Heti horoszkóp július 19-től 25-ig: az Oroszlán új útra lép, a Halak jó hírt kap

A horoszkóp pozitív fejleményeket, új kezdetet jósol a hétre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró nyárban senkinek sem könnyű koncentrálni a mindennapi feladataira, ám szerencsére a csalogató programok mindenkire motiválóan hatnak, és segítenek boldogulni a tennivalókkal.

A héten pozitív, előremozdító fejleményekre van kilátás úgy a karrierben, mint a szerelem terén is. Jó hír is adódhat, aminek ezúttal többen is örülhetnek: hogy kik, az kiderül a horoszkópból.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Lendületesen indul a heted, ezért már a hét első felében túlvállalhatod magad. Próbáld reálisan átgondolni, mi férhet bele az idődbe, máskülönben a hét végére ki fogsz merülni. Pároddal most kevesebb időd lehet kettesben, de a közös órák minősége kárpótolni fog. Ha nincs kapcsolatod, egy régi jelentkező ismét felbukkan, és ezúttal számodra is szimpatikusabb lesz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, számodra pedig kész öröm lehet a segítség. A jótett helyébe később jót várhatsz. Szerelmeddel romantikus és harmonikus napok elé néztek. Most mindenki irigykedve szemléli a köztetek lévő összhangot. Ha még egyedülálló vagy, megismersz valakit, akivel az első perctől tökéletesen megértitek egymást: talán ő lesz az, akit vártál? Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid felívelőben vannak, így ha eddig volt is nehézséged, lassan megnyugodhatsz. Fontos, hogy most se szaladjon el veled a ló, mert újra a visszájára fordulhat minden. Kedveseddel kisebb vitád adódhat, de a végén egyikőtök belátja a tévedését, és minden rendeződik. Szingli vagy? Most nézz szét egy társkeresőn, ugyanis siker várhat. Valaki éppen olyasvalakire vágyhat, mint te. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy régi holmi kerül a kezedbe, ami igazán nosztalgikus hangulatba hoz. Ennek köszönhetően több olyan beszélgetés is vár, ami emlékezetes lesz. Öröm lesz visszaidézni a régi szép időket. Kedvesed és közted féltékenység merülhet fel, de ha őszintén megbeszélitek, akkor minden hamar megoldódik. Ha még nincs párod, érdekelni kezd egy titokzatos idegen. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban új fejezet kezdődhet el az életedben, ugyanis összeszedheted a bátorságod, hogy meglépd, amire mindig vágytál. Légy bátor, egyúttal járj nyitott szemmel! Ha párban élsz, most nagyszerűen működik köztetek a kommunikáció, és még a szokásosnál is jobban működtök együtt. Ha nincs kapcsolatod, most remekül elvagy egyedül is, talán nem is igazán érzed egy társ hiányát. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, és ha hallgatsz a belső hangra, illetve logikusan végiggondolod az észérveket, akkor a megfelelő irányban indulhatsz tovább. Szíved választottjával egy komolyabb beszélgetés vár, ami közelebb vihet titeket egymáshoz, mint valaha is voltatok. Ez egy újabb lépcsőfok lehet. Ha még szingli vagy, vonzó kisugárzásodnak köszönhetően új hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten meglepetés ér: valami úgy alakul, ahogyan a legkevésbé sem számítottál volna rá. Ne aggódj, a dolog pozitív lesz, és kedvező folytatást ígér. Kedveseddel a nyári programok közepette egyre csak fokozódhat a boldogságotok. A napokban a humor is középpontba kerül. Ha egyedülálló vagy, megtetszik egy pasi, akit még sosem láttál: bár nem az eseted, kisugárzása magával ragad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régi ismerősödbe futsz bele, akivel most alkalmatok nyílik megújítani kapcsolatotokat. A korábbi ismeretség most még mélyebb barátsággá szövődhet. Kedveseddel egy, a közeljövőben esedékes program egyeztetése ad izgalmas közös témát. Ha még egyedülálló vagy, titkos hódolód végre összeszedheti bátorságát, és kezdeményezhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új célt tűzöl ki magad elé, elérésében pedig csupán a szilárd önbizalom segíthet. Párod csodálattal nézi, ahogyan követed az álmaid, kicsit talán még jobban beléd szeret, mint korábban. Ha nincs párod, egy izgalmas flörtbe keveredsz, ami jó eséllyel tovább is fejlődhet. Ez legfőképpen azon múlik, hogy mennyire vagy nyitott a komolyabb ismerkedésre. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valami másképpen alakul, mint ahogy szeretted volna, és ez felbosszanthat, ám könnyen lehet, hogy utólag rájössz, hogy valójában így jártál jobban. Párkapcsolatodban most nagyon erős a lelki oldal, úgy tűnik, valóban egymás társaivá fejlődtetek. Ha nincs kapcsolatod, most egy férfi barátod kezdhet másképpen is érdekelni, ugyanis rendkívül jól megértitek egymást. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Karrieredben változás közeleghet. Felmerül egy lehetőség, ami egy új, izgalmas utat kínál. Érdemes átgondolnod, hogy a váltás vagy a megszokott folytatás adhat-e neked többet hosszú távon. Szerelmeddel kis féltékenység lobbanhat köztetek, de ez is csak arra mutat rá, hogy mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs párod, egy kéretlen hódolód akadhat. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami pénzügyeidet fogja érinteni. Most végre elérkezhet egy várva várt fordulat, és a jövőben könnyebb lehet a folytatás. Pároddal közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami újfent rávilágít, milyen remek páros vagytok. Ha még szingli vagy, a véletlen terelhet össze egy férfivel, akivel első látásra megtetszhettek egymásnak. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük