Heti horoszkóp május 31-től június 6-ig: a Bika sikeres, a Szűz új lehetőséget kap

A következő napokban nem csak a tavasz szépségeinek örülhetünk.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idő egyre szebb, és nap nap után több napsütésnek örülhetünk. Mégsem ez lesz az egyetlen dolog, ami ezen a héten mosolyt csalhat az arcunkra. 

A héten sikerek, karrierbéli fordulatok és szerelmi fejlemények is adódhatnak - úgy a szinglik, mint a párok életében is. Mivel anyagi gyarapodás is jön, sokak számára egy nyugodtabb időszak veszi kezdetét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ami egyúttal gondoskodik is arról, hogy a következő napokban mosolygós és optimista legyél. Pároddal egy utazás megtervezése ad izgalmas témát, ám lehetnek szervezési nehézségek, így szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Szingli vagy? Régi jelölted ismét felbukkan a láthatáron. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kitartó és lelkiismeretes munkád jól megérdemelt siker követi, ami arra motivál, hogy a jövőben is hasonló lelkesedéssel folytasd. Párkapcsolatod harmonikus, a napokban a szokásosnál is többet nevethettek és játszhattok. Amennyiben egyedülálló vagy, egy férfi kollégádtól tapasztalhatod a vonzalom jelét. Vajon nem csalnak a megérzéseid? Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Olyan témák foglalkoztathatnak, amelyek a jövőd alakulására lesznek hatással. Ezek lehetnek karriert vagy pénzügyeket illető dolgok is. Amennyiben bizonytalan vagy, egy közeli ismerősöd adhat tanácsot. Párban kellemes, romantikus késő tavaszi esték várnak. Szingliként egy régen kikosarazott illető mégis érdekelni kezd. Vajon még mindig egyedülálló? Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az egyre szebb idő nosztalgikus érzéseket kelt benned. Felidéződnek a régi, szép élmények, a rég elmúlt idők, és egy kellemes beszélgetés is várhat egy hozzád közel álló személlyel. Pároddal egy közös kiruccanás, kirándulás vagy túra teszi még jobbá a heteteket. Szingliként most élvezed a függetlenséget, és talán nem is hiányzik egy új kapcsolat.  Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó, ha figyelsz, ugyanis most kicsit szétszórtabb lehetsz, és emiatt esélyesebb, hogy valami hibát véts a munkában, vagy elveszíts valamit. Szíved választottja egy fontos kérdésben kéri a tanácsodat. Ha még nem vagy párban, akkor esélyes, hogy első látásra tetszik meg egy jóképű idegen. Érdemes egy kicsit nyomoznod az illető után. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új karrierlehetőség merülhet fel, ami talán kicsit más irányba vinné az utad. Gondold át alaposan, ez-e az, amire vágysz. Kedvesed részéről némi féltékenységet tapasztalhatsz. Érdemes még idejében tisztázni a dolgot. Ha még nincs párod, egy izgalmas flört adódik, ami akár még tovább is fejlődhet. Lehet, hogy komolyabbra fordul a dolog. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban azt érezheted, nincs időd semmire, és nehezen éred utol magad. Ne kapkodj, inkább priorizálj. Hamar meglátod, mivel érdemes elsősorban foglalkoznod. Párkapcsolatod harmonikus, igaz, egy kisebb vita becsúszhat a hét második felében. Ha nincs párod, új hódoló kezd ostromolni, aki nem az eseted, mégis megfoghat. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egyre ígéretesebb az időjárás, te pedig nehezen maradsz a négy fal között, hogy dolgozz. Próbáld ezt az érzést motiváló erőként hasznosítani. Sokat segíthet. Kedveseddel kapcsolatban féltékenység ébredhet benned. Tisztázd vele, hiszen előfordulhat, hogy rémeket látsz. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pletyka juthat a füledbe egy olyan személyről, aki számodra fontos. Ha elmondod neki, akkor jól gondold meg, hogyan teszed. Pároddal sok alkalmatok nyílik kettesben élvezni a tavasz szépségeit, romantikáját. Ez még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha még várod a párod, egy régi ismerősödbe botlasz, aki előnyére változott, és megtetszhet. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valami nem az elképzeléseid szerint alakul. Bár ez elsőre felbosszant, hamar kiderül, hogy így még jobban alakulnak majd a dolgaid. Pároddal közösen kaptok egy remek hírt, ami nemcsak mosolyt csal az arcotokra, de még szorosabbra is fűzi kapcsolatotokat. Ha még szingli vagy, exedről hallasz egy pletykát. A kulcsszó a pletyka: ne dőlj be mindennek. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nem győzöd csodálni az évszak szépségeit, ezért kellemes sétákkal sok pozitív energiát nyerhetsz magadnak, ami feladataid elvégzésében is hasznos lesz. Pároddal egy új fejezet indulhat köztetek, mert egy beszélgetés által sikerül lezárni egy múltbeli problémát. Ha még nincs kapcsolatod, egy barátnőd ajánl figyelmedbe valakit. Lehet, hogy a férfi éppen az eseted, kívül-belül? Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jelentős anyagi felívelés várható a napokban. Noha ez költekezésre csábít, légy megfontolt, és ne vásárolj felesleges dolgokat, mert később megbánhatod. Szíved választottja még ismeretlen, igen tetszetős arcát mutatja meg neked, ami levesz a lábadról. Ha még nincs párod, új jelöltet nézel ki magadnak a héten. A pasit munka közben pillanthatod meg. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük