Heti horoszkóp január 11-től 17-ig: a Mérlegnek a szerelemben, a Nyilasnak a karrierjében jön változás

Az esztendő eleje továbbra is pozitív folytatással kecsegtet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon sokan bíznak abban, hogy a 2021-es esztendő szebben sikerül a 2020-asnál: nos, ezért nemcsak a szerencse felelős, hanem mi magunk is. Ami a másik oldalt illeti, a horoszkóp szerint Fortuna is besegít, hogy reményteljes legyen a folytatás.

A szerelem kerül fókuszba, különösen az egyedülállók számára. Most sokak szívügyeiben következhet be a várva várt fordulat. Mindemellett egyeseknek a karrier is tartogathat meglepetéseket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírek várnak a napokban egy számodra jelentős ügy kapcsán. Bár talán már le is tehettél róla, a pozitív folytatás kerül kilátásba. Kedveseddel egy közös projekt megvalósításába fogtok, ami még inkább összehozhat benneteket. Ha még egyedülálló vagy, de van jelölted, gondold át, vajon tényleg érdemes-e arra, hogy sok időt szánj rá. Amennyiben nem, a továbblépés okosabb lehet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyi szerencsében reménykedhetsz. Jól is jön, hiszen az ünnepek után alaposan leapadhatott a költségvetésed. Igyekezz előrelátóan gazdálkodni, hogy a folytatásban is kedvezően alakuljanak a dolgok az anyagiakban. Szíved szerelmével egy izgalmas, közös utazás gondolata merül fel, amit a távoli jövőben valósíthattok meg. Egyedülállóként jön a fordulat: felbukkanhat az álomférfid. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Akár egyedülálló vagy, akár párban élsz, egy pozitív hullám indulhat el, ami kedved szerint fordítja tovább a sors kerekét. Kedveseddel tovább mélyülhet a kapcsolatotok. Szóba kerülhet a távolabbi jövő, a közös tervek még inkább kirajzolódnak. Ha még nincs párod, titkos hódolód léphet, és elindul az izgalmas randizgatás.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagyobb kiadás várhat, ami eléggé elveheti a kedved. Ne aggódj, nem egy balszerencsés periódus indul. Ha ezen túl leszel, és buzgón spórolsz, gyarapodni fogsz anyagilag. Szerelmeddel kellemes program várhat a természetben. Még szingli vagy? Egy régi jelölted kezd ismét érdekelni. Ezúttal sikeresebb lehet a próbálkozásod, ő is jobban érdeklődhet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szépérzéked felerősödik, és még jobb ízléssel válogatod össze dolgokat. Most érdemes újragondolnod otthonod berendezését, stílusát. Szíved szerelmének lehetőséged nyílik egy olyan oldalad megmutatni, amiről még nem ismert. Ez új színt visz kapcsolatotokba, és felpezsdíti az érzelmeket is. Ha még egyedülálló vagy, munkád kapcsán kerül képbe egy jóképű férfi. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki karriertanácsot kérhet tőled, ám az ő szakmájában nem feltétlenül vagy jártas. Talán akkor teszel a legjobban, ha egy másik emberhez küldöd, aki otthon van a kérdésben. Szerelmeddel nagyszerűen működhet a kommunikáció, és remekül működtök együtt a problémamegoldásban is. Ha még nincs párod, korábbi randipartnered ismét kereshet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Bár az évkezdés mindenkinek döcögős, nálad kezdenek helyrebillenni a dolgok, és egyre lendületesebben végzed a munkát. Ami a szerelmet illeti, változás vár. Kedveseddel egy régi konfliktus rendeződik, ami végre feszültségmentesebb folytatást ígér. Ha még nem találtad meg a párod, akkor most várhat egy jelentőségteljes találkozás: lehet, hogy a nagy Ővel?

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kicsit szétszórt lehetsz, ezért könnyen elveszíthetsz valamit. Próbálj meg minél inkább fókuszálni, fordíts időt több pihenésre, és vigyázz a szokásosnál is jobban magadra, illetve holmijaidra. Szerelmeddel játékos kedvetekben lesztek, és sok kedves emléket szereztek magatoknak a héten. Ha még egyedül vagy, akkor egy barátnőd rokonán akadhat meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új munkalehetőség merülhet fel a számodra, és a változtatás gondolata talán vonzó is lesz. Az új feladatkörrel akár jobb fizetés és szakmai fejlődés is várhat. Párban egy kis félreértés borsozza meg a hangulatot, de hamar kiderül, és inkább mókás, mint rossz emlék lesz. Amennyiben még várod a párod, exed bukkanhat fel ismét a láthatáron. Ha úgy látod, megéri, most sok mindenről elbeszélgethettek. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Öröm ér, ugyanis egy nagyon régen látott ismerősöd bukkan fel a láthatáron. Az illetővel kellemes lesz felidézni a régi emlékeket, és most megújulhat a kapcsolatotok is. Szerelmeddel ugyancsak nosztalgikus kedvetekben lehettek: tervezzetek új programokat is, melyeket a jövőben valósíthattok meg. Ha egyedülálló vagy, egy titkos hódolód akad. A férfi egyelőre elrejti vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új ötleted támad, melynek megvalósítása elsőre talán kemény diónak tűnhet. A lelkesedés azonban inspiráló erő lehet a számodra, és hamar megtalálod a módját, hogyan valósíthatod meg. Szíved választottja kellemes meglepetést okozhat egy reakciójával. Új, szimpatikus oldalát ismerheted meg ezzel. Még szingli vagy? Egy férfi barátod közeledését tapasztalhatod. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, ám sajnos két szék közt a pad alá esel, ha túl sokat vacillálsz. Segíthet, ha mások tanácsát is figyelembe veszed, de ne hallgattasd el saját megérzéseidet sem. Párkapcsolatodban romantikára és sok-sok szívből jövő vallomásra számíthatsz. Hetetek harmonikusan alakul. Ha még egyedülálló vagy, érdemes szétnézned egy online randioldalon. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük