Heti horoszkóp augusztus 2-től 8-ig: az Oroszlán sikeres, a Bak új hódolóra tesz szert

A horoszkóp szerint kedvező eseményekkel zajlik le a hét.

GettyImages-1002108034
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valamikor, akkor ezen a héten bizonyosan látni fogjuk, mennyire igaz, hogy mindennap van valami, aminek örülhetünk. Most a szerelem és a karrier is kedvező eseményeket tartogat.

A horoszkóp szerint lesznek, akik a szerelemben számíthatnak újdonságra, mások a karrierben érhetnek el kisebb-nagyobb sikert. A napokban a megérzések is jól működhetnek, így érdemes fokozottan is figyelni a belső hangra.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban fontos döntést kell hoznod, ám ebben ne csak a pro-kontra érvekre építs, hanem igyekezz saját megérzéseid is figyelembe venni. Egy tapasztaltabb illető jótanácsa is hasznos lehet. Ha párban vagy, kedvesed bókok tengerével halmoz el a héten. Ez felerősödő vonzerődnek köszönhető, aminek szingliként is érezni fogod a hatását: elismerő tekintetek szegeződnek rád. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ami egyfelől megnyugtat, másfelől pozitív energiával tölt fel, és motiválóan hat rád. Most sok új ötleted támad, melyek megvalósításához elegendő kitartásod is lesz. Pároddal harmóniában telik a heted, most aligha vágytok másra, mint hogy kettesben legyetek. Ha nincs kapcsolatod, első látásra habarodhatsz bele egy jóképű idegenbe. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid javulást mutatnak, de arra érdemes odafigyelned, hogy meg is őrizd ezt az állapotot. Ha most féktelen költekezésbe kezdesz, később megbánhatod. Kedveseddel közösen oldotok meg egy hirtelen adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Ha még várod a párod, egyik barátnőd ismerőse kezd érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, és számodra ritka nagy öröm lehet segítségére sietni. Az illető egy hozzád közel álló valaki lehet, akivel kölcsönösen számíthattok egymásra. Szerelmeddel kisebb vitátok adódhat egy anyagi természetű kérdésben, de ha meghallgatjátok egymás érveit, közös nevezőre juttok. Ha még nincs párod, izgalmas flört lehet kilátásban. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (.VII. 23. - VIII. 22.)

Munkád végzése során olyan sikert érsz el, amire talán magad sem számítottál. Ideje sokkal magabiztosabbá válnod: ezt a mostani eredményt feletteseid is nagyon elismerhetik. Kapcsolatodban most a szokásosnál is jobban működik a kommunikáció, így most több nyitott kérdést is sikerül tisztázni. Szingliként az online ismerkedés tartogat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új lehetőség adódik a karrieredben, de egyelőre nem feltétlenül látod, válts-e, vagy sem. Érdemes átgondolnod, melyik állás mennyi stresszel és megterheléssel jár, és persze az anyagiakat is. Egy pro-kontra lista sokat segíthet. Ha párban vagy, nagyszerűen telhet a hét. Játékos és incselkedő kedvetekben lehettek. Amennyiben nincs párod, egy régi jelölted juthat eszedbe. Vajon mi lehet vele? Nézz utána! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valamiről megfeledkezhetsz, ami kellemetlen helyzetet teremthet a munkádban. Ha belátod a tévedést, és igyekszel kijavítani a hibát, akkor hamar lapozhattok, és minden rendeződik. Szerelmeddel kis félreértés kerekedhet, de ha tisztázzátok, ez lehet majd az egyik legviccesebb emléketek. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akadhat, akit csak határozott szóval szerelhetsz le. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Fontos felismerésre jutsz, ami alapjaiban változtatja meg a véleményed valami kapcsán. Lehet, hogy már holnaptól másként fogsz cselekedni, vagy új célt tűzöl ki? Meghatározó fordulat jöhet. Ha párban vagy, egy kis féltékenység fűszerezi a heteteket, de ez csak felerősíti az egymás iránti ragaszkodást. Ha még nincs kapcsolatod, régi, plátói szerelmed ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Most rádöbbenhetsz, mik azok a gyenge pontok, ahol nagyon sok pénz folyik ki a kezeid közül. A jövőben, hála ennek, sokkal jobban kezelheted majd a pénzügyeid. Szerelmeddel egy jövőbeni esemény megszervezése ad izgalmas témát, közös tennivalókat és pár kérdést meg is kell vitatnotok. Ha nincs párod, exedről érdekes információ jut a füledbe, ami segít tisztábban látni. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Pároddal galambokként turbékoltok, és félszavakból is értitek egymást. Környezetetek irigykedve nézi a köztetek lévő harmóniát. Ha nincs párod, egy új hódoló lép színre. Az illetőt a munkád során ismerheted meg, de nem feltétlenül kollégáról van szó. A férfivel azonnal meglesz a közös hang, és gördülékeny lesz a kommunikáció. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Bár most nem feltétlenül van alkalmad utazni, az álmodozás mindig jó: egy új út lehetősége merül fel, melyet lázas ötletelés követ. Akár a családdal, akár barátokkal terveznéd, izgalmas lesz a tervezgetés. Ha pároddal utaznál, valamiben nem értetek majd tökéletesen egyet, és akár egy C verzió is születhet a beszélgetés végén. Ha szingli vagy, új jelöltön akad meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten egy pletyka juthat a füledbe, de bármennyire is érdekesnek tűnik, nem feltétlenül igaz: ha mégis elhinnéd vagy továbbadnád, a végén magad jöhetsz ki rosszul a helyzetből. Okosabb lehet, ha kivársz, míg kiderül a valóság. Pároddal a hetetek a humor jegyében telik. A közös, vidám pillanatok még közelebb visznek egymáshoz. Szingli vagy? Egy randialkalmazás tartogathat sikereket. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük