Heti horoszkóp január 25-től 31-ig: a Bika szerencsés, a Kos kihívás előtt áll

A horoszkóp szerint sokaknak jól alakulhatnak a dolgai a következő napokban.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A következő napokban sok szempontból szerencsésen alakulhatnak a dolgok: egyeseket váratlanul érhet utol, mások talán mindennél jobban reménykedtek benne, hogy Fortuna a kegyeibe fogadja őket.

Mindez most különösen azoknak jöhet jól, akik valamilyen kihívás, ismeretlen feladat előtt állnak. Ami pedig a szerelmet illeti, ez ügyben is biztató folytatást jósol a heti horoszkóp.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Most leginkább a munkád foglalkoztathat, ugyanis egy olyan kihívás előtt állsz, ami részben vagy teljesen ismeretlen terep a számodra. Szerencsére a párodban nagyszerű támaszra lelsz, mert sok biztató szót és stabil pontot adhat neked a héten. Ha egyedülálló vagy, pillanatnyilag nem foglalkoztat a szerelem, de Cupido épp az ilyen időkben szereti kilőni a nyilait. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően mégis sikerülhet valami, amiről talán már le is mondtál. Az is lehet, hogy egyelőre csak egy jelentős lépéssel kerülsz közelebb a dologhoz, de a fordulat bizakodóvá tesz. Kedveseddel utazgatáson törhetitek a fejeteket. Bár ez egyelőre nem aktuális, a tervezgetés, álmodozás örömteli lesz. Szingliként meglepő irányból érkezhet egy új hódoló. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztathatnak. Fontos, hogy ne aggódd túl, bármilyen is az aktuális helyzeted. Ha éppen nem túl magas a bankszámládon az összeg, akkor a hét második felében sikerül egy jó utat találnod a hó végének átvészelésére. Szerelmeddel csak úgy szikrázik köztetek a levegő. A kezdeti lelkesedés idéződik most fel köztetek. Szingliként első látásra tetszik meg egy helyes pasi. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kicsit besokallhatsz, így megfordul a fejedben a munkaváltás gondolata. Érdemes lenne első körben a szabadságot is számba venned, hogy ne kimerültségedben, hanem józan ésszel dönthess. Párod egy reakciója a meglepetés erejével hat rád, és még közelebb hozhatja őt a szívedhez. Nincs kapcsolatod? Nézz szét egy online randioldalon, mert most meglepően sikeres leszel a potenciális pasik körében. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel indul a hét. Egy régi, okos döntésednek hála, most szerencsésen folytatódnak a dolgaid. Megfontoltságodra újfent büszke lehetsz. Őrizd is meg ezt a jó szokásod. Ha van párkapcsolatod, most a nosztalgia jegyében telik a hét. Közös emlékeiteket élmény lesz felidézni. Ha még nincs párod, egy férfibarátod felől tapasztalhatsz nagyobb érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyi szerencse vár, aminek köszönhetően a vártnál gazdagabban zárhatod majd ezt a hetet. Párkapcsolatodban irigylésre méltóan alakulnak a dolgok. A köztetek lévő harmónia most legfőképp a tiszta kommunikációnak köszönhető. Ha még egyedülálló vagy, most élvezheted is a szabadságot. Töltődj fel, hogy felkészülten várhasd az új szerelmet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Mozgáshiányod van? Akkor ideje véget vetni neki: most elegendő kitartásod lesz ahhoz, hogy végre elkezdj valamit sportolni. Szerencsére számos lehetőség adott a konditermen kívül is, amikkel megpróbálkozhatsz. Szerelmed egy titkot bízhat rád, amit őrizz a lehető legnagyobb diszkrécióval. Nincs társad? Barátnőd párjának egy ismerőse kelti fel az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ezen a héten hajlamos leszel túlhajszolni magad. Érdemes jobban odafigyelned a megfelelő mennyiségű alvásra, a jó táplálkozásra, hogy az immunrendszered szinten tarthasd. Párkapcsolatod most kissé háttérbe szorul a munka miatt, de ha megbeszélitek a dolgot, akkor nem lesz belőle konfliktus. Szingli vagy? Egy új kollégán, ügyfélen vagy üzlettárson akad meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy apró, de annál szerencsésebb mozzanatnak köszönhetően sikerül megúsznod egy hatalmas munkahelyi galibát. A hiba feledékenységből adódott volna, így a jövőben érdemes nagyobb odafigyeléssel kezelni a teendőid. Szíved választottja egy izgalmas ötlettel rukkol elő, amit ketten tudtok majd megvalósítani. Ha még szingli vagy, régi jelölted bukkan fel megint a látókörödben, de már másképp nézel rá. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Környezetedben egy konfliktus bontakozik ki, és talán azt várhatják, légy döntőbíró. Inkább igyekezz pártatlan maradni, és mindkét oldalt objektíven tekinteni, de akár ki is maradhatsz a dologból. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, és játékos flörtölgetés, incselkedés közepette telnek a napjaitok. Ha még szingli vagy, egy volt kapcsolatoddal összefüggésben fontos felismerésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban egy rég nem látott ismerősöd jut eszedbe. Nosza, keresd fel telefonon vagy üzenetben, ha szívesen felvennéd vele a kapcsolatot. Ami a szerelmet illeti, szerencsésen alakulnak a dolgaid. Kedveseddel közösen kaphattok egy jó hírt, valami olyasmi kapcsán, ami előre fogja mozdítani a kapcsolatotokat. Szingliként végre egy olyan emberrel ismerkedsz meg, aki valóban a kedvedre való. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és olyasmit alkotsz, amire még sokáig büszke leszel. Ötletgazdagságod a munkában is jól kamatoztathatod, ám ami a barátok problémáinak megoldását illeti, ne bújj a fogadatlan prókátor szerepébe. Akkor adj tippeket, ha mások is igénylik. Szerelmi életed jól alakul párban és egyedül is, mivel egy remélt változás következhet be a héten. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük