Heti horoszkóp augusztus 30-tól szeptember 5-ig: az Ikrek jó hírt kap, a Halak szerencsés
Az új hónap sokaknak szerencsét hozhat a horoszkóp szerint.

GettyImages-641126422
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elérkezett, amitől olyan sokan tartottak: vége az augusztusnak, és ezzel búcsúzik a nyár. Csüggedni azért nincs ok: az ősznek sok-sok szépsége van, ráadásul minden nappal közelebb vagyunk a következő júniushoz!

A héten nemcsak a vigasztaló napsütésnek, de szerencsének, pozitív változásoknak, sőt jó híreknek is örülhetünk. Hogy ki mire számíthat, arról a horoszkóp mesél.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, de a teljesítése problémát okozhat idő vagy kapacitás híján. Ne aggódj, támogatásod is sokat jelent annak, akiről szó van. Kapcsolatodban egy harmadik fél igyekezhet éket verni közétek, de az igazán erős érzelmekkel nem tud kikezdeni. Ha még nincs párod, forró flört várhat a héten. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid kerülnek fókuszba, most javulás várható, ami, ha jól gazdálkodsz, hosszú távúnak ígérkezik. Kedveseddel a hét a humor és a játék jegyében telik, könnyed lélekkel. Ha nincs kapcsolatod, egy titokzatos idegen tetszhet meg, akinek még a nevét sem tudod. Kisugárzása mindenesetre elvarázsol. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel indul a heted egy számodra fontos ügy kapcsán. Egyébiránt nálad most minden a szerelem körül forog. Kedveseddel a kezdeti időket idéző harmónia van köztetek. Nem is igazán vágytok más társaságára, csupán kettesben lenni. Ha egyedülálló vagy, megfogalmazódik benned, kire és mire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Régi, jó ismerősödbe botlasz, akivel azonnal felelevenednek a közös emlékek. Ismeretségetek most új fejezethez érkezett, és barátságotok megújulhat. Pároddal kis féltékenység ébredhet köztetek, ami ragaszkodásotokról árulkodik. Ha nincs kapcsolatod, egy korábbi jelölted kezdhet ismét érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szétszórt lehetsz a napokban, ezért légy óvatosabb és körültekintőbb. Ha párban vagy, kevesebb időtök lehet kettesben, de a közös órák minősége kárpótol majd. Ha egyedülálló vagy, két pasi tetszhet meg egyszerre. A döntésben az segít, ha kicsit a lelküket is megvizsgálod. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Előtör belőled a jegyeddel járó igény a rendre és a rendszerezettségre. A napokban nagyobb takarítást, szelektálást iktathatsz be, amivel gyorsan is fogsz haladni. Pároddal most a szokásosnál is jobb a kommunikáció, átbeszéltek egy fontos kérdést. Szingliként izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új ismerősre teszel szert, aki a későbbiek során a karrieredben is segítségedre lehet. Az illetőt egy már meglévő barátod vagy kollégád által ismered meg. Ha párban vagy, romantikahegyekre számíthattok a napokban. Ha egyedülálló vagy, meg fogsz lepődni, ki kezdeményez nálad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valami olyat próbálsz ki, amit eddig soha nem tapasztaltál. Magad is meglepődhetsz, mennyire jó vagy benne, ettől nő majd az önbizalmad. Ha párban vagy, kedveseddel egy közös utazás vagy rövidebb kiruccanás szervezgetésébe foghattok. Szingliként kéretlen jelentkeződ akad a héten. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy korábbi tévedésedre ébredsz rá, és azonnal a megoldáson kezded törni a fejed. Ez a legjobb, amit tehetsz. Pároddal új kalandban részesültök, ami feldobja, felpezsdíti a mindennapjaitokat. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert. Akár randid is lehet a napokban. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nincs sok szabadidőd, de ha megpróbálsz priorizálni, akkor nem fogsz elveszni a teendők tengerében. Minden csak szervezés kérdése. Kedveseddel kisebb vitád adódhat, de fontos, hogy megbeszéljétek az adott kérdést. Szingliként új hódolód akad, aki neked is szimpatikus lehet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy félreértés áldozatává válsz, és kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de szerencsére sikeresen kivágod magad. Pároddal frappánsan megoldotok egy váratlan problémát, ami még inkább összekovácsol benneteket. Ha nincs párod, egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Utolér a szerencse, és egy helyzetben, amikor gyorsnak kell lenni, sikerül az elsők között besorakoznod. Ami a szerelmet illeti, párod és közted dúl a l'amour, környezetetek irigykedve nézi a köztetek lévő harmóniát. Ha nincs párod, egy új jelöltön akad meg a szemed, akiről egyelőre még semmit sem tudsz. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük