Heti horoszkóp július 5-től 11-ig: a Nyilas jó hírt kap, a Szűz fontos döntésre jut

A héten a szerelem is fontos szerepet kap a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szikrázó napsütés, megannyi izgalmas program, igazi holidayhangulat uralkodik: most sokaknak nem könnyű a munkára koncentrálni, és egyesek kissé szétszórtak is lehetnek.

A gyönyörű nyárban nemcsak az időjárás forrósítja fel a szíveket, hanem, bizony a szerelem is. Most az újonnan szövődő kapcsolatok ideje jön el.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pozitív fejleményekkel indul a heted. Egy számodra fontos ügyben történhet előrelépés. Kedveseddel kis féltékenység uralkodik el köztetek, de ez is csak fellobbantja a lángot, komoly gondot nem okoz. Ha még szingli vagy, egy régi hódolód bukkan fel ismét, és ezúttal számodra is szimpatikusabb lesz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Bár a hét első felében a napsütéses időnek köszönhetően nehezebben haladhatsz a munkával, a hét második felében nagy lendületet veszel, és szinte megelőzöd önmagad. Pároddal egy komolyabb félreértés bontakozhat ki köztetek, de hamar elsimulnak a dolgok, és minden megy tovább. Ha még szingli vagy, a véletlen terelhet jövendőbeli párod közelébe. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, amit számodra kész öröm lehet megtenni, de sajnos úgy alakulhat, hogy idő hiányában mégsem sikerül összehoznod. Egy jó tipp így is sokat segíthet az ismerősödnek. Szíved választottja egy régi titkot bízhat rád, ami bizalmáról árulkodik. Amennyiben még egyedülálló vagy, most különösen élvezheted a függetlenséget. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden új feladattal bíznak meg. Ez elsőre nagy falatnak tűnhet, de remekül boldogulsz, és még fejlődni is fogsz szakmailag. Szerelmeddel egy kellemes nyári program teszi izgalmasabbá a hetet, most alkalmatok nyílik a romantikázásra. Ha még szingli vagy, barátnőd mutathat be egy helyes pasinak, akivel azonnal meglesz köztetek az összhang. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Váratlan fordulat következik be, ami teljesen átalakítja a heted. Ha elég rugalmas vagy, akkor bosszúság nélkül átlendülhetsz a dolgon. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami újfent bizonyítja, mennyire jó páros vagytok. Ha még egyedülálló vagy, most nem a párkeresésre koncentrálsz, ám Cupido most sem rest: egy váratlan pillanatban nyilat ránt! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Noha az elmúlt hetekben sokat foglalkoztathatott egy kérdés, hosszas töprengés során most végre megszülethet benned a döntés. Az, hogy ezzel lezárul az ügy, nagy megnyugvással tölthet el. Végre szíved választottjával most több időd lesz kettesben, és ennek köszönhetően mélyül kapcsolatotok. Ha még nincs párod, exedről tudhatsz meg egy érdekes információt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy közelgő esemény vagy program megszervezése ad most számodra sok feladatot. Mivel ügyesen átlátod a helyzetet, flottul boldogulsz teendőiddel. Párkapcsolatod harmonikus, vitáktól és feszültségtől mentes lehet a hetetek. Ha nincs kapcsolatod, első látásra tetszhet meg egy pasi, akit egy barátnős programon pillantasz meg. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeidben várhatók kedvező fejlemények, és anyagi helyzeted stabilizálódni látszik. Most legyél tudatos, és oszd be okosan a pénzed, hogy a hó végére se kerülj kellemetlen helyzetbe. Szíved választottja barátaival, rokonaival nyílik lehetőséged szorosabbra fűzni a viszonyt. Ha nincs párod, két pasi is megfog egyszerre, és nem lesz könnyű kettejük közül dönteni. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jó hírek ígérkeznek a hétre: kedveseddel egy pénzügyi kérdésen kaphattok össze, de a vita hamar elsimul, ha türelmesen meghallgatjátok egymás érveit. Ha nincs kapcsolatod, egy korábban kikosarazott hódolód mégis érdekelni kezdhet. A kérdés csak az, vajon szingli-e még. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Tanácsra lehet szükséged a munkát illetően, és szerencsére tudod is, hogy ki segíthet neked. Hamar letisztul, mi lehet a jó döntés. Szerelmeddel kevesebb időtök lehet most kettesben, de az együtt töltött idő minősége kárpótol ezért. Ha nincs kapcsolatod, egy lelkes hódolód randira hívhat, ám most idő hiányában nehéz lehet beütemezni. Horoszkopos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét, és okkal leszel büszke megfontoltságodra. Szerelmeddel új fejezet indul a kapcsolatotokban, ugyanis sokkal nyitottabbá válik kettőtök között a kommunikáció. Ha nincs párod, egy új jelölt tetszik meg neked, akit most pillantasz meg először. Kis nyomozgatás után többet is megtudhatsz róla, azt is, hogy egyedülálló-e. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A nyári hangulat egészen elvarázsol, és tele lehetsz tervekkel, programokkal, időd azonban a kelleténél kevesebb lehet. Érdemes átgondolnod, mi az, ami halasztható, és mi nem - ez segíthet. Kedveseddel nagyon élvezitek a nyári időt és az évszakkal járó kellemes programokat. Ha nincs párod, most érdemes szétnézned egy társkeresőn, ugyanis egy helyes pasi szeme akadhat meg rajtad. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük