Heti horoszkóp szeptember 6-tól 12-ig: a Kos sikeres, a Szűz új esélyt kap

A napokban sokakat megérdemelt siker várhat a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem könnyű, de próbáljuk megszokni a nyár után a szeptembert. Ebben a csipetnyi kora őszi napfény segít, és persze a sok kedvező esemény, amit az új hónap hoz magával.

A horoszkóp szerint ilyenből most nem lesz hiány: mind a munka, mind a magánélet ígéretes. Sokakra várhat megérdemelt siker, mások új esélyre, új szerelemre vagy akár izgalmas flörtre is számíthatnak. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden még a szokásosnál is többször lesz sikerélményed ezen a héten. Ettől még inkább élvezed, amit csinálsz, és nő az önbizalmad. Kedvesed csodálattal néz rád, és nem győz bókolni. Ha még várod a párod, kisugárzásod mágnesként hat a férfiakra, és most egy bátor próbálkozó is lehet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy régi ismerősbe botlasz, ami öröm lehet a számodra, de egy új esély is arra, hogy viszonyotokat sokkal intenzívebben kezdjétek ápolni, és ne sodródjatok el ennyire egymástól a jövőben. Szerelmi életedben várva várt fordulat érkezik el, ami fenekestől felforgatja a megszokott életed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most talán kevesebből kell gazdálkodnod, de szerencsére okosan osztod be a pénzed, és így mindenre elegendő marad. Szerelmeddel egy közös tervetek születik, és már az ötletelés is izgalmas, hogyan valósítsátok meg. Szingliként forró flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy rég eltűnt holmi kerül elő, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. A tárgyról sok szép emléked és egy bizonyos fontos illető is eszedbe juthat. Párban élvezitek a kora ősz szépségeit, kellemes kinti program várhat. Ha nincs kapcsolatod, egyik exedről hallasz egy érdekes pletykát. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Heted nagyszerűen alakul. Most nem a munka, inkább a lazítás, a pihenés kerül fókuszba. Szerelmeddel apróbb vitád adódhat, de ha jól érvelsz, a végén elismerheti igazadat. Amennyiben még várod a párod, két pasi is foglalkoztathat egy időben, ám egyikük nem mutat kellő érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Már-már feladhattál egy számodra fontos tervet, de most a sors kereke jó irányban gördülhet tovább, és egy új esély kerül kilátásba, hogy mégis elérhesd a célod. Párkapcsolatod harmonikus. Most szinte félszavakból is megértitek egymást. Ha egyedülálló vagy, titkos kiszemelted jelet küldhet feléd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ugyan sajnálod, hogy vége a nyárnak, de a lassan vörösbe és barnába boruló táj szépsége mégis vonz. Kellemes őszi kiruccanás szervezése adhat elfoglaltságot. Kedveseddel egy kisebb féltékenységi vitát kell feloldanotok a napokban. Ha még szingli vagy, egy barátnőd ismerőse érdeklődhet utánad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami bearanyozhatja a napjaid. Noha lesz bőven dolgod a munkahelyen, mindennel lendületesen fogsz haladni. Szíved választottjával kicsit kevesebb időd lehet kettesben, de az minőségi lesz, ez pedig kárpótolni fog. Szingli vagy? Nagyon meg fogsz lepődni, ki hívhat randira! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi helyzeted a szokásosnál erősebb lehet, ezért érdemes lehet újra végiggondolnod, hogyan is oszd be a költségvetésed. Ha most újragondolod, akkor a jövőben is tartható lehet a pozitív anyagi helyzet. Amennyiben van párod, most különösen jó köztetek a kommunikáció. Ha szingli vagy, régi jelölted ismét érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most vonz a szabad levegő, ami abban motiválhat, hogy munkádat nap mint nap mihamarabb befejezd. Kellemes kora őszi programok várnak, élvezd a fel-felcsillanó napsütést! Kapcsolatodban egy fontos kérdést kell megvitatnotok. Ha egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akad, akit határozott beszéddel háríthatsz el. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szívességet kérnek tőled, ami kissé felborítja a terveid, de ez nincs ellenedre, mert jól alkalmazkodsz. Gondold újra a teendőid, és helyreáll a rend. Ha párban élsz, egy kisebb nézeteltérés adódhat, de utána édes lesz a békülés. Szingliként egy olyan férfi tetszik meg, aki valójában nem az eseted. Humora és fellépése foghat meg. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Olyan feladattal bíznak meg a munkahelyeden, amiben nincs tapasztalatod, de hamar kiderül, hogy őstehetség vagy. Sikerélmény vár, és feletteseid szemében is nőhetsz. Ha párban vagy, egy régi félreértés rendeződhet köztetek. Ha egyedülálló vagy, egy korábban kikosarazott illető mégis érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük