Heti horoszkóp március 22-től 28-ig: a Bak sikeres, az Oroszlán új lehetőséget kap

A következő napok pozitív energiái kedvező eseményeket tartogatnak.

GettyImages-1280711023
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár olykor-olykor szeles az idő, tudjuk, hogy csak a szeszélyes tavasz bolondozik: máskor gyönyörű napsütéssel kárpótol minket.

Most azonban nem csak a kellemes időnek örülhetünk, hanem pozitív események egész sorának: jó energiák dolgoznak, ami sikert, szerelmi fejleményeket és új lehetőséget is hozhat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: egy korábbi döntésed, úgy tűnik, jó irányba mozdítja előre a sorsod. Szíved választottjával nosztalgikus hangulatban lesztek. Felidéződnek a kezdeti idők, ami még több varázst visz a napjaitokba. Ha még nincs párod, egy régi jelölted bukkanhat fel ismét a látóteredbe, és ismét kíváncsivá tesz. Érdemes kiderítened, párban van-e. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Bár a költségvetésed váratlan kiadások tizedelték meg, ne aggódj, lassan minden rendeződik. Ha képes leszel stresszmentesen átlátni a dolgokat, máris rájössz, hogyan oldd meg a hiányt. A pároddal harmónia vár. Most különösen nagy lehet köztetek az összhang. Ha még egyedülálló vagy, most nézz szét egy társkeresőn, mert siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Próbálj arra figyelni, hogy ne hajtsd túl magad: most sajnos hajlamos lehetsz rá. Ha van halasztható teendőd, élj a lehetőséggel, és ne hagyd, hogy mások túlterheljenek. Szerelmeddel nagyszerűen működik a kommunikáció, és tetőfokára hághat a kémia. Ha nincs párod, volt kapcsolatoddal összefüggésben jutsz fontos következtetésre. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Most mindennel flottul haladsz, így több időd lesz saját magadra. A lazítás nagyon rád fér, érdemes minél okosabban kihasználnod az időt. Engedd el a tennivalókat, és koncentrálj magadra. Ha párban élsz, hetetek a humor jegyében telhet. Most a szokásosnál is többet nevettek. Nincs párod? Valaki titkon rajong érted, és azt fontolgatja, randira hív. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új lehetőség adódhat a karrieredben, ami egyfelől vonzó lehet, másfelől ijesztő. Érdemes alaposabban is megfontolnod a folytatást. Nem elég a pro-kontra érvek felsorakoztatása, hallgass a megérzéseidre! Pároddal egy majdani utazás vagy esemény szervezgetése kerül szóba, ami izgalmas témát ad. Még nincs párod? Egykori plátói szerelmed léphet színre. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, aminek a teljesítése nem lesz könnyű. Sajnos ígéreted ellenére előfordulhat, hogy mégsem jön össze. Pároddal közösen oldotok meg egy problémát, ami újfent bizonyítja, milyen remekül működtök együtt. Ha még nincs kapcsolatod, kéretlen hódolód akad: úgy tudod hatékonyan elhárítani, ha elég határozott vagy. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Sok-sok teendőd van, de szerencsére energikus és motivált vagy, aminek köszönhetően játszi könnyedséggel boldogulsz velük. Főnököd még meg is dicsérhet. Szerelmed egy régi titkot oszthat meg veled, ami bizalmáról árulkodik. Ha még nincs párod, egyik férfi barátod léphet a tettek mezejére, hogy végre kimutassa, többre is vágyik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki nem teljesíti a neked tett ígéretét, ami először felbosszanthat, utóbb viszont cselekvésre késztet. Az, hogy magad is remekül megoldod a dolgot, sok önbizalmat, sikerélményt ad. Pároddal apró vitád lesz, ami hamar elillan, de építeni fogja kapcsolatotokat, mert ez is csiszol a kommunikációtokon. Szingli vagy? Egy randiapp tartogathat sikert. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Most a pénzügyeid lehetnek a gondolataid középpontjában. Rájössz, hol csúszik ki indokolatlanul nagy összeg a kezeid közül, és megfogalmazódhat, mire és mennyit lenne érdemes költened. A reformokat kis elszántsággal könnyen be is tarthatod. Ha párban vagy, közös célt tűzhettek ki. Ha még nincs kapcsolatod, új jelölt rabolhatja el a szíved. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ez a hét a meglepetések hete számodra. Munkád során olyan sikert érhetsz el, amire talán te magad sem számítottál volna. Fontos, hogy bízz magadban, hiszen úgy érvényesülhetsz igazán. Szíved választottja egy reakciója nagy meglepetést okoz, de ne aggódj, a dolog pozitív lesz. Ha még nincs párod, exedről tudsz meg egy új információt, amit magad sem hiszel el. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kreatívabbik éned bújik elő, és ennek köszönhetően valami nagyszerűt és maradandót alkotsz. Az, amit készítesz, mások elismerését is kivívja. Szerelmeddel a jövő kerül szóba, és örömteli módon sok pontban egyezhet az elképzelésetek. Amennyiben szingli vagy, barátnőddel ugyanaz a férfi tetszhet meg: vigyázz, érzékeny helyzet! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Úgy érezheted, legszívesebben új vizekre eveznél, de egyelőre nem feltétlenül sikerül megfogalmazni, milyen téren. Érdemes több időt töltened egyedül, relaxálva, hogy meglásd, milyen változásra lenne szükséged. Párkapcsolatod kis féltékenység tüzeli fel, egyedülállóként pedig konkurencia legyeskedhet a jelölted körül. Légy résen! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük