Heti horoszkóp május 24-től 30-ig: a Halak pénzügyei javulnak, a Kos szerelmes lesz

A következő napok sokak számára kedvezően alakulnak a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban nem mindig örülhettünk szép időnek, de ha olykor el is ered az eső, a kedvünk töretlen: ez részben annak köszönhető, hogy nagyszerű események vannak kilátásban a héten.

Mind a szerelemben, mind az anyagiak terén várhatók pozitív fejlemények. Természetesen most sem telik el a hét munka nélkül, de lesz, aki egy emlékezetes munkahelyi sikernek is örülhet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét számodra az érzelmekről szólhat. Most kissé meg is feledkezhetsz a munkahelyi feladatokról. Vigyázz, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj! Kedveseddel turbékoló galambokként élvezitek a tavasz romantikáját. Ha még várod a párod, első látásra zúghatsz bele egy helyes idegenbe. A pasit véletlenül, váratlanul láthatod meg egy olyan helyen, ahová gyakran jársz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugalmas és harmonikus lesz a heted, akár a munkát tekintve, akár a magánéletre nézvést. A szerelmi életed most fókuszba kerül. Pároddal szóba jönnek a közös jövőtöket érintő kérdések. A nagy egyetértés szívmelengető érzéseket lop a szívedbe. Ha még keresed a nagy Őt, most jó eséllyel megtalálhatod: nézz szét egy online társkeresőn, mert siker ígérkezhet! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új fejezethez érsz a karrieredben. Meglévő munkahelyeden másik pozícióba helyezhetnek, vagy más természetű feladatot kapsz. Az sem kizárt, hogy a pályamódosítás gondolata fogalmazódik meg benned. Kedveseddel egy, a távolabbi jövőben esedékes utazás ad izgalmas közös témát. Ha még egyedülálló vagy, most kifejezetten élvezheted a függetlenséged. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Öröm ér a hét elején, ami egész hétre megalapozza a hangulatod. A váratlan jó másokkal szemben is engedékenyebbé, segítőkészebbé tehet. Óvakodj attól, hogy túlvállald magad, igyekezz okosan végiggondolni, mi fér bele, és mi nem. Pároddal kis félreértésből kerekedhet hatalmas nevetés: egyik legviccesebb élményetekké válhat. Szingliként izgalmas flört adódhat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó tett helyében jót várj - szól a mondás, és a te hetedre igaz is lehet. Egy régi szívességednek hála, most te is számíthatsz majd valakinek a segítségére. Kedveseddel apróbb féltékenységi vita kerekedhet, de ne aggódj miatta. Ragaszkodásotok bizonyítéka. Ha nincs kapcsolatod, egy érdekes információ jut a füledbe az exedről. Ez alapjaiban változtathatja meg a róla alkotott képed, de vajon változtathat viszonyotokon is? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis javulást tapasztalhatsz. Gondold át, mi lehetett az a jó döntés, avagy jó döntések sorozata, ami ehhez vezetett. Ha rájössz, hosszú távon is sikerülhet megtartanod ezt a kedvező helyzetet. Pároddal a humor jegyében telik a hét. Könnyedek lesztek és játékosak, élvezitek a tavaszt. Szingliként egy barátnőd által ismerkedhetsz össze egy helyes pasival. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ezen a héten kissé ingerlékeny lehetsz, amit egyrészt az időjárási frontoknak, másrészt a mindennapi teendők kapcsán érzett fáradtságnak is betudhatsz. Szerelmeddel egy esedékes ünnep vagy esemény kapcsán kell megterveznetek néhány részletet. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha még nincs párod, egy korábban kikosarazott illető ismét próbálkozhat. Rajtad áll, hogy sikerrel jár-e, vagy sem. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Légy óvatos: most hajlamos lehetsz a hiszékenységre. Érdemes odafigyelned arra, hogy kinek adsz a szavára, és próbáld józanul átgondolni, hogy ki lehet az, aki csupán meg akar vezetni. Szerelmeddel közösen sikerül megoldanotok egy váratlanul adódó problémát, ami újfent bizonyítja, milyen jó páros vagytok. Szingliként egy rokonod ismerőse kezd érdekelni, ám az illető talán foglalt vagy családos lehet. Sajnos ez pech. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyi feladataid kissé felszaporodnak, de te élvezed, hogy tevékeny vagy, és nagyszerűen osztod be az időd. A napok végén azért érdemes valamennyi időt csak magadra szánni: ez az énidő meghozza gyümölcsét, és még hatékonyabb leszel a munkában. Kedveseddel egy mélyebb, komolyabb beszélgetés ígérkezik. Egyedülállóként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban váratlan fordulat következik be, aminek hála, mégis egy lépéssel közelebb kerülsz már-már feladott álmodhoz. Hétvégén kreatívabbik éned bújik elő belőled, és valami nagyszerűt alkothatsz. Szerelmeddel valamivel kevesebb időtök lehet kettesben, de a minőségi órák mégis kárpótolni fognak. Ha még várod a párod, egy régi, plátói szerelmed kerülhet ismét a látókörödbe. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha valamilyen elintéznivalód van ezen a héten, akkor mindennel flottul boldogulhatsz. Ami a hangulatod illeti, eléggé álmodozó kedvedben leszel, hajlamos lehetsz a dekoncentráltságra. Próbáld kicsit több pihenéssel kiheverni a tavaszi fáradtságot. Párkapcsolatodban egy apró vita adódhat. Fontos, hogy még ezt is beszéljétek meg, hiszen semmit sem jó szőnyeg alá söpörni. Szingliként jelölted felől érdeklődést tapasztalhatsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi javulásra számíthatsz, ami nyugalommal tölt el. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik, noha olykor-olykor nem mindenben értetek egyet. Ez természetes, de fontos, hogy legyetek nyitottak egymás véleménye felé. Ha még nem vagy párban, most egyszerre két férfi is érdekelhet. Jó, ha nem csak ésszel próbálsz mérlegelni, hanem inkább a szívedre hallgatsz. A szívügyekben kimondottan érdemes. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük