíthatunk a horoszkóp szerint.

GettyImages-828484682
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember közepe felé lépegetünk, de még mindig örülhetünk egy kis napsütésnek. A test és a lélek most a legnehezebb munkanapokon is könnyedebb marad.

A napokban sokak örülhetnek pozitív fordulatoknak, ki a munkában, ki a pénzügyekben. Természetesen most is lesznek fejlemények a szerelemben: a szinglik különösen örülhetnek!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Heted meglepően gördülékenynek ígérkezik. Noha sok tennivaló áll előtted, remekül haladsz és sikerélmények érnek a munkahelyeden. Ezt még a főnököd is megjegyezheti, és jól fog esni a dicséret. Pároddal kis féltékenység lehet köztetek, de hamar megbeszélitek, hiszen alaptalan. Ha egyedülálló vagy, új jelöltet nézel ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ugyanis egy régi projekted, célod végre pozitívan fut ki. Ez máris egy új terv kieszelésére motivál. Ha van kapcsolatod, kedveseddel közösen ötleteltek egy közeljövőben esedékes út vagy program kacsán. Szingliként exedről érdekes pletykát hallhatsz. Nem biztos, hogy igaz: kezeld kellő kritikával! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Munkahelyeden olyan komoly feladattal bíznak meg, ami kissé megriaszt, ám az, hogy nagy a felelősség, sok fejlődést ígér. Pároddal egy pénzügyi kérdésben sikerül dűlőre jutnod. Ehhez oda kell figyelnetek egymás érveire. Egyedülálló vagy? Izgalmas flört van kilátásban a héten. Még az is lehet, hogy randi lesz a vége! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ha valami fontos elintéznivalót tűztél ki magadnak a hétre, minden flottul alakulhat, ugyanis utadat szerencse kísérheti. Szerelmeddel most a szokásosnál is jobb a kommunikáció, így könnyen telnek a napok. Ha egyedülálló vagy, egy jóképű hódolód akad, aki céltudatosan udvarol neked. A kérdés csak az, neked szimpatikus-e.  Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, amit örömmel meg is tennél, de a teljesítése mégsem lesz egyszerű. Szerencsére végül csodás mentő ötleted támad. Szerelmeddel egyre csak fokozódnak érzelmeitek és vonzalmatok. Környezetetek irigykedve figyel benneteket. Szingli vagy? Olyasvalaki küld feléd jeleket, akitől nem is vártad. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Régi ismerősöddel találkozol, így ez a hét a nosztalgia jegyében indul. A folytatásban kis munkahelyi csavarra számíthatsz, de ügyesen veszed az akadályokat. Ha párban vagy, egy harmadik személy próbálhat közétek férkőzni, de érzelmeitek elég erősek. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Felmerülhet a váltás lehetősége a karrieredben. Fontos, hogy minden szempontot megvizsgálj, mielőtt döntesz. Ha kapcsolatban vagy, most a szokásosnál is játékosabbak és vidámabbak lesztek. Ha még várod a párod, barátnőd jóképű rokona keltheti fel az érdeklődésed. Bátran érdeklődj felőle! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki nem váltja be a hozzá fűződő reményeid, ami kellemetlenül érint. A munka viszont kárpótol ezért a negatív hatásért, mert siker vár egy fontos feladatban. Kedveseddel közösen oldotok meg egy szituációt, ami még inkább összehoz titeket. Egyedülállóként egy régi szerelmed bukkan fel a láthatáron, és váratlan hatást kelt benned. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A kora ősz szépségei lenyűgöznek, és mágnesként vonz a szabad levegő. Bár a munkanapokat ki kell bírod, a hétvége vár, és sort keríthettek egy kellemes kirándulásra. A szívügyekben sikeres vagy. Szerelmed nem győz neked bókolni, kisugárzásod ugyanis vonzóbb, mint valaha. Egyedülállóként ennek köszönhetsz egy váratlan randimeghívást. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban a pénzügyeid kerülnek fókuszba. Lassú, de biztató gyarapodás indulhat meg, ami sok reménnyel tölt el. Szerelmed izgalmas ötlettel állhat elő. A megvalósításhoz szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha egyedülálló vagy, egy jóképű illetőt pillantasz meg, aki első látásra megtetszik. Érdemes kinyomoznod, ki ő. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szétszórtabb lelhetsz a napokban, de ha próbálsz összpontosítani, akkor nem ér kellemetlenség, nem felejtesz el fontos dolgokat, és nem hagyod el a holmijaid. Pároddal kis vitád támadhat, amit őszinteséggel zárhattok rövidre. Egyedülálló vagy? Férfi barátod próbál közeledni, de bármennyire is kedveled, benned lehetnek kétségek. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki meglep a viselkedésével, és pozitívan csalódsz. Az illetőt mostantól új fényben láthatod, és nyitottabbá válhatsz vele szemben. Amennyiben párban vagy, most egy nagyobb beszélgetés várhat rátok, ami sokat mélyít kapcsolatotokon. Ha még szingli vagy, most jól is eshet az egyedüllét, a kötetlenség és a szabadság. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük