Heti horoszkóp február 15-től 21-ig: az Ikrek pénzügyi javulásnak, a Halak új hódolónak örülhet

A következő napok egyesek számára különösen jól alakulhatnak pénzügyi szempontból.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közeleg az év második havának vége, ezzel pedig lassan karnyújtásnyi távolságra kerül tőlünk a tavasz: nem is csoda, hogy a szívügyek kerülnek központba.

A sors kereke, persze, nem áll meg az élet további területein sem: munkahelyi kihívások, sikerek is jöhetnek a napokban, és ami még nagyszerűbb, anyagi javulás is jöhet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Már-már feladhattad, de most ismét egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy nagy álmodhoz. A biztató fejlemény arra motivál, hogy bátran cselekedj az előbbre jutásod érdekében. Pároddal jót tehet egy kis kiruccanás: sétáljatok egy nagyot a természetben! Ha még szingli vagy, volt kapcsolatoddal összefüggésben fontos felismerésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A munkában most kölcsönösen segíthetitek egymást a kollégákkal, ami nemcsak a gördülékenység, de a közösség összekovácsolódása szempontjából is hasznos. Szerelmeddel egy jövőben megvalósítható utazás ad izgalmas témát. Már a tervezgetés is örömteli lesz. Ha még egyedülálló vagy, egy régi hódolód bukkanhat fel ismét a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyi javulásnak örülhetsz. Ezt annak köszönheted, hogy sokkal megfontoltabban költekezel. Fontos, hogy most se szaladjon el veled a ló, hiszen akkor odalesz a mostani gyarapodás. Párod a tanácsod kérheti, ami bizalmáról árulkodik. Ha még várod a szerelmet, akkor most érdemes felpillantanod egy társkeresőre, mert siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Régi ismerősöddel veheted fel ismét a kapcsolatot. Talán elsőre nem megy olyan fesztelenül a kommunikáció, hamarosan feloldódtok. Barátságotok most új alapokra helyeződik. Szíved választottjával apró vita adódik egy mindennapi szokás miatt, de utána édes lesz a békülés. Szingli vagy? Egy barátnőd ismerőse kelti fel az érdeklődésed. Nyomozásra fel! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szépérzéked különösen jól működik a napokban. Érdemes mostanra időzítened ruhatárad újragondolását vagy a majdani lakásátalakítás megtervezését. Kedvesed bókok tengerével halmoz el. Most még inkább érezheted felőle a ragaszkodást. Ha szingli vagy, egy már elhárított udvarló kezdeményez ismét. Lépj fel erélyesebben, ha nem tetszik! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy nagyobb kiadás tizedeli meg a pénztárcád, de szerencsére megtakarításaid kitartanak. Ismét bebizonyosodik, mennyire hasznos az időről időre félretett pénz. Pároddal nagyszerűen működik köztetek a kommunikáció. Igazi szupercsapatként működtök együtt. Ha még várod a nagy Őt, akkor most új jelöltre tehetsz szert: váratlanul tűnik fel látóteredben. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kicsit túlhajszolhatod magad. Próbálj tudatosabb lenni, és odafigyelni a pihenésre, megfelelő táplálkozásra is! Ez elengedhetetlen az immunrendszered szinten tartásához. Szerelmeddel galambokként turbékoltok. Akadhat is egy irigyetek, de mivel egymásra figyeltek, mit sem vesztek észre ebből. Szingli vagy? Valaki titkon rólad álmodik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pletyka juthat a füledbe, de próbáld megtartani magadnak: könnyen lehet, hogy csupán egy rosszindulatú szóbeszédről van szó. Ha elfecseged, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Párkapcsolatod jól működik, igaz, kevesebb időtök lehet kettesben. Most különösen fontos figyelnetek egymásra. Szingliként izgalmas, de kérészéletű flört vár. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki nem teljesíti ígéretét, nem teszi meg a szívességet, amire kéred. Bátran adj hangot a csalódottságodnak, hiszen ha nem beszélitek meg a dolgot az illetővel, az hosszú távon is árnyékot vet majd a kapcsolatotokra! Pároddal sikerül tisztáznotok egy régi félreértést, így új lappal kezdhettek. Ha még egyedülálló vagy, egy randiappon várhat izgalmas ismerkedés. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új barátra tehetsz szert, mégpedig valaki olyan személyében, aki mindeddig csak szimpla ismerős volt, vagy tőled távolabb álló kolléga. Egy váratlan helyzet kapcsán elegyedtek szóba. Kedveseddel közösen oldotok meg egy váratlan problémát, ami még inkább összekovácsol titeket. Ha még szingli vagy, kiszemelted felől biztató jelet kaphatsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A hét első felében bokros teendőid közepette alig-alig jutsz szusszanáshoz. Csütörtöktől szerencsére több szabadidőd marad. Próbálj többet pihenni ezeken a napokon! Kedvesed és közted nagy a harmónia, minden ideális a közös tervezéshez. Komolyabb beszélgetésre kerülhet sor. Egyedülálló vagy? Bátortalan rajongód a tettek mezejére léphet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Izgalmas feladatot kapsz a munkában, ami fejlődési lehetőséget jelent számodra. Magánéletedben minden a szerelem körül forog, így egy jó barátod elhanyagolva érezheti magát. Pároddal legszívesebben minden időt kettesben töltenétek. Romantikus esték várnak. Ha még nem találtad meg a szerelmet, egy férfi ismerősöd felől tapasztalhatsz közeledést. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük