Heti horoszkóp február 1-től 7-ig: a Szűz jó hírt kap, az Ikrek régi vágya teljesül
Február első napjai pozitívan telnek a horoszkóp szerint.

GettyImages-507629766
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy máris magunk mögött hagytuk a januárt, de az idő kereke sietve gördül tovább. Február első hetében pozitív eseményekre számíthatunk a horoszkóp szerint.

Egyesek a munkában, mások a szerelemben számíthatnak szerencsés fordulatokra. Akadnak, akiknek egy remek hír teszi szebbé a napjait, más szerencséseknek egy már-már feladott álmuk valósul meg.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkád során olyan feladatot kapsz, amiben nincs sok tapasztalatod. Ne stresszelj, bátran kérj segítséget! Hamar bele fogsz jönni, és mindez fejlődési lehetőséget ad majd a számodra. Pároddal közösen oldotok meg egy hirtelen adódó bökkenőt. Ez újfent bizonyítja, mennyire jó csapat vagytok. Ha nincs kapcsolatod, izgalmas, de kérészéletű flört teszi színesebbé a heted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A közelmúlt legnyugalmasabb, legharmonikusabb hete vár, így bizakodón mész neki a februárnak. Mind a munkában, mind a magánéletben rendben alakulhatnak a dolgaid. Szerelmeddel a szokásosnál több időtök lehet kettesben, ami nagyon jót tesz nektek, és erősíti kapcsolatotokat. Még nincs párod? A véletlen hozhat össze valakivel, aki első látásra megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jól indul a február: talán már fel is adhattad, de most mégis teljesülhet egy régen dédelgetett álmod. Mosolyod, örömöd másokra is átragad. Kedvesed nem győzi csodálni, milyen sugárzó vagy. Ha még egyedülálló vagy, felszabadultságod mágnesként fog hatni a férfiakra. Valaki, aki eddig nem mert kezdeményezni, végre megteheti a lépést. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kreativitásod a tetőfokára hág. Ötleteidet legjobban a főnököd értékelheti, így ne tartsd magadban a javaslataidat! Még egy előléptetés vagy fizetésemelés esélyét is megteremtheted magadnak. Szerelmeddel valami olyasmit oszthattok meg egymással, amit eddig nem tudtatok a másikról. Ha még egyedülálló vagy, férfi barátodra kezdhetsz más szemmel nézni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kolosszális ötleted támad, hogyan oldj meg egy régóta zavaró problémát. Ez az elgondolás segíthet abban, hogy stresszmentesebben, gördülékenyebben haladjanak tovább a dolgaid. Szerelmeddel egy későbbiekben esedékes utazás ad izgalmas témát. Ha még nincs párod, most kiegyensúlyozott lehetsz egyedül, és nem érzed egy társ hiányát. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Számodra a február egy nagyszerű hírrel indul. A dolog olyasmit érint, amiért sokat dolgoztál vagy küzdöttél korábban. Amennyiben párban vagy, szíved választottja bókok tengerével halmoz el, amit annak köszönhetsz, hogy most különösen vonzó a kisugárzásod. Szingliként ugyanez elismerő tekintetek tucatját hozza, és jó eséllyel egy randimeghívást is. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Két számodra fontos ember között sikerül elsimítanod egy konfliktust. Bár nem veszélytelen az ilyesmi, tapintatosságodnak és objektív nézőpontodnak hála, most jól jössz ki a dologból. Ha párban élsz, egy harmadik személy megirigyelheti a boldogságotokat. Légy résen! Még nincs kedvesed? Egy régi, akkor csak plátói jelölted kezdeményezhet nálad. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár mindig idő szűkében érezheted magad, végül sikerélmények sora bizonyítja a remek szervezőképességedet. Ha párkapcsolatban élsz, féltékenység kavarhatja fel az állóvizet. Ez viszont nem feszültséget, sokkal inkább bizonyítékot jelent, mennyire fontosak vagytok egymásnak. Ha nincs kapcsolatod, exed kapcsán meghatározó következtetésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerősöd keres meg telefonon vagy a közösségi oldalon. Ez nagy öröm lesz a számodra, és egyúttal egy jó lehetőség arra, hogy megújítsátok a kapcsolatotokat. Kedveseddel most kevesebb időtök lesz kettesben, de az együtt töltött órák minősége mindig kárpótolni fog ezért. Ha még várod a párod, egy online randioldal hozhat számodra sikereket. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Hála egy régebbi, jó döntésednek, pénzügyeid kezdenek stabilizálódni. Bár akarva-akaratlan is ötletelni kezdesz, mire és mennyit fordítanál, de vigyázz, hogy csak olyasmire költs, ami fontos! Pároddal kis vita kerekedik egy véletlen félreértés miatt, ám végül minden tisztázódik. Ha még szingli vagy, egy kéretlen hódolód akad. Légy határozott vele szemben! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Több mindent sikerül véghez vinned a napokban, mint azt előzőleg hitted. Hatékonyságod büszkévé és elégedetté tehet. Arra mindenesetre vigyázz, hogy a pihenésre is fordíts elég időt. Pároddal a nosztalgia jegyében telik a hét. A nagy beszélgetések közös kalandok tervezgetésébe fordulnak át. Ha nincs párod, egy régi szerelmed jut eszedbe, aki egykor fontos volt neked. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Most kicsit nehezebb heted lehet a munkában, de szerencsére jól bírod a gyűrődést: energiaszinted nem apad le még a sokadik megpróbáltatás után sem. Könnyen lehet, hogy egy szép dicséretet is kapsz a főnöködtől. Szerelmi életed harmonikus: párban vallomások és romantikus pillanatok sora várhat, egyedülállóként pedig egy új jelentkező lép színre, és hív randira. Horoszkópos ékszer »

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük