Heti horoszkóp május 10-től 16-ig: a Kos új fejezetet kezd, a Bika jó lehetőséget kap

A hét egyre ragyogóbb folytatást ígér, és nem csak a napsütés miatt.

ablak-no
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

 a gyönyörű napsütést, a késő tavasz nyarat jósló illatát, a madárcsicsergést: egyre szebb és szebb az idő, de nemcsak ez lesz az, ami a héten mosolyt csalhat az arcokra.

Most fontos fejlemények várhatók a szerelemben, egyeseknek izgalmas újrakezdés ígérkezhet, sőt egy remek lehetőség is adódhat a napokban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Talán a tavasz teszi, de nálad most minden a szerelem körül forog. Ha kapcsolatban élsz, kedveseddel turbékoló galambokként telnek a mindennapjaitok. Kapcsolatotokban egy új, mélyebb és komolyabb érzelmeket tartogató fejezet kezdődik el. Ha még egyedülálló vagy, valaki, aki már jó ideje rajongással figyel téged, végre a tettek mezejére lép, és randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó lehetőség adódik az életedben, amit érdemes végiggondolnod: ez a dolog akár sorsfordító is lehet, de mindenképp hatással lesz arra, hogyan is folytatódik a történeted. Pároddal egy majdani utazás ad izgalmas közös témát. Igaz, valamiben szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha még egyedülálló vagy, akkor most érdemes szétnézned egy online társkeresőn! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A tavasz szépségei egyenesen lenyűgöznek, szíved-lelked sokkal könnyebb lehet, mint az utóbbi időben bármikor. Pozitív kisugárzásod, mosolyod a környezeted is észreveszi. Szerelmed is csodálattal figyel. Most sokat segíthetsz neki is, ha esetleg kissé rosszkedvű. Amennyiben még várod a párod, egy illető, akit régen kikosaraztál, ismét felbukkanhat, és ezúttal meg is hódíthat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerencsésen alakulnak a napjaid, egy teendőd lebonyolításával sokkal gördülékenyebben boldogulsz, mint számítanál rá. Szíved választottja örömhírrel szolgálhat neked, ami mosolyt csal az arcodra. Még egy hirtelen felmerülő problémát is könnyebben oldotok meg a pozitív hatásnak köszönhetően. Szingliként új jelölt tetszik meg, akit még eddig sosem láttál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Anyagi ügyeid foglalkoztatnak. Ha úgy látod, érdemes lenne a kiadásaidból lefaragni, most gondold át költségvetésed, ugyanis támadhat egy jó ötleted megoldásként. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vitád adódhat, amit csak úgy oldhattok meg, ha őszintén megbeszélitek a dolgot. Ha még keresed a párod, baráti körödben érdemes figyelmesebbnek lenned, valaki titkon többre vágyhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy majdani esemény megszervezése tart lázban, és az álmodozás közepette elfeledkezhetsz egy munkahelyi teendődről. Igyekezz összpontosítani, mindent észben tartani. Szerelmeddel egy kicsit nehezebb közös döntést kell hoznotok, ám nagyszerű csapatként ez nem jelenthet problémát. Ha egyedülálló vagy, egyik exedről tudsz meg egy érdekes információt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: egy váratlan, pozitív fordulat megkönnyíti a dolgot, és könnyebben boldogulsz majd egy betervezett dologgal. Kedveseddel kellemes tavaszi séták várnak, most együtt élvezhetitek az évszak szépségeit. Ha még egyedülálló vagy, munkád során kerülhetsz kapcsolatba egy jóképű idegennel, aki felkelti érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Vigyázz, most hajlamos lehetsz túlhajszolni magad! Érdemes jobban odafigyelned magadra, több időt fordítani a pihenésre és a helyes táplálkozásra. Párkapcsolatod harmonikus, romantikahegyek várhatnak rátok a napokban. Egyetértésben telhetnek a napok. Ha még egyedül vagy, egyik barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit, aki valóban helyes pasi lehet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerősöd kereshet meg telefonon vagy levélben. Ez nagyon örömteli lehet a számodra, és nosztalgikus érzések öntenek el. Szerelmeddel kisebb vitátok lehet egy anyagi természetű kérdés miatt. Végül a hatékony kommunikációtoknak köszönhetően megoldódik a dolog. Ha még egyedülálló vagy, exed kapcsán fontos felismerésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám ennek a teljesítése nem lesz egyszerű. Hála a kitartásodnak, végül mégis összejöhet. Pároddal nagyszerű napok várnak, tele lehettek ötletekkel, hogyan használhatnátok ki a kellemes, tavaszvégi időjárást, a csodás napsütést. Ha még egyedülálló vagy, egykori randipartnered pillanthatod meg valahol, és ismét érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új feladattal bíznak meg munkahelyeden, mely ugyan elsőre nagy falatnak tűnhet, hamar rájössz, hogy menni fog, és nincs miért aggódnod. Kedvesed tanácsod kérheti egy, a karrierjét érintő kérdésben. Fontold meg, mit mondasz neki! Ha szingli vagy, valaki randira hívhat téged, és egy nagyon emlékezetes tavaszi találkozás várhat rád. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid kedvező irányban mozdulhatnak el, most egy régóta fennálló hiány oldódhat meg egy szerencsés változásnak köszönhetően. Kedveseddel végre megoldódhat egy régi vitátok, amiben mindeddig nem jutottatok dűlőre. Ennek köszönhetően harmonikusabb folytatás várhat rátok. Még egyedülálló vagy? Egy férfi kollégád részéről tapasztalhatod a vonzalom jelét. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük