Heti horoszkóp december 14-től 20-ig: a Kos hódít, a Mérleg sikeres

A héten az ünnepi készülődés és az érzelmek kerülnek fókuszba a horoszkóp szerint.

GettyImages-846758916
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs sok hátra karácsonyig, így sokaknak izgatott készülődéssel telhetnek a napok. Az ajándékok levadászása és a lakás díszítése mellett azért a szerelmi életre is jut némi figyelem.

Nem is lehetne másként, hiszen a szívügyek most előtörnek az események sűrűjéből: egyedülállók és párban élők is számíthatnak fordulatokra. A horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, karriered kapcsán egy számodra kedvező változásra számíthatsz. Munkaügyek ide vagy oda, most mégis a szerelmi életed kerül fókuszba. Párban vagy? Most a kedvesed szinte a tenyerén hordoz: különösen erős vonzerődnek aligha tud ellenállni. Szingliként is hódítasz: egy olyan pasi bukkan fel a láthatáron, akiben álmaid hercegét ismerheted fel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz az ünnepi készülődés közepette. A szép emlékek felidézése kellemes beszélgetésekkel ajándékoz meg. A párkapcsolatodban egy közös döntést csupán nagyobb kompromisszummal tudtok meghozni. Ha még egyedülálló vagy, új jelöltet szemelhetsz ki magadnak: a pasi meghódítására támad is egy nagyszerű ötleted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, de szerencsére csak egy kicsi számolgatásra lesz szükség, hogy minden elképzelésed megvalósulhasson az ünnepek alatt. Kedveseddel egy hullámhosszon vagytok. Egy későbbi utazás ötlete ad izgalmas témát. Ha még várod a párod, kukkants fel egy társkeresőre, mert siker várhat! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, aminek a teljesítése egy kis szervezést igényel, de szerencsésen összejöhet. Szerelmeddel kis vitába keveredhetsz a takarítás vagy az ajándékvásárlás miatt. Az ilyesmi előfordul, de törekedjetek rá, hogy az ünnepi készülődés, amennyire lehet, feszültségmentesen teljen! Ha még egyedülálló vagy, egyik exed bukkanhat fel ismét a látóteredben. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ajándékötletek cikáznak a gondolataidban, és rendkívül élvezed a karácsonyi készülődést. Az fontos, hogy a nagy hajtásban magadra se felejts el odafigyelni! Kapcsolatodban felerősödnek a jó energiák, tökéletes összhangot formálva köztetek. Nem is csoda, hogy mások irigykedve figyelnek titeket. Még szingli vagy? Olyan pasi tetszik meg, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagyobb kiadásra számíthatsz, ám a befektetés hosszú távú lesz, így nem kell pánikolnod. Szerencsére a havi költségvetésed sem omlik össze miatta. Pároddal játékosan és vidáman telik a hét. Szingliként két férfi is elkezd érdekelni, ám dönteni nehezen tudsz köztük: az egyikük külseje, míg a másikuk lelke vonz jobban. Gondold át, mi a fontos! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Sikert érsz el a munkában, ami nagy büszkeséggel tölthet el. Ami a karriered illeti, jobban nem is zárulhatna számodra az esztendő. Kedveseddel nagyszerű együttműködésben zajlik a karácsonyi készülődés, ami újfent bizonyítja, mennyire szuper páros vagytok. Ha még nincs kapcsolatod, akkor most letisztulhat benned, pontosan kire vágynál. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valami nagyon megtetszhet, ám valószínűleg nem szeretnél rá sok pénzt szánni. Mérlegelj, valóban szükséged van-e rá, de ha igazán a szíved vágya és a tárcád is engedi, akár meg is lepheted vele magad karácsonyra. Párkapcsolatod harmonikusan működhet. Ha rég együtt vagytok, akkor most a kezdeti idők romantikája tér vissza. Egyedülállóként kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy rég nem látott ismerősöd keres meg, levele pedig megmelengeti a szíved. Mindkettőtökkel sok minden történhetett azóta, így most lesz miről mesélnetek egymásnak. Kedvesed és közted kis féltékenység támadhat, de szerencsére gyorsan tisztázzátok a dolgot. Ha még egyedülálló vagy, nagyon vágyhatsz rá, hogy párban töltsd az ünnepet: vajon valóra válik?

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Örömhírek várnak a hét második felében: valami mégis összejöhet, amiről talán már le is mondtál. Mindeközben a karácsonyi készülődés is lefoglal, és sok pozitív energiával tölt fel. Szíved választottjával most kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de azok az órák mindig minőségiek lehetnek. Ha még keresed a párod, most nézz szét egy online randioldalon! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Most rendeződhet egy régi konfliktus, ami nyugalommal és boldogsággal tölthet el téged. A hétvégén továbbá esedékes lehet egy olyan döntés, ami befolyásolni fogja a közeljövődet. Kedveseddel most remekül működik a kommunikáció, így tökéletes kooperációban haladhat az ünnepi készülődés. Ha még egyedülálló vagy, egy régi jelölted kezdhet ismét foglalkoztatni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelemről szólhat. Pároddal talán másra sem vágytok, mint egymás társaságára: romantikahegyek, nagy beszélgetések és sok-sok nevetés várhat rátok. Szebben nem is alakulhatna az ünnepi készülődés hete. Ha még egyedülálló vagy, egy helyes pasi kerül képbe, akivel egykettőre megdobban a szívetek: valami nagyszerű lehet készülőben. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük