Heti horoszkóp március 1-től 7-ig: a Szűz váratlan fordulatra, a Bika jó hírre számíthat

Pozitív napokkal indul a március a horoszkóp szerint.

GettyImages-538031930
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de itt a március, az év harmadik hava, mely a tavasz eljöttét ígéri. A melegedő idővel kecsegtető napsugarak szívbe és lélekbe is egyaránt fényt lopnak, így jókedvűen, optimistán telnek a napok.

Most a legváratlanabb fordulatokat is játszi könnyedséggel veszi az ember, és még az apróságoknak is önfeledten örülhetünk. Természetesen a szerelem is egyre fontosabb szerephez jut, ahogyan a tavasz közeledik.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, ami nagy megnyugvást jelent a számodra. Fontos, hogy még annak ellenére se szaladjanak el veled a lovak, hogy most kényelmesebbé válik a költségvetés. Ha mégis költekezésbe fogsz, később megbánhatod. Szerelmed egy vallomása igazán megmelengeti a szíved. Ha még nincs párod, egy jóképű férfi bukkan fel a környezetedben, aki nagyon érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régi ismerősöd hívhat fel, vagy írhat neked üzenetet, és ez nagyon nagy öröm lehet a számodra. Most lehetőségetek lesz arra, hogy felfrissítsétek, új alapokra helyezzétek a barátságotokat. Élmény lesz a nosztalgiázás! Szerelmeddel kis féltékenység adódik, de hamar elillannak a viharfelhők. Amennyiben nincs párod, most első látásra zúghatsz bele valakibe. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sokat mosolyogsz, és kimondottan pozitív lehetsz ezen a héten. Talán már a közeledő tavasz dob fel ennyire. Bármi is teszi, most mindennel boldogulsz, és lesz időd arra, hogy a szerelmi életeddel foglalkozz. Szíved szerelmével a szokásosnál is többet nevettek, és mosolygósan telik a hetetek. Ha még egyedülálló vagy, egy régebben kikosarazott próbálkozó ismét felbukkanhat, és most téged is jobban megmozgathat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Sajnos hazugságon, füllentésen kaphatsz egy számodra fontos illetőt. Jobb, ha nem tartod magadban a csalódottságot, mert az későbbre is tüskét hagy benned. Egy őszinte beszélgetés mindent megold. Pároddal közösen találtok megoldást egy problémára, ami ismét bizonyítja, hogy remek csapat vagytok. Ha nincs kapcsolatod, régi plátói szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki a tanácsodért folyamodik, de sajnos nem biztos, hogy eléggé jártas vagy abban, amiről szó van. Okosabb, ha őszintén elmondod, nem te vagy a megfelelő ember arra, hogy elmondd, mit tegyen. Az lehet a legjobb ötlet, ha másvalakihez küldöd. Kedveseddel kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de minden perc tartalmas lesz, ami kárpótol. Még szingli vagy? Már jön a szerelem: járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Váratlan fordulat következhet be a munkádban, de mindig erős lélekjelenlétednek hála, könnyűszerrel átugrod az akadályt, és egy remek megoldással állsz elő. Szíved választottja meglepő gesztust tesz, ami újfent bizonyítja, hogy ő a te mesebeli herceged. Ha még várod a szerelmet, jó, ha tudod, titkos rajongód van. Vajon a napokban rászánja magát, hogy lépjen? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nem tartja be ígéretét, ami felbosszanthat. Bármennyire is mérges vagy, jobb, ha elszámolsz tízig, mielőtt nagyobb veszekedésbe torkolló vitába kezdenél. Az illetőre is jobban hat, ha higgadtan adsz hangot a problémádnak. Kedveseddel egy régóta halogatott beszélgetésre kerül sor, ami által nemcsak harmonikusabbá, de szorosabbá is válik kapcsolatotok. Szingli vagy? Izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Vonz a mozgás és a szabad levegő, így nehezedre eshet bent kuksolni a négy fal közt, és dolgozni. Ha csak teheted, levegőzz egyet hétvégén egy kellemes helyen, a természetben. Pároddal a nosztalgia jegyében telik a hét. Sok régi, kedves emléket felidézhettek. Ha még nincs párod, volt szerelmed kapcsán jutsz fontos felismerésre, ami még hasznodra lehet a jövőben. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Könnyen lehet, hogy most új fejezetet szeretnél kezdeni az életedben. A jó irányt azonban csak akkor találhatod meg, ha tervet készítesz. Légy megfontolt, és felejtsd el a hirtelen döntéseket. Szerelmeddel egy apróbb vitátok lehet, de ez segít felszínre hozni és átbeszélni az elnyomott feszültséget is, így pozitívabb lehet a folytatás. Szingliként új hódolónak örülhetsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden dicséret vár, ugyanis egy adódó problémára találsz nagyszerű megoldást. Fontos, hogy ötleteid továbbra se tartsd magadban, hiszen nemcsak elismerést szerzel, de magad is fejlődsz, ha mersz kreatív lenni. Szíved választottjával egy fontos kérdésben juttok dűlőre. Ha még várod a párod, akkor egy társkereső oldalon várhat szerencsés megismerkedés. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel indul a heted: egy korábbi döntésed most hozza meg a gyümölcsét. Nem telik bele egy nap, de máris egy újabb álmot kezdhetsz dédelgetni, aminek az eléréséhez sok kitartásra lesz szükség. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Még nincs kapcsolatod? Egy régi jelölted jut eszedbe, aki most ismét érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeiden sokat morfondírozhatsz a héten. Bár a helyzet talán nem olyan rózsás, mint amilyennek szeretnéd, optimista lehetsz, és ügyesen meglátod, hogyan és min tudnál spórolni a jövőben. Kedvesedtől olyan vallomásra számíthatsz, amilyet még soha nem hallottál tőle. Ha még szingli vagy, akkor olyasvalaki kezdeményez, akiről nem sejtetted volna, hogy tetszel neki. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük