Heti horoszkóp február 8-tól 14-ig: az Ikrek pénzügyei javulnak, a Bakra új szerelem várhat

Valentin-nap hetében a szerelem kerül középpontba a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már február közepe van, karnyújtásnyira a tavasz: ezt most a szívek is megérzik, különösen Valentin-nap közeledtével. A vasárnapi szerelemünnep előtt természetesen más izgalmas események is elkövetkeznek.

A héten várhatóan sokak pénzügyei mutathatnak javulást, ráadásul a karrierben is történhetnek kedvező előrelépések. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Váratlan kiadás tizedelheti meg a költségvetésed. Ugyan elsőre borúsabbnak látod a helyzetet, szerencsére feltalálod magad, és boldogulni fogsz. Kedveseddel kellemes Valentin-napi program vár, amire talán még évek múlva is emlékezni fogtok. Ha nincs párod, egy olyan férfin akad meg a szemed, aki valójában nem az eseted. Lénye azonnal megfog. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Fontos döntéshez érkezel, de ha túl sokáig latolgatsz, akkor két szék közt a pad alá eshetsz. Érdemes pro-kontra végiggondolnod a dolgot, és akár meg is vitatnod valakivel. A legfőbb, hogy hallgass a megérzéseidre. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy felmerülő nehézséget, ami bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Szingli vagy? Online érkezhet az új szerelem! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi helyzeted egyre csak javul. Ezt részint megfontoltságodnak is köszönheted, most ugyanis sokkal átgondoltabban költekezel. Szerelmeddel a munka miatt kevesebb időtök lehet egymásra, de Valentin-napon mindent bepótoltok. Ha még nincs párod, titkos kiszemelted felé lassan ideje egy jelet küldened: mit szólnál egy mosolyhoz? Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A munkában szerencsére a szokásosnál csekélyebb lehet a terhelés, így több szabadidőd marad a héten. Hála ennek, nemcsak magadra, de szeretteidre is több időt szánhatsz. Kedveseddel szinte egész héten Valentin-napoztok. A környezetetek irigykedve nézi a köztetek lévő összhangot. Ha még várod a párod, exed kerülhet képbe, és meglepő hatást gyakorol rád. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Felmerül benned a munkahelyváltás gondolata, de alaposan csak később lesz alkalmad megfontolni. Most ugyanis a szerelem veszi át az irányítást feletted: kedveseddel soha nem tapasztalt közelségbe kerülhettek, hála egy mély beszélgetésnek. A hét vége felé a játékosság és a humor jellemzi heteteket. Még szingli vagy? Régi hódolód tűnik fel ismét, aki neked sem közömbös. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, ám ennek a teljesítése már-már túl nagy áldozattal járna. Jobb, ha átgondolod a dolgot, és inkább egy jó tanáccsal segítesz. Szerelmeddel egy, a későbbiekben esedékes utazás ötlete merül fel. Már a tervezgetés is izgalmas lesz. Vasárnap romantikahegyek várnak. Ha még nincs párod, nem érint rosszul a Valentin-nap, sőt: élvezed a szabadságot. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Bár még csak hó közepe van, kicsit túlköltekezhettél, vagy nagyobb kiadással szembesültél, mint előzőleg vártad. Ne aggódd túl, inkább készíts egy jó költségvetést a hátralévő két hétre. Párod és közted kis féltékenység kerekedik, de vasárnapra elsimulnak a dolgok. Szingli vagy? Két pasi is felkelti az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A napokban olyan feladattal bíznak meg a munkában, ami kicsit több munkával járhat, és sajnos bosszúságokkal is. Szerencsére a magánélet kárpótol. Kedvesed vállán kipihenheted magad, a hétvége pedig egy emlékezetes, romantikus Valentin-napot hozhat. Ha még nem leltél párra, akkor egy barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit, aki meg is tetszik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A természetbe vágyhatsz, és valószínűleg tűkön ülve várod, hogy megérkezzen a tavasz. Ha megteheted, légy többet a levegőn: egy kellemes parki séta felüdíthet. Szíved választottja olyan vallomást mondhat neked a héten, amitől talán még jobban beleszeretsz. Még egyedülálló vagy? Valaki egész héten azon töri a fejét, hogyan is kezdeményezzen nálad. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kicsit szétszórtabb lehetsz a héten, aminek egyértelműen a szerelem az oka. Pároddal galambokként turbékoltok, és valószínűleg nem is foglalkoznátok semmi mással, csak egymással. Valentin-napotokat egy vicces szituáció teszi emlékezetessé. Ha még várod a párod, egy online társkeresőn elegyedsz szóba valakivel, akivel szinte isszátok egymás szavait. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírrel kezdődik a heted, ami rendkívül feldob, és motivál téged. Ezt mások is észreveszik. Mivel szinte kicsattansz a lelkesedéstől, főnököd egy izgalmas feladattal bízhat meg. Kedveseddel kis vitád adódhat, de mire elérkezik a vasárnap, elillannak a viharfelhők. Szingliként kicsit felerősödik benned egy pár hiánya, de már nem kell sokáig türelmesnek lenned. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi ismerősöd kereshet meg egy kedves üzenetben vagy telefonon. Pároddal egy, a közeljövőben esedékes döntés kapcsán beszélgethettek sokat. Érdemes figyelmesen meghallgatnotok egymás érveit. Hétvégétek romantikát ígér. Szingliként Valentin-napon megpillantasz egy helyes pasit: bár semmit nem tudsz róla, első látásra vonzhat valamiért. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük