Heti horoszkóp június 7-től 13-ig: a Halak új lehetőséget, a Bak jó hírt kap

A napokban több váratlan, pozitív fordulat várható.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az elmúlt hetek időjárása nem volt az igazi, most már egyre közelebb járunk ahhoz, hogy beköszöntsön a valódi nyár. Ehhez nemcsak a napsütés, de a hangulatunk is hozzájárul.

Most lesz miért elővenni a legragyogóbb mosolyunkat, hiszen szerelmi fejlemények, jó hírek, sőt egy remek lehetőség is adódik, ami előbbre viheti a sorsunkat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Van valaki a környezetedben, akivel nem vagy közvetlen viszonyban, csupán kollégák vagy ismerősök vagytok. Jó, ha tudod, az illető szívesen nyitna feléd, és barátkozni szeretne veled. Párkapcsolatod harmonikus, noha egy kisebb félreértés adódhat köztetek a napokban. Szerencsére hamar elsimul. Szingli vagy? Akár a nagy Ő is szembe jöhet a napokban: járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Örömhír várhat a hét elején, ami egészen vasárnapig gondoskodik a jókedvedről. Munkahelyeden mindennel flottul haladsz, de igyekezz azért magadra is időt szánni. Kedveseddel egy nyáron esedékes program megszervezése ad izgalmas témát. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedés hoz számodra sikert. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sok teendőd közepette nehezebb lehet ráncba szedni a napjaid, de szerencsére egy kis megfontoltsággal, priorizálással mégis sikerülhet. Szerelmeddel egy kellemes kiruccanás várhat a napokban, az élmények pedig tovább erősítik a kettőtök viszonyát. Ha nincs kapcsolatod, egy rég kikosarazott illető ismét megpróbálhat meghódítani. Ezúttal magad is másként állhatsz hozzá. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rád mosolyog a szerencse. Előfordulhat, hogy az utcán sétálva találsz valamit, ami a jövőben különös értékkel bír majd a számodra. Járj nyitott szemmel! Ha kapcsolatban élsz, párod elhalmoz téged a kedvességével, igazi hercegnőként bánik veled. Ha még keresed a nagy Ő-t, akkor előfordulhat, hogy a váratlan szerencse, ami érhet, egy férfi felbukkanása lesz: talán ő lesz a nagy érték, ami szembejön veled az utcán? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Lehet a környezetedben egy személy, akinek a viselkedését mostanság helytelennek látod. Attól függően, hogy milyen viszonyban vagytok, érdemes lehet figyelmeztetned őt. Párkapcsolatodban felizzik a láng: most turbékoló galambokként élitek mindennapjaitokat. Környezetetek nem győz csodálni titeket. Ha nincs párod, valaki első látásra megtetszhet. Vajon mit sikerül kiderítened róla? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy régi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét, így újfent bebizonyosodik a számodra, hogy valóban érdemes megfontoltnak lenni. A munkában új feladattal bíznak meg, de az inkább motiválni fog, és nem ijeszt meg. Ha párban vagy, kedvesed részéről némi féltékenységet tapasztalhatsz. Érdemes idejében megnyugtatnod őt. Ha még nincs kapcsolatod, exedbe botolhatsz véletlenül, ami váratlan érzéseket kelt benned. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy barátod lelki támogatásodra szorul. Szerencsére a te sugárzó jókedved jó hatást fog rá gyakorolni, és ő is hamar mosolyra fakad. A napokban a nyári tervek is sokat foglalkoztathatnak. Ha párban vagy, kedvesed egy régi titkot bízhat rád, ami a bizalmáról árulkodik. Ha még nincs kapcsolatod, akkor egy titkos csodálód most végre színre léphet, és elhív randira. Az illető személye nagyon meglephet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki szívességet kér tőled, ám annak teljesítése több áldozattal járhat, mint amennyit be tudsz vállalni. Gondold át, nem tudnátok-e közösen kitalálni egy alternatív megoldást. Kedveseddel sok nevetés és könnyedség vár a héten, ami mindkettőtöket pozitív energiával tölt fel. Szingliként a barátnőd ajánlhat a figyelmedbe egy helyes pasit. Könnyen lehet, hogy épp az eseted. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Karriermódosítás gondolata születik meg a fejedben, de egyelőre még nem tisztul le, pontosan mi mást csinálnál ahelyett, amivel most foglalkozol. Kedveseddel élvezitek a kora nyár szépségét. Most a humor jegyében telik a hetetek. Könnyedek és játékosak lesztek. Ha nincs kapcsolatod, akkor egy régi, plátói szerelmed jut eszedbe, aki sokat jelentett neked egykor. Vajon mi lehet most vele? Nézz utána! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Már-már feladhattad az egyik álmod, de jó hírt kapsz: most úgy tűnik, mégis közelebb kerülhetsz hozzá. A dolog olyannyira felvillanyoz, hogy még a munkában is motiváltabbá válsz. Kedvesedre kissé féltékeny lehetsz. Érdemes vele mielőbb megosztanod rossz gondolataid. Ne légy vádló, inkább próbáld őszintén elmondani, mi bánt! Ha még várod a párod, egy netes társkeresőn érhet utol a l'amour. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeid javuló tendenciát mutatnak. Ez arra sarkallhat, hogy bátrabban költekezz, de később megbánhatod, ha meggondolatlanul vásárolgatsz. Kedveseddel szóba kerül a jövőtök, és örömmel tölthet el, mennyire hasonlóan képzelitek el azt. Ha nincs párod, exedről jut a füledbe egy érdekes információ. A dolog váratlanul érinthet, és egész más fényben festi őt le a számodra. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Korábban csalódás ért, mert minden törekvésed ellenére nem kaptál lehetőséget valamire, ami számodra fontos lett volna. Most úgy tűnik, mégis eljön a te időd. Ezt a lehetőséget nagyra értékelheted. Szerelmeddel egy komolyabb beszélgetés várható, ami közelebb visz titeket egymáshoz lelkileg. Ha még egyedülálló vagy, megismersz egy férfit, aki a humorérzékével azonnal levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük