Heti horoszkóp március 29-től április 4-ig: a Bak szerelmes, a Kos új fejezetet kezd

A napokban sokak számára a biztató jövő kerül fókuszba.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a tavasz mostanság kissé borongósabb, a napsütés mégis elő-előbújik, és azt ígéri, hogy előbb-utóbb hosszabb időre is velünk marad. Szerencsére addig is van minek örülni a heti horoszkóp szerint.

Most sokak szerelmi élete kedvezően alakulhat, egyedülállóké és pároké egyaránt. Emellett a következő napokban sokan lendületesebbé, energikusabbá válnak, így még egy új kezdet is szóba jöhet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Most sikerül lélekben is lezárnod egy rosszabb időszakot, és úgy érzed, képes leszel csak előre tekinteni. Új fejezet indul. Pároddal közös öröm érhet benneteket, ami még közelebb visz egymáshoz. A dolog mindkettőtöket érinti. Ha nincs kapcsolatod, érdemes szétnézned egy online társkeresőn, mert most várhat siker. A hétvégi ünnep rendhagyóan, mégis kellemesen telhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új reményt kapsz, és megújulsz, tele vagy energiával és optimizmussal. Most úgy érzed, nem állhat előtted akadály, és valóban képes vagy rá, hogy küzdj az álmaidért. Szerelmeddel erős és stabil a kapcsolatod, ami nagyszerű hátteret biztosít mindehhez. Ha még egyedülálló vagy, magabiztosságod vonzerővel ruház fel. Most egy váratlan kis csoda történhet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új terv születik meg a gondolataidban, de a megvalósítása még meglehetősen ködös. Ne siettesd a dolgot: ha az ötlet kiforrja magát, sokkal jobb dolog sülhet ki belőle! Kedveseddel egy kisebb félreértés adódik, de hamar rendeződik. Az ünnep harmóniát ígér. Ha nincs kapcsolatod, nagyon meglephet, hogy egy férfi barátod kezd hozzád közeledni. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Régi ismerősöd jut eszedbe. Érdemes őt egy levélben vagy telefonon megkeresned, hiszen bizonyára jólesne neki, ráadásul barátságotok is megújulhat. Szerelmeddel féltékenységi vita adódik, de ez is csupán arra utal, hogy mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs párod, felfedezheted, hogy jelölted körül egy másik nő is mozog. A konkurencia olykor cselekvésre ösztönöz! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki olyan keres meg telefonon vagy egy kedves üzenetben, akivel rég nem beszéltél. Érdeklődése rendkívül jóleshet, és a beszélgetés kellemes nosztalgiázásra ad alkalmat. Szerelmeddel egy komolyabb beszélgetés vár, ami sok vitának a végére pontot tehet. Ha még várod a nagy őt, egy korábban kikosarazott illető próbálkozhat ismét nálad, és el is gondolkodtat, adj-e számára esélyt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, most ugyanis átcsoportosíthatsz néhány kiadást, így hatékonyabban takaríthatsz meg. Párkapcsolatodban szilárd támaszt nyújtotok egymásnak, így nincs olyan helyzet, amin ne tudnátok túllendülni. Ha még egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelem kerül ismét a látókörödbe. Vajon most valóra válhat, amit szerettél volna vele elérni? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, de nem lesz könnyű dolgod. Jó tanácsot kérhetsz valakitől, aki jártasabb a dologban, de ne feledd, hogy a megérzéseidre is érdemes hallgatni. Kedveseddel kisebb vita kerekedhet egy pénzügyi kérdés miatt. Szerencsére hamar elsimul a dolog, és kompromisszumra juttok. A húsvét kellemesen telhet. Szingliként új hódoló bukkan fel, aki nagyon kitartóan és kedvedre való módon udvarol. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Pároddal a kapcsolatotok reneszánszát éli. Talán nem is vágytok más társaságára, csak arra, hogy kettesben lehessetek. A hétvégén az ünnep is remekül alakulhat, ha kicsit rendhagyóan is. Ha még szingli vagy, egy régi jelölted ismét eszedbe jut: ideje tenned is azért, hogy felfigyeljen rád. Kezdd egy alapos utánanézéssel, mi lehet vele mostanság! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A szabadba vágyhatsz, és hétvégén lehet is alkalmad rá, hogy egy kellemes sétára indulj, vagy több időt tölts el a kertedben. Szíved választottjával egy majdani utazás ötlete merül fel. Bár most még nem esedékes, már a tervezgetés is izgalmas lesz. Ha még várod a párod, a napokban kaphatsz egy zavarba ejtő bókot valakitől, aki régóta tetszett. Lehet, hogy végre elindulhat a közös történetetek? Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki szívességgel fordul hozzád, és számodra is öröm lesz, hogy a segítségére lehetsz. Fontos, hogy ne feledkezz el a saját ügyeidről sem: valami kimehet a fejedből, ami később kellemetlen helyzetet okozhat. Szerelmeddel egy kis féltékenység kavarja fel az állóvizet. Ha nincs párod, egyik barátnőddel ugyanaz a férfi tetszhet meg. Kényes helyzet, légy óvatos! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó híreket tartogathat a hét első fele, ami sok energiát és lendületet ad neked. Motivációból sem lesz hiány, most sokkal több lendülettel dolgozol, és lelkesebb is leszel a munkában. A hétvége csendesen alakul, most a pihenés ideje érkezik el. Pároddal a nagy szerelmi vallomások hete ez, ha pedig nem vagy párban, akkor hódolód most felfedheti vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő, és valami nagyszerűt alkothatsz a napokban. Művedre még sokáig büszke leszel, és mások elismerő szavaira is számíthatsz. Pároddal harmóniában telik a hét, de arra ügyelj, hogy ha valami nincs ínyedre, mondd el: az egyensúly csak akkor egyensúly, ha kívül-belül igaz! Szingliként rájössz, hogy hódíthatnád meg kiszemeltedet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük