Heti horoszkóp április 19-től 25-ig: a Halak örömhírt, a Kos ezernyi bókot kap
A napokban nemcsak az idő, de az események is derűsebbé válnak.

GettyImages-168849391
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A következő napokban egyre többször mosolyog ránk a napsütés, de nemcsak ez csal vidámságot a szívekbe, hanem az is, hogy a sors kereke egyre szép és jó irányokban gördül.

Sokak életében mind a munkában, mind a szerelemben kedvező fejlemények várhatók, és pozitív energiák lengik be a mindennapokat. A heti horoszkóp szerint örömteli események sorával kecsegtet a hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jól alakulnak a dolgaid, és egyre kiegyensúlyozottabbá válsz. Ez kisugárzásodon is meglátszik. Környezeted nem győz dicsérni, párod pedig bókok tengerével halmoz el. Olyasmit is mondhat, ami már-már zavarba hoz. Ha még egyedülálló vagy, vonzerődnek különösen is hasznát veheted. Valaki első látásra szerethet beléd: a kérdés az, mikor fedi fel érzelmeit. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Nagy megnyugvással és örömmel tölthet el, hiszen számodra fontos dologról lehet szó. Kedveseddel harmóniában telnek a napok. Most egy olyan kérdésben is közös nevezőre juttok, amiben alapvetően különböző a véleményetek. Szingliként új jelölt bukkan fel a láthatáron, aki azonnal elrabolja a szíved. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Döntéshelyzetbe kerülsz egy, a jövődet érintő kérdésben. A dolog karriered is érintheti. Érdemes minél koncentráltabban vegiggondolnod a dolgot. Kérj tanácsot valakitől, aki jártas a témában. Pároddal kis vitád adódhat egy hétköznapi ügyben, de hamar megoldódik. Nincs kapcsolatod? Egy félreértésnek köszönhetően ismerhetsz meg egy izgalmas pasit. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki nem tartja be a neked tett ígéretét, ami rosszul érinthet. Érdemes tisztáznod vele az érzéseid, így neki is lehetősége lesz magyarázatot adni. Így jó eséllyel hosszú távon sem sérül nagyot a viszonyotok. Ha van párkapcsolatod, most kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, a munkahelyi teendők miatt. Szingliként most érdemes szétnézned egy társkeresőn. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkád végzése során egy kisebb malőr esik meg hét elején, de olyan frappánsan kezeled a dolgot, hogy senki sem vesz észre a dologból semmit. Talpraesettségedre magad is büszke leszel. Ha párban élsz, egy, a távoli jövőben megvalósítható utazás gondolata merül fel, ami izgalmas tervezgetésre ad alkalmat. Szingli vagy? Régi, plátói szerelmed ismét felbukkan. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, és egy kérdés különösen szöget üthet a fejedbe. Az ügy kibogozása időigényes lesz, mégsem hiábavaló, hiszen közben felfedezheted, hol veszítesz a kelleténél több pénzt hónapról hónapra. Pároddal a humor jegyében telik a hét, és szingliként is vicceiddel hódíthatsz: ne fogd vissza magad, ha sziporkázni támad kedved. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kreatívabbik éned bújik elő, és egy nagyszabású alkotáson törheted a fejed. A megvalósítás előtt azonban érdemes végiggondolnod, hogyan is csináld a dolgot. Szíved választottjával kis féltékenység merülhet fel, de ez nem teszi tönkre a hetet: rendkívül élvezhetitek az egyre naposabb tavaszt. Szingliként egy kellemes séta során pillanthatod meg következő jelölted. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nem csoda, ha nehezen ülsz meg az íróasztal mellett, és nincs sok kedved dolgozni, hiszen mágnesként vonzhat a tavaszi idő. Hogy tartsd magadban a lelket, érdemes nap mint nap sétálnod egy kicsit a levegőn. Ha párban vagy, egy harmadik személy irigyelheti meg a boldogságotokat, de ez nem állhat közétek. Nincs párod? Exed kapcsán fontos felismerésre jutsz. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy új lehetőség nyílik meg előtted a karrieredben, ami nagyon felvillanyoz, egyúttal bizonytalanná is tesz, merre tovább. Ne siesd el a döntést, hallgass a belső hangodra. Ha párban vagy, estéről estére kellemes, romantikus órák várnak rátok, viszonyotok egyre mélyül. Ha nincs kapcsolatod, egyik férfi barátod részéről érzékelhetsz vonzalmat. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Megbíznak egy feladattal, amit azonban túl nagy falatnak vélhetsz. Tanácskozz kollégáiddal, hiszen a csapatmunka sokat segíthet. Pároddal most remekül működik a kommunikáció, így egy régóta nyitva hagyott kérdésben is megállapodhattok. Ha nincs kapcsolatod, egy barátnőd rokona kezd érdekelni. Bátran érdeklődj a pasiról, ha szeretnéd megismerni. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ezen a héten hajlamos lehetsz túlköltekezni. Bár közben észre sem veszed, végül megdöbbenhetsz a bankszámlád láttán. Légy körültekintő és tudatos, így elkerülheted a bajt. Szerelmeddel egy új, közös ötlet megvalósítása kerül szóba. Noha nem mindenben értetek egyet, az egyeztetés a kommunikációtok csiszolására ad lehetőséget. Szingli vagy? Egykor kikosaraztál egy illetőt, most mégis érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Bár a heted átlagosnak indul, a második felében várhat egy nagyszerű örömhír. Hétvégére már szinte álomvilágban érezheted magad. A tavasz szépségei is nagyon feldobnak, ráadásul a szerelmi életed is kiegyensúlyozott. Szerelmeddel turbékoló galambokként töltitek a hetet. Ha még várod a párod, valaki végre rászánhatja magát, hogy kezdeményezzen. Bár régóta ismered, ez meglephet. Horoszkópos ékszerek »

Ezt is szeretjük