Heti horoszkóp február 22-től 28-ig: a Halak jó hírt kap, a Kos pénzügyei javulnak
Jó irányban gördül tovább a sors kereke a horoszkóp szerint.

GettyImages-943315504
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akárhány nap eltelik, mind közelebb kerülünk a tavaszhoz: bár még csak egy-egy napsugár jelzi a közeledtét, a szívünkben már érezzük jöttét. Nem hiába kerül oly sokak életében előtérbe a szerelem.

Igaz, most az anyagiak is fókuszba kerülnek, ugyanis a szerencsések pénzügyi javulásnak örülhetnek. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Egy régi jó döntésnek hála, pénzügyeid jó irányt vehetnek. Az anyagi javulást örömmel nyugtázhatod, de vigyázz, hogy ne kezdj meggondolatlan költekezésbe. Pároddal kis vita kerekedhet egy egyszerű, hétköznapi dolog miatt. Ne aggódj, még a mondás is úgy tartja, hogy nincsen tányér csörrenés nélkül! Szingliként egy barátnőddel ugyanaz a pasi tetszhet meg mindkettőtöknek. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Öröm érhet, és ez olyan sok pozitív energiával tölt fel, hogy sokkal lendületesebben, mosolygósabban telik a heted, mint az utóbbi időben bármikor. Kedvesed is észreveszi, hogy ragyogsz, és bókok tengerével áraszthat el. Ha még várod a párod, akkor egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Az illető lehetett egy plátói vonzalom tárgya is.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Talán már tűkön ülve várod, hogy a sok munka után végre learathasd a babérokat, de erre még lehet, hogy várnod kell. Főnököd mindenesetre elégedetten figyelheti a tevékenységed. Szerelmed és közted féltékenység bontakozhat ki, amit csak úgy oszlathattok el, ha megbeszélitek a dolgot. Szingli vagy? Egy másik nő kerül a képbe, aki érdeklődik jelölted iránt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Sok feladat vár a napokban, és ezt csak úgy menedzselheted jól, ha ügyesen osztod be az időd, és priorizálsz. A közeledő tavasz ugyan sokszor elvonja a figyelmed, de próbálj koncentrálni. Szerelmeddel egy kis félreértésbe bonyolódtok, de hamar kiderül, hol csúsztatok el, és az egész csak egy vicces emlék marad. Szingli vagy? Most nézz szét egy online társkeresőn! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sikert aratsz, és ez sok önbizalmat adhat a számodra. Sajnos akadhat is egy irigyed, de jól kezeled a helyzetet. Szerelmeddel most még az átlagosnál is jobban működik a kommunikáció, így hatékonyak lesztek a problémamegoldásban. Ha még egyedülálló vagy, egy titkos hódoló bármelyik pillanatban felfedheti számodra a vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Már most tavaszi hangulatban telhetnek a napjaid, és bizony nincs is olyan messze ez a gyönyörű évszak. Ha kedvet kapnál, bátran díszítsd ki az otthonod egy-egy virágos dísszel. Ezek az apróságok sok pozitív energiát adnak. Párod a tanácsod kérheti egy olyan dologban, amiben jártasabb vagy. Ez bizalmáról árulkodik. Szingli vagy? Régi jelölted ismét érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban egy váratlan kiadás tizedelheti meg a költségvetésed, de ne aggódj, minden flottul megy majd, csak egy kis plusz megfontoltságra lesz szükséged pénzügyi téren. Szerelmeddel egy, a távolabbi jövőben esedékes esemény adhat közös témát. Az örömteli tervezgetés mindkettőtöket feltölti. Ha még nincs párod, egy régi randipartnered ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Szenvedélyességed most még inkább kidomborodik, mint máskor - ezúttal a hobbid kapcsán kap el a lendület. Megszáll az ihlet, és valami korszakalkotót szeretnél alkotni. A siker már-már garantált, de alaposan gondold át, mit és hogyan csinálsz. Párkapcsolatod romantikus esték sora fogja táplálni. Ha még szingli vagy, egy rokonod ismerőse ragadja meg a figyelmed. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régebbi, rossz döntésed kellemetlen helyzetbe sodorhatott. Ha úgy érzed, hogy hibáztál, akkor soha nem késő, hogy megpróbáld helyrehozni a dolgot. A csillagok melletted állnak, és szerencsés útra terelhetik a dolgok menetét. Pároddal csodásan alakul a hét, egyetértés és harmónia jellemzi napjaitokat. Ha még egyedül vagy, exed kapcsán fontos felismerésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeid sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetnek ezután, ha hagysz magadnak egy kis időt, hogy átgondold, min változtatnál. Számos helyen lefaraghatsz a kiadásaidból. Most jó szemed lehet ahhoz, hogy meglásd, hol van a probléma. Pároddal felizzik köztetek a levegő, flörtölős, játékos kedvetekben lesztek. Ha még nincs párod, valaki bátortalanul, de randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi jó döntésednek most érik meg a gyümölcse: büszke leszel magadra, hogy egykor olyan megfontolt voltál. Pároddal kellemesen telhet a hét, a természetben tett sétával, akár túrával ünnepelhetitek a közelgő tavaszt. Még szingli vagy? Ideje egy jelet küldened a jelölted felé, hiszen máskülönben semmit sem fog észrevenni a vonzalmadból. Egy mosoly jó kezdés lehet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírt kapsz: egy lépéssel közelebb kerülsz régen dédelgetett álmodhoz. Azt, hogy ez a lépés mekkora, csak te tudhatod, de mindenképpen bizakodóvá és pozitívvá tehet. Pároddal egy régen görgetett problémát beszéltek át, így harmonikusabb folytatás vár rátok. Ha még nem találtál párra, akkor egy olyan férfi kezdeményezhet, akit a munkád kapcsán ismersz. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük