Heti horoszkóp december 21-től 27-ig: az Ikrek pénzügyei javulnak, a Halak szerelmes lesz

A horoszkóp szerint örömteli hét elé nézünk, több okból is.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karnyújtásnyira van tőlünk a karácsony, és bár idén nem egészen úgy alakul, mint szokott, sok-sok kisebb-nagyobb örömforrás adódik, ami mégis mosolyt csalhat az emberek arcára.

A horoszkóp legalábbis ezzel biztat: úgy a magánéletben, mint a pénzügyek terén, kedvező irányban gördülhet tovább a sors kereke, nem is beszélve a szerelemről, ami sok-sok romantikát és pozitív fordulatokat tartogat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét eleje tevékenyen telik, de mire elérkezik az ünnep, minden kellemesen elcsendesedik körülötted. Ne stresszelj, hagyj teret a spontaneitásnak. Kedvesedtől meglepetésre számíthatsz, mely emlékezetes pillanatokat okoz. Nincs kapcsolatod? Most jobban hiányozhat a szerelem, de gondolj arra, hogy jövőre talán már párban ünnepelsz. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A karácsonyi készülődés közepette megfeledkezhetsz egy fontos teendődről: igyekezz mindent észben tartani, akár egy-egy listával az aktuális feladataidról. Pároddal romantikus lesz a karácsony, és a körülmények ellenére is sok mosollyal telik. Ha nincs párkapcsolatod, most kevesebb lehetőség adódik ismerkedni, de ne aggódj: a szerelem már közeleg. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Annak ellenére, hogy a karácsony sok kiadással jár, a te pénzügyeid javulnak. Ez annak köszönhető, hogy szuper rálátással és rutinnal kezeled kiadásaid, és egy régebben félretett összeg is sokat segít. Pároddal szóba kerülhetnek a jövőre vonatkozó tervek, és izgalmas beszélgetés alakulhat ki. Nincs kapcsolatod? Barátnőd rokona kezdhet érdekelni. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Az idei karácsony kicsit másként alakul, de ezáltal olyan gondolatok és érzések járnak át, amelyek végül mégis széppé varázsolják az ünnepet. Szerelmeddel egy kis félreértés eshet meg, amiből végül egy rendkívül vicces helyzet kerekedhet. Amennyiben még nincs kapcsolatod, egy régi próbálkozó ismét megkereshet, ezúttal számodra is vonzóbb lehet. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Örömhírrel indul a heted, amit tovább fokoz az ünnepi készülődés varázsa. Egy ajándékkal ugyan bajban lehetsz, de egy ismerős tippje kihúz a csávából. Pároddal most remekül működik a kommunikáció, ennek köszönhetően szuper csapatként működtök együtt. Ha még várod a nagy őt, első látásra zúghatsz bele valakibe: valószínűleg kölcsönös a vonzalom. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Lassan tényleg itt lesz a jól megérdemelt pihenés ideje: karácsonyra kellemesen ellazulsz, és messze elkerülnek a munkával kapcsolatos gondolatok. Az év végi hajrá okozta feszültséget a karácsonyi készülődés oldhatja benned. Pároddal kis féltékenység miatt lehet egy komolyabb beszélgetésed. Ha még egyedül vagy, valaki a napokban randira hívhat. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Számíthattál valakinek a segítségére, végül mégis egyedül kell boldogulnod. A kihívás hatására azonban felbátorodsz, és végül büszkén konstatálhatod, hogy remekül helyt álltál. Pároddal sok tennivalótok közepette a hét elején kevesebb lehet a kettesben töltött idő, de az ünnepek alatt mindent bepótoltok. Szingliként egy férfi ismerősöd kezdeményez, ami nagy meglepetést okoz. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Az idei karácsony ugyan rendhagyó, benned mégis varázsos módon ébrednek a jobbnál jobb ötletek, hogy amennyire lehet, mégis megszokott szépségében ragyogjon. Pároddal romantikus napokra számíthatsz, már csak a hóesés tehetné még meghittebbé együtt töltött időtöket. Ha még nincs társad, nézz szét egy online randioldalon, mert siker várhat! Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szuperhősként suhansz végig a lakáson, a takarítás és díszítés mellett még sütögetni is marad időd. A napokban kifejezetten energikus és hatékony leszel. Ha párban élsz, kedveseddel lehet egy apró összezördülés, ám csak amiatt, mert mindketten a legszebbre szeretnétek az ünnepet. Hamar kibékülhettek. Szingliként volt párod kapcsán jutsz fontos felismerésre. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Osztasz-szorzol és számolsz: pénzügyeid foglalkoztathatnak, és talán kicsit aggaszthatnak is. Nyugodj meg, és inkább próbálj az ünnepek lelki oldalára hangsúlyt fektetni. Egy jó költségvetési lista segíthet ellazulni. Párban egy váratlan, nagyon kellemes meglepetés várhat, talán épp karácsonyra. Egyedülállóként réges-régi jelölted kerülhet ismét a látóteredbe. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha a napokban még dolgozol, az év végi hajrában alaposan elfáradhatsz. Kitartás, közeleg a pihenés ideje. Kapcsolatod harmonikus. Most sokat nosztalgiázhattok a régi időkről, gyerekkorotokról, ezáltal olyasmit is megtudhattok egymásról, amiről eddig nem volt sejtésetek. Még várod a párod? Titkos hódolóra teszel szert, aki egyelőre azonban nem fedi fel vonzalmát. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Az ünnepi készülődés közepette talán nem is figyelsz másra, mint a sütikre és az ajándékokra, de ez a tevékenység kellemesen kikapcsol, és harmóniát teremt a lelkedben. Kedveseddel öröm lesz együttműködni a részletek megtervezésében, kivitelezésében. Szingliként nem is számítanál rá, és épp ezért most érkezhet a szerelem: a jóképű jelentkező azonnal elcsavarja a fejed. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük