Heti horoszkóp augusztus 9-től 15-ig: a Kos pénzügyei javulnak, a Bak sikert arat

A napokban kedvező irányban fordul tovább a sors kereke a horoszkóp szerint.

GettyImages-1137373615
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan csüggednek amiatt, hogy a nyár utolsó hónapjában járunk, szerencsére akadnak olyanok, akik velük is láttatni tudják, hogy ennek az időszaknak is megvan a szépsége, és még messze nincs vége ennek a csodás évszaknak.

Ez a hét is ad okot a mosolyra, hiszen javuló pénzügyek, munkahelyi siker, sőt még szerelmi előrelépés is várható a napokban. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Anyagi helyzeted az elmúlt időszakban kedvezőtlenebb volt? Akkor most jöhet egy pozitív fordulat, és végre véget érnek a spórolós hetek. Az anyagi gyarapodás ellenére vigyázz a költekezéssel, mert hamarosan lehet egy nagyobb kiadásod. Szerelmi életedben egy régen remélt változás érkezhet el. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy eltervezett programod nem úgy alakul, ahogy gondoltad, de végül kiderülhet, hogy éppen így jártál jobban. A kezdeti bosszankodás egykettőre elillan. Pároddal kellemes kiruccanás várhat hétvégén. A közös élmények még közelebb visznek titeket egymáshoz. Ha nincs párod, első látásra varázsol el egy szép szempár. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy régi álmodhoz, ami sok motivációt és pozitív energiát ad neked. Ez párkapcsolatodra is jó hatással lesz. Most még nagyobb harmóniában, gördülékenyen telnek napjaitok. Ha egyedülálló vagy, régi szerelmed bukkanhat fel valamilyen módon. Magad is meglepődhetsz, hogyan hat rád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy kisebb félreértésbe keveredhetsz, ám végül frappánsan megoldod a dolgot, és az egész egy mókás szituációvá növi ki magát. Szerelmeddel némi féltékenység fűszerezi meg a napokat, de ez csak erősít a kapcsolatotokon. Még várod a párod? Valaki titokban rólad ábrándozik, és lehet, hogy hamarosan lépni fog. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sok-sok tennivalód lesz, de mindennel nagyon jól haladsz, és a lendületed még a hét végére sem hagy alább. Azért pihenni se felejts el! Kedveseddel remekül működik a kommunikáció, és nagyszerű csapatként élitek mindennapjaitokat. Ha még nincs párod, egy társkeresőn várhat a régen vágyott szerelem. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, és nem lesz egyszerű beiktatni a segítséget. Ha megfelelően priorizálsz, mégis sikerülhet. Pároddal a hét a humor jegyében telik. Most még a szokásosnál is többet nevethettek. Ha egyedülálló vagy, egy régebben kikosarazott férfi mégis érdekelni kezd. Vajon van már valakije? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Hét elején egy váratlan, borsosabb kiadás tizedeli meg a pénztárcád, de szerencsére a hét második felén sok pozitív hatás, kellemes találkozások, figyelmesség, bókok érnek, ami visszabillenti a hangulatod. Szerelmed nem győz csodálni. Ha nincs párod, egyszerre két férfi tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Örömhírt tartogat a hét, ami nemcsak téged, de egy hozzád közel álló illetőt is érint. Pároddal közös tervetek születik. Megvalósításához szükség lesz a kompromisszumkészségetekre, és a nyitottságotokra. Ha nincs párod, egy olyan férfi személyisége ragad meg, aki külsőre nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy rég nem látott ismerőst sodor feléd a szél, aki érdekes hírekkel szolgál a számodra. Kedveseddel több időtök lesz kettesben, hála egy kedvező változásnak a munka terén. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd ajánlhatja figyelmedbe egyik rokonát. Ne érezd magad zavarban: ha tetszik, akkor egy randi igazán belefér! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden megérdemelt dicséret vár. Az is előfordulhat, hogy ezzel egy nagyobb lehetőség vagy akár fizetésemelés is járulhat. Szerelmeddel egy hamarosan esedékes esemény vagy utazás megszervezése ad izgalmas témát. Ha még szingli vagy, most egyedül is igazán kiegyensúlyozott lehetsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Fontos felismerés érhet. Ha úgy érzed, hogy tévedtél valamiben, érdemes átgondolnod, hogyan javíthatnád a csorbát, és a lehető leghatékonyabban tenni érte. Pároddal közösen próbáltok ki egy új dolgot, ami nagyszerű élményt ad nektek. Szorosabbra fűződik kapcsolatotok. Ha még szingli vagy, lelkes hódolód akad a napokban. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Amennyiben munkát keresel, most mindenképp legyél résen, mert valamilyen jó ajánlattal találkozhatsz a napokban. Kedveseddel kisebb vitád adódhat, ami felszínre hoz egy régi, szőnyeg alá söpört feszültséget. Most mindkét dolog megoldódhat. Ha még várod a párod, exedről hallhatsz egy meglepő infót. Horoszkópos ékszer »

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük