Heti horoszkóp január 18-tól 24-ig: a Halak jó hírt kap, a Kos szerelmes lesz

A napokban kedvező irányban gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az idő most fordult csak igazán hűvösre, a szívek egyre csak forrósodni látszanak: a következő héten sokak életébe beköszönthet a várva várt szerelem.

Vasárnapig csak apróbb zökkenők zavarják meg az eseményeket, és alapvetően pozitívan alakul a hét. Akadnak majd, akikre ennél is több jó vár: ilyenek a Halak szülöttei, mert jó hírt kaphatnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nálad most minden a szívügyek körül forog. Szinte érzed a levegőben, ahogy röpködnek a szikrák, és valami jó van készülőben. Pároddal valóban egyre erősödhet kapcsolatotok, és szó eshet a távoli jövőre vonatkozó, izgalmas, közös tervekről is. Ha még egyedülálló vagy, az új kapcsolat már egy karnyújtásnyira jár: megismersz egy férfit, akibe első látásra beleszerethetsz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid kedvezően alakulnak, ami egyfelől rendkívül megnyugtató a számodra, másfelől viszont költekezésre ösztönözhet. Próbáld tudatosabban kezelni kiadásaid! Kedveseddel a humor jegyében telik a hét. Együtt töltött óráitok játékosak és könnyedek lehetnek. Amennyiben még szingli vagy, két férfi is érdekelni kezd, akik szöges ellentétei egymásnak. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy rég keresgélt holmi kerül a kezedbe, és a váratlan szerencse igazán felvillanyoz. Ezzel egy időben a munkában felszaporodnak terheid. Jó hír, hogy a magánéletedből nyert energia segít kitartani. Szerelmeddel harmóniában telik a hét. Kommunikációtok hatékony, így most megbeszélhettek egy korábbi konfliktust. Szingli vagy? Online társkeresőn érkezhet az új hódoló. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A hideg dacára is a szabadba, levegőre vágysz, így most érdemes szervezned egy kellemes, tóparti sétát, biciklitúrát valahová a barátaiddal, családoddal. Párodban is remek partnerre lelhetsz, a közös élmény segíthet a mindennapok megpróbáltatásai közepette kicsit egymásra hangolódni. Ha még várod a párod, egy férfi barátod mutathat a szokottnál nagyobb érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Öröm ér, ugyanis jó lehetőséget kaphatsz a munkád kapcsán. A dolog előrelépést, szakmai fejlődést ígér, és az új kihívást kifejezetten élvezheted. Pároddal közösen oldotok meg egy váratlanul felmerülő problémát, ami újfent bizonyítja, milyen jó páros vagytok. Ha még nem vagy párban, akkor érdemes felpillantanod egy társkereső appra, ahol valaki csakis rád várhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Olyan ölteted támad, amellyel jó eséllyel kivívod felettesed dicséretét. Ne tartsd magadban. Ha párkapcsolatban élsz, most több időtök lehet kettesben lenni, így heteteket végig fogja kísérni a romantika. Kellemes beszélgetések sora vár benneteket. Még nincs párod? Valaki titkon rólad álmodozik, ám egyelőre nem meri felfedni vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid aggaszthatnak, ugyanis egy váratlan kiadás alaposan megtizedeli a költségvetésed. Ne tépelődj, inkább készíts egy jó tervet, hogyan osztod be a forrásaid hó végéig. Szerelmed egy vallomása nagyon meglephet, és még közelebb visz titeket egymáshoz. Amennyiben még egyedülálló vagy, régi szerelmed bukkan fel a látókörödben, és felkavarja az állóvizet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy kollégáddal kissé meggyűlhet a bajod a napokban, de amint segítő, jobbító szándékkal állsz a dologhoz, máris fordulni fog a kocka. Végül minden megoldódik. Kedveseddel egy, a távoli jövőben esedékes esemény megszervezése lehet most a központi téma. Nincs párod? Most kimondottan élvezed, hogy szabad vagy, és feltölt a magadra szánt idő. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Kreatívabbik éned bújik elő, és valami nagyszabásún kezded törni a fejed. Érdemes alaposan átgondolnod, mit és hogyan csinálsz, így lehetsz végül igazán büszke a kezed munkájára. Pároddal nosztalgikus hangulatban lesztek. Kapcsolatotok elejére örömteli lesz a visszaemlékezés. Még nincs párod? Exed kapcsán fontos felismerésre jutsz, ami később előnyödre válik. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Zseniális ötleted támad egy régóta zavaró probléma megoldására, ami a jövőben sok bosszúságtól fog megkímélni. Szerelmeddel nagy lesz az összhang. Most sok mindent átbeszélhettek a közös jövőre vonatkozóan. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akad. Ha nincs esélye, légy határozott, és mondd meg neki kerek perec! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Régi ismerősöd kereshet meg telefonon vagy a közösségi oldalak egyikén. Mivel ezer éve nem találkoztatok, rendkívüli öröm lesz ismét elbeszélgetnetek. Váratlan örömhírt is mondhat. Amennyiben párban vagy, egy fuccsba ment program miatt bosszankodhatsz. Ne tedd, inkább találjatok ki egy B tervet! Szingliként barátnőd rokona kezdhet irántad érdeklődni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírekkel indul a hét. A számodra fontos ügyet már-már feladhattad, de most úgy alakul, hogy mégis van remény arra, hogy jó irányt vegyenek a dolgok. Szerelmeddel jókedvűen alakul a hét, noha egy kisebb vita megtörheti az idillt. Szerencsére hamar elillan. Még nincs párod? Valaki olyan tetszik meg, aki nem az eseted, lelkével, fellépésével azonban mégis megfog. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük