Heti horoszkóp március 8-tól 14-ig: a Bakot öröm éri, a Nyilas fontos döntésre jut

A hét pozitív szerelmi fordulatokat tartogat a horoszkóp szerint.

GettyImages-1072675816
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nap nap után egyre szebb időnek örülhetünk, ám most nem csak a napsugarak csalnak mosolyt az arcokra: ezen a héten sokan pozitív szerelmi fordulatra számíthatnak.

Ez a márciusi hét örömhírt is tartogat, és egyesek életében meghatározó pillanat érkezik el, ugyanis egy fontos, hosszú távon is lényeges döntés is születhet meg. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ezen a héten bebizonyosodhat, hogy egy korábbi döntésed a lehető legjobban hoztad meg. Egyúttal felmerül egy lehetőség, mely újfent megfontolt választást kíván. Párkapcsolatodban kis féltékenység merül fel, de aggodalomra semmi ok: csupán a ragaszkodásotok jele a gyanakvás. Szingliként egy másik nőt láthatsz jelölted körül mozogni, ami kissé felbosszanthat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Lelkesedve figyelheted, ahogy lassanként győzedelmeskedik a tél a tavasz felett: a javuló idő kifejezetten inspiráló lesz a számodra. Most kreatív kedvedben leszel, és alkothatsz is valami nagyszerűt. Szíved választottja egy titkot bízhat rád, ami bizalmáról árulkodik. Ha még nincs kedvesed, akkor titkos hódolód végre felfedi előtted vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírt tartogat számodra a hét, mely nemcsak mosolyt csal az arcodra, hanem motivál és kitartásra ösztönöz a nehéz munkanapok során is. Szerelmeddel nevetős kedvetekben lesztek. Könnyed és kellemes hét vár rátok. Amennyiben még várod a párod, humoroddal foghatsz meg egy pasit. Az illető egy társkeresőn bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban két elintéznivalód is felmerül, ám ezeket nehéz lesz összeegyeztetni. Ne idegeskedj a megoldhatatlanon, inkább köss kompromisszumot az órával, és gondolj ki egy C verziót dolgaid lebonyolítására. Pároddal romantikus esték sora vár, ami még közelebb vihet titeket egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, első látásra tetszik meg egy férfi, akiről még semmit sem tudsz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nem csoda, ha a szabadba vágysz ebben a gyönyörű időben. Szerencsére a napokban lesz is arra időd és lehetőséged, hogy a jó levegőn pihend ki magad. Szerelmeddel most a szokásosnál jobban működik a kommunikáció, ettől észrevehetően gördülékenyebbé válnak a napok. Szingliként kéretlen hódolód akad, de jól fogadja az elhárítást. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A tavasz során talán az egyik legtevékenyebb hét elébe nézel. Sok jó ötleted támad, ugyanakkor ahhoz, hogy valóban az elképzeléseid szerint valósuljanak meg, megfontoltság, alapos tervezés szükséges. Kedveseddel szupercsapatként működtök együtt egy váratlan probléma megoldásában. Ha még nincs kapcsolatod, exedről tudhatsz meg valami érdekeset. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Környezeted csodálattal nézi, milyen flottul boldogulsz mindennel a sűrűnél is sűrűbb mindennapokban. Méltán vagy büszke magadra, de mindenképp gondolj a pihenésre. Ha túlhajszolod magad, abból semmi jó nem sül ki. Szíved választottjával kevesebb időt töltötök kettesben, de a közös órák minősége kárpótol. Szingli vagy? Valaki titkon rólad álmodozik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valakivel kellemetlen hírt kell közölnöd, ami nem villanyoz fel, ám sajnos ez is az élet velejárója. Próbáld a másik oldalról nézni, és rájönni, miként nyújthatnál egyúttal vigaszt is az illetőnek. Ha párban vagy, egy, a távoli jövőben esedékes esemény megszervezése merül fel, ami izgalmas témát ad. Még várod a párod? Egy férfi barátod közeledésére számíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Rég latolgatott döntésed nem tűr halasztást, ideje kimondanod a végszót: ha nem teszed meg, két szék közt a pad alá esel, és kellemetlen helyzetben találhatod magad. Ha szükségét érzed, kérd egy bölcs illető tanácsát. Szerelmeddel apróbb vita vár, ám az ilyen esetek erősítenek titeket, és fejlesztik a kommunikációtokat is. Szingli vagy? Egy online társkereső meglepetést tartogat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Már a hét elején várható egy hatalmas örömhír, ami nagyszerű és biztos lökést ad számodra a hét további részére. Produktív, ötletgazdag és sugárzó leszel, és ezt mindenki észreveszi. Kedvesed nem győz elhalmozni téged a bókjaival. Ha még egyedülálló vagy, a férfi, akiről talán már lemondtál, most felfigyelhet rád, és új fejezet indulhat el kettőtök történetében. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis egy nagyobb beruházást tervezel. Ha gondolatban egy lépést teszel hátrafelé, és úgy is megszemlélned a dolgokat, észreveheted a rést a pajzson, és kolosszális spórolási ötleted támad. Ha kapcsolatban élsz, most félszavakból is megértitek egymást. Irigykedve nézik a köztetek lévő harmóniát. Szingliként most jól vagy egyedül is, de jó, ha tudod, Cupido épp ilyenkor szokott nyilat rántani. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Most jó szemed van az akciókhoz, és nagyszerűen bánsz a pénzzel, ezért a kiadásaid ellenére sem apad különösebben a bankszámlád. Kedveseddel kellemes tavaszi program vár. A napsütéses, romantikus időtöltés mindkettőtöket feltölt. Szingliként egy férfi barátod vagy kollégád kezd érdekelni, de egyelőre nem tiszta, hogyan hódíthatnád meg. Hamarosan meglesz a megoldás. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük