Heti horoszkóp május 3-tól 9-ig: a Halak sikeres, a Bika szerencsés

A következő napok pozitívan indítják el a gyönyörű májust.

GettyImages-1007808384
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A május az egyik legszebb tavaszi hónap, hiszen ilyenkor már csak karnyújtásnyira van a nyár: a nap legtöbbször ragyogóan süt, a madarak csiripelnek, a szívek pedig megtelnek szerelemmel.

Ez utóbbiról már a következő napok is gondoskodni fognak, hiszen most fókuszba kerülnek a szívügyek. Természetesen ezenfelül is lesz minek örülni: egyeseknek szerencse, másoknak siker csal mosolyt az arcára.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Mégis összejöhet egy már-már feladott terved, vágyad. Ha párban vagy, egy harmadik irigyelheti meg felhőtlen viszonyotokat, ám szerencsére ti ebből mit sem vesztek észre. Kapcsolatotok rendíthetetlen. Szingliként exedről tudhatsz meg egy érdekes információt: most sok mindent másképp láthatsz, átértékelhetsz vele kapcsolatban. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szerencsésen alakul a heted, ugyanis egy elintéznivalóddal gyorsan és flottul boldogulsz. Légy résen, nehogy lecsússz egy remek lehetőségről, ami később, a hét folyamán adódik. Pároddal egy közös projekten törhetitek a fejeteket, ami sok szervezőmunkát és együttműködést igényel. Ha még nincs párod, egy félreértésnek köszönhetően megismerhetsz egy férfit, aki azonnal levesz a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid stabilizálódni látszanak, ami nyugalommal tölt el. Költségvetésed sokkal kényelmesebbé válhat, de óvakodj a túlköltekezéstől! Szíved választottjával kis féltékenység adódik köztetek, ami akkor oldódhat meg, ha leültök, és őszintén megbeszélitek a dolgokat. Ha még nincs kapcsolatod, egyik férfi ismerősöd felől vonzalmat tapasztalhatsz. Élesítsd ki receptoraid, hogy megbizonyosodhass. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden dicséretet kapsz, de igyekezz kellő szerénységgel fogadni azt. Ellenkező esetben a kollégáid és közted feszültség alakulhat ki. Pároddal közösen ér titeket öröm, ami rendkívül feldobja a heteteket. Nincs olyan bökkenő, amin ne tudnátok túllendülni. Ha még várod a párod, akkor légy résen, ugyanis egy titkos hódoló lehet a környezetedben. Vajon ki lehet az? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, ami elsőre nem lesz könnyű, de megérzéseid segítenek abban, hogy jó irányban határozz. A tavasz illata, az egyre több nyíló virág és a napsütés nap nap után mosolyt csal az arcodra. Kedveseddel a hét a humor jegyében telik, most játékosabbak és szertelenebbek lesztek, mint valaha. Amennyiben nincs párod, egy új jelöltön akad meg a szemed, akiről még nem tudsz semmit. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki megbíz egy szívességgel, de lehetséges, hogy minden igyekezeted ellenére kudarcot vallasz. Bár ez rosszul érinthet először, az mégis megnyugtathat, hogy mindent megtettél, ami tőled tellett. Párkapcsolatod nyugodt és harmonikus, környezetetek irigykedve tekinthet rátok. Ha egyedülálló vagy, két férfi tetszhet meg párhuzamosan, és nem lesz könnyű a döntés. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Tanácsot kérnek tőled valamiben, és egy régi tapasztalatnak köszönhetően hasznos ötletekkel is szolgálhatsz. Kedveseddel élvezitek a tavaszt, több időt tölthettek a természetben, és sok romantikus óra várhat rátok. Amennyiben még várod a párod, egy régi, plátói szerelmed juthat eszedbe, akivel most új esélyt kaphattok, ha megkeresitek egymást. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új fejezethez érkezel, karrieredben változás jöhet: előléptetés, új feladatkör, esetleg új állás is kilátásba kerülhet. Légy megfontolt, és dönts úgy, hogy hosszú távon is jól járj. Pároddal kisebb vitád adódik, de szerencsére egyszerű, hétköznapi kérdésről van szó, ami nem különösebben lényeges. Ilyesmi minden párral megesik! Ha még egyedül vagy, egy új hódoló lép színre a napokban. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Lenyűgöznek a tavasz szépségei, és szinte szomjazod a szabadban töltött időt. Ha meg tudod oldani, szervezz egy kellemes túrát a hétvégén, vagy kertészkedj, ha van kerted vagy erkélyed. Kedveseddel egy közös döntés meghozatalához érkeztek, ami könnyen mehet, egyúttal remek kommunikációs tréning is lesz számotokra. Szingliként izgalmas flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Olyan feladattal bíznak meg, ami elsőre talán nagy falatnak tűnhet, de ha magabiztosan állsz a dologhoz, végül sikeresen boldogulsz vele. Szerelmed bókok tengerével áraszt el, hiszen kisugárzásod most vonzóbb, mint valaha. Nem csoda, hogy szingliként is tapadnak rád a férfiszemek: valakinek nagyon megtetszel, és hamarosan kezdeményezhet is. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakiben pozitívan csalódsz, noha régebben feszült lehetett köztetek a viszony, esetleg előítélettel voltál felé. Most változhat a viszonyotok, és végre akár barátok is lehettek. Kedvesed egy régi titkot bízhat rád, ami bizalmáról árulkodik. Ha nincs kapcsolatod, egy online randioldal tartogathat egy megismerkedést egy jóképű idegennel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy ismeretlen terepen aratsz rendkívüli sikert, ami nemcsak önbizalmadnak tesz jót, de a körülötted lévők elismerését is kivívod. Pároddal mindeközben komolyabb beszélgetés ígérkezik, most tisztázhattok egy régebbi félreértést, így a folytatás harmonikusabbnak ígérkezik. Ha nincs kapcsolatod, egy korábban kikosarazott illető ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük