Heti horoszkóp május 17-től 23-ig: a Kos szerencsés, az Oroszlán újra szerelmes

A következő napok kedvező fordulatokat jósolnak.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű időjárás már önmagában is elég indok arra, hogy mosolyogjunk, de most ennél sokkal több okunk lesz rá. A szerelem, a szerencse és a vidámság kísérheti a hetet.

Lesz olyan, akinek hosszú idő után lobban újra láng a szívében, és olyan is, aki egy kis mázlival a zsebében vészelhet át egy nehezebb szituációt. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten váratlan, elsőre nehezen megoldhatónak tűnő helyzetbe  bonyolódsz, de egy szerencsés véletlennek köszönhetően mégis megtalálod a megoldást. Pároddal egy, a jövőben esedékes utazás ad izgalmas témát. Ha még várod a párod, barátnőd ajánlhat a figyelmedbe egy jóképű illetőt. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A tavasz hangulata egészen rabul ejt téged, és örömest tartózkodsz a természetben. A heti feladatok elvégzésében is ez motivál. Kedveseddel apróbb vita adódhat egy anyagi kérdés miatt, de hamar tisztázódik, ha türelemmel meghallgatjátok egymás érveit. Szingli vagy? Felbukkan egy pasi, aki azonnal levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Munkahelyeden sikert aratsz, és elismerésüknek mind a felettesed, mind a kollégáid hangot adhatnak. Párkapcsolatod harmonikus. A tavaszi estéken romantikus séták várhatnak titeket. Ha még egyedülálló vagy, egy korábban kikosarazott férfi ismét a látóteredbe kerül, de már másként tekinthetsz rá. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki nem váltja be neked tett ígéretét, ami először felbosszant, később azonban egy szerencsés fordulatnak köszönhetően mégis megoldódik a helyzet. Szerelmed és közted kis féltékenység ébredhet, ami felszítja kettőtök közt a tüzet. Ha még nincs párod, egy online társkereső hozhat sikert számodra. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pletyka jut a füledbe, de talán jobban teszed, ha kimaradsz a dologból. Máskülönben kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Kapcsolatodban erősödnek az érzelmek, többet lesztek kettesben, mint máskor, és egy mélyebb beszélgetés is hozzásegít ehhez. Ha nincs párod, első látásra zúghatsz bele egy újonnan megismert illetőbe.  Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Két közeli ismerősöd kerül konfliktusba. Gondold át, hogyan foglalsz állást, már ha így teszel, mert későbbi viszonyotok is múlhat rajta. Kedveseddel sikerül tisztáznotok egy régi félreértést. Bár eddig tüske lehetett köztetek, most harmonikusabb lesz a folytatás. Ha még nincs párod, egy izgalmas flört adódhat a napokban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Régi ismerősödbe botlasz, akivel öröm lesz összefutni. Azonnal eszetekbe jutnak a régi, szép emlékek. A nosztalgikus hangulat olyannyira eluralkodik rajtad, hogy pároddal is felidéződnek a kezdeti idők. Olyan randi vár rátok, mint amilyeneket az elején átéltetek együtt. Ha még szingli vagy, olyasmit tapasztalsz kiszemeltednél, ami sajnos kiábrándító a számodra. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Mosolygós a heted, aminek részint a gyönyörű, tavaszi idő, részint a lendületes és gyümölcsöző munkahét lesz az oka. Most mindennel probléma nélkül haladsz. Szíved választottja váratlan ötlettel áll elő, amit érdemes közösen is átgondolnotok és mérlegelnetek. Ha még egyedülálló vagy, most kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jövőddel kapcsolatban új elképzelés születik meg a gondolataidban. Egy merőben új irány vagy a jelen utad egy új állomása lehet ez, ami izgalommal tölt el. Kedveseddel turbékoló galambokként töltitek ezt a hetet. Környezetetek irigykedve figyeli a köztetek lévő harmóniát. Ha nincs párod, munkád során megismerhetsz valakit, aki érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám sajnos ezt nem sikerül teljesíteni. Ha mindent megtettél, ami tőled tellett, akkor ne érezd kellemetlenül magad. Egy jó tanáccsal is sokat segíthetsz. Pároddal közösen részesültök egy örömhírben. Ha nincs kapcsolatod, valaki titokban azt tervezgetheti, hogy felfedi irántad érzett vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A szép, tavaszi idő feldob, és energikussá tesz. Most lehet ahhoz elég lendületed és kitartásod, hogy véghez vigyél valamit, amire eddig nem volt kapacitásod. Kedvesednek egy izgalmas ötletet vethetsz fel, de a fogadtatása nem lesz olyan, mint remélnéd. Idővel mégis meggyőzheted. Ha még várod a párod, exedről tudhatsz meg egy érdekes információt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kis tévedés esik, de életed egyik legviccesebb helyzete kerekedhet belőle, amit még sokáig mesélsz majd a barátoknak, ismerősöknek. Kedveseddel nagyszerű csapatként oldotok meg egy váratlan problémát. Ha még egyedülálló vagy, szerencsés módon, jókor leszel jó helyen: megpillantasz valakit, aki első látásra megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük