Heti horoszkóp március 15-től 21-ig: a Halak új útra lép, a Skorpió szerelmes

A heti horoszkóp pozitív változást jósol.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a csodaszép napsütés közepette nem könnyű a munkára koncentrálni, szerencsére a jó idő motiváló erőként is hat, így mégis sikerülhet lépést tartani a héten a feladatokkal.

A horoszkóp több tekintetben is pozitív folytatást ígér: egyfelől a szerelemben, másfelől a munkában is izgalmas fejezet veheti kezdetét.

Kos ( II. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami sok pozitív energiát ad számodra a napi teendők lebonyolításához. Ebben a jó idő is motivál, hiszen nap nap után sétára csábítanak a zöldellő parkok. Párod készségesen segít neked egy szívességben, ami újfent bizonyítja szerelmét. Ha nincs párod, régi ismerősödbe botlasz, akivel most egész más szemmel nézhettek egymásra. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új munkalehetőség adódik, ami valószínűleg elgondolkodtat. Próbálj hideg fejjel gondolkodni, és ne csak a felületes információkra hagyatkozz. Végül látod majd, mi a helyes döntés. Szerelmeddel csodás tavaszi program várhat a hétvégén, addig pedig romantikus esték egész sora. Ha még nincs kedvesed, titkos hódolód most a tettek mezejére léphet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeidben pozitív változás következik be, amit legfőképpen a megfontoltságodnak köszönhetsz, de annak is, hogy változtatsz a költekezési szokásaidon. Ha így mennek tovább a dolgok, hamarosan jókora összeget tehetsz félre. Kedveseddel a szokásosnál is jobban működik a kommunikáció. Egyedülállóként a tekinteteddel foghatsz meg egy jóképű idegent. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Két szék közt a pad alá esel, ha nem döntesz idejében egy kérdésről, ami talán napok vagy hetek óta a levegőben lóg. Hallgass megérzéseidre, és ha kell, folyamodj tanácsért valakihez, akit bölcsnek tartasz. Pároddal egy majdani esemény megszervezése ad közös témát és lehetőséget egy izgalmas beszélgetésre. Szingliként kéretlen udvarlód akad, de könnyen elhárítod. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új lehetőség merül fel az életedben. Bár nem biztos, hogy azonnal látni fogod, szeretnél-e élni vele, de a hét második felére minden kitisztul. Párkapcsolatod már-már eseménytelen lehet, de ez nem azt jelenti, hogy nem történik semmi izgalmas, hanem azt, hogy kiegyensúlyozottak, problémáktól mentesek a napjaitok. Szingliként most érdemes nézelődnöd egy randiappon! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ismeretlen feladattal szembesülsz a munkahelyeden, de ez egyáltalán nem rémiszt meg, sőt. Inkább kihívásként élheted meg a dolgot. Pároddal rendkívül élvezhetitek a kacsingató tavaszi napsütést, és különösen a hétvégétek lesz kellemes. Ha nincs kapcsolatod, exed kapcsán fontos dolog tudatosul benned, aminek következő pároddal veszed majd hasznát. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Régóta dédelgetett álmodhoz kerülhetsz közelebb egy lépéssel. Talán már-már feladtad, most mégis pozitív fordulatot vesznek a dolgok. Párban szuper hírt közölhetsz a kedveseddel, ami mindkettőtöket felvillanyoz. Ha nincs kapcsolatod, akkor ideje észrevenned, ki is az a titkos hódoló, aki hosszú ideje rejtegeti előtted a vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nálad most minden a szerelemről szól, akár párban vagy, akár egyedül. Ha van kapcsolatod, talán nem is vágynátok másra, csupán egymás társaságában múlatni az időt. Amennyiben nincs párod, nem a kiszemelted, hanem egy teljesen más illető sétálhat be az életedbe egyik napról a másikra. A derült égből villámcsapásként érő l'amour egy csapásra magával ragad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nosztalgikus hangulatba kerülsz, ugyanis egy régi, szép emlék kerül a kezedbe. Munkahelyeden minden flottul megy, de lehet egy apró tévedésed, ami galibát szül. Légy óvatos! Ha kapcsolatban vagy, most kifejezetten játékos, incselkedő kedvetekben lehettek. Ha nincs még senkid, akkor most érdemes szétnézned egy online társkeresőn! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy ismerősödnek lelki támogatásra van szüksége, és most sokat jelent számára, ha csak felhívod, vagy dobsz neki egy üzenetet. A jövőben, fordított esetben bizonyára viszonozni fogja. Szerelmeddel egy régi vita tisztázódik, ami harmonikusabb folytatást jósol. Ha nincs kapcsolatod, egy soha sem látott pasi jelenik meg környezetedben, aki meglehetősen jóképű. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki a tanácsodért folyamodik egy olyan dolog kapcsán, amiben szerencsére járatos is vagy. A segítséged aranyat érhet, de érdemes több utat is felvázolnod, hogy igazán jó tippet adhass. Kedvesed örömhírrel szolgálhat, ami nagyon feldobja a heted. Amennyiben nincs párod, érdemes szétnézned a tágabb baráti körödben: egy férfiismerős más szemmel nézhet rád. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Megszülethet benned az elhatározás, hogy életed egy bizonyos színterén új útra lépj: ez lehet akár munkával, akár emberi kapcsolatokkal összefüggő dolog is, de talán az egészséges életmódra váltásról van szó. Pároddal kiegyensúlyozott lehet a hetetek, és egy apró összezördülésen túl semmi rossz nem adódik. Nincs párod? Egy régi jelölted bukkan fel ismét. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük