Heti horoszkóp december 28-tól január 3-ig: az Ikrek jó hírre, a Kos izgalmas üzenetre számíthat

Az ünnepi hangulat folytatódik, és izgalmas fordulatok is várhatók.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Túl a karácsonyon még korántsem ért véget az ünnepi ragyogás: ezen a héten elérkezik a szilveszter. Ugyan 2020-ban rendhagyó lesz, mégis sokan lelkesen várják, hiszen szebbnél szebb álmokat szövögetnek a jövő évre nézve.

Nem véletlen, hogy tervek milliói születnek meg, hiszen a rossz események sorát hozó esztendő után mindenki jobbra vágyik. 2020 utolsó napjain bizakodás, és pozitív energiák kísérik utunkat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Izgatottan várhatod a szilvesztert még akkor is, ha ebben az évben másképp alakul, mint ahogyan szokott. Úgy sejted, jövőre valami jó veheti kezdetét. Szerelmi életed harmonikus. Szilveszterkor játékos kedvetekben lesztek. Ha nincs párod, egy váratlan újévi üzenetet kaphatsz egy helyes férfi ismerősödtől. Vajon többet is szeretne?  Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kérhet tőled, aminek a teljesítése talán nem lesz egyszerű, mégis örömet okozhat, hogy segítesz. Pároddal a jövő év tervei jöhetnek szóba. Sok mindent kitűzhettek, és nagy az egyetértés. Ha egyedülálló vagy, bár remélhetted, de szilveszterkor nem várható nagy fordulat: légy azonban résen, mert a szerelem már közeleg. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy olyan fejleményre számíthatsz, ami jövőd szempontjából bír jelentőséggel. Kedvesed egy meglepetése nagy örömet okozhat, és még biztosabb lehetsz abban, hogy ő ismer téged a legeslegjobban. Ha nincs párod, exed juthat lépten-nyomon eszedbe. Hacsak nem szeretnél visszatérni hozzá, jobb előretekinteni. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Rég dédelgetett álmod valósulhat meg ezekben a napokban. Hogy erre december utolsó vagy január első napjaiban kerül-e sor, a jövő titka, de az öröm mindettől függetlenül nagy lehet. Szerelmed egy vallomása egészen levehet a lábadról. Amennyiben szingli vagy, szilveszterkor egy online társkeresőn felbukkanó pasi mozdíthat meg benned valamit. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A rendhagyó miniszilveszter is szilveszter, így most az előkészületek foglalkoztatnak. Mindennel gyorsan haladsz, és még arra is juthat energiád, amire előzőleg azt hitted, nem marad. Pároddal egy-egy romantikus este dobhatja fel a heteteket. Egyedülállóként a neten botolhatsz bele egy pasiba, akit régről ismersz. Ezúttal férfiként is érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Anyagi kérdések foglalkoztathatnak. Ünnepek táján gyakori az ilyesmi, de aggodalom helyett érdemesebb egy jó tervet készíteni. Azonnal nyugodtabb leszel, ha előre látod, mire mennyit szánsz az elkövetkezendő napokban. Szerelmi életedben egy remélt fordulat következhet be mind párkapcsolatban élőként, mind egyedülállóként. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ünnepekkor előkerülhetnek a régi fotók, kedves tárgyak, így nem csoda, hogy a nosztalgia keríthet hatalmába a napokban. Pároddal ugyancsak sok kedves emléket oszthattok meg egymással, így közelebb is kerülhettek egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, titkos hódolód lassan felfedheti a vonzalmát. Sejted, ki lehet? Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valami sajnos elkallódhat a napokban, de próbáld pozitív gondolatokkal ellensúlyozni a kellemetlenséget. Szíved választottjával a humor jegyében telik a hét, ami jó energiával tölt fel. Szingli vagy? Exed kapcsán meghatározó felismerésre jutsz, ami a későbbiekben is bölcsebb folytatást ígér. Nem is kell már sokat várnod rá. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A karácsonyi napoktól kissé elfáradhattál, és valószínűleg lassan bejgli- és sütimérgezésed is lesz. Az ünnepi hangulat a körülmények dacára is nap nap után magával ragad. Boldogságod tovább fokozza, hogy párod is hercegnőként bánik veled. Lesz egy fontos beszélgetésetek a jövőtök kapcsán. Szingli vagy? Egy jóképű férfi ismerősöd váratlanul randira hívhat. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Bár a sütiktől és egyéb finomságoktól még roskadozhat az asztal, valószínűleg már a szilveszteri menü tölti ki gondolataid. Az otthon töltött este szépnek ígérkezik. A jövő évre is sok mindent eltervezhetsz a héten. Szerelmed egy őszinte vallomása pozitív meglepetést okoz. Szingliként új jelöltet figyelgetsz a napokban, aki szintén érdeklődhet irántad. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Régi barátodtól kedves üzenetet kapsz. Ez egy remek alkalom lehet arra is, hogy megújítsátok kapcsolatotokat, Írj neki néhány sort, ha van hozzá kedved. Szerelmeddel kellemes otthoni szilvesztereste ígérkezik, meghitt pillanatokkal. Ha nincs párod, kissé magányosnak érezheted magad a napokban, de rokonaid, barátaid kedves üzenetei felvidítanak. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyi kérdés merül fel életedben. Hacsak nem halaszthatatlan, érdemesebb lehet a dolgot elhalasztanod az ünnepek utánra. Kedvesed féltékeny lehet egy férfiismerősödre, jóllehet, ok nélkül. Érdemes mielőbb megnyugtatnod. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki kezdhet érdekelni, aki valójában nem is az eseted. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük