Heti horoszkóp december 7-től 13-ig: a Halak új esélyt, a Bak jó tippet kap

A horoszkóp örömteli fordulatokkal, jó lehetőségekkel kecsegtet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten jó energiák dolgozhatnak, ugyanis sokan válnak fogékonnyá a mindennapokban megélhető legapróbb örömökre is.

Nemcsak a ragyogó fényekkel feldíszített utcák, a kellemesen gőzölgő tea vagy az adventi koszorún fellobbant második gyertya varázsol mosolyt az arcokra. Kedvező fordulatokkal, fontos előrelépésekkel telik a hét, melyek sokak számára bizakodásra adnak okot.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Sütik, ajándékok és a rendhagyó ünnep lebonyolítása körül forognak a gondolataid. A készülődés örömei sajnos el is vonhatják a figyelmed egy munkahelyi feladatról, ami kellemetlenséget okozhat. Ha párban vagy, hetetek a humor jegyében telik, a szokásosnál is több játékkal. Még szingli vagy? Ismerősöd ismerőse a közösségi oldalon kezdeményezhet nálad.  Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Segítségedért folyamodnak, te pedig valószínűleg örömmel meg is teszed, ami tőled telik. A hála sem marad el, a jövőben neked is segíthet az illető, akinek most kezet nyújtasz. Szíved választottjával olyasmit osztotok meg egymással, amit eddig nem tudtatok a másikról. Ez szorosabbra fűzheti viszonyotokat. Ha még szingli vagy, buzgó udvarlód akad, aki neked is szimpatikus lehet.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy új állás vagy pozíció lehetősége merülhet fel. Ha úgy érzed, nincs bátorságod vagy kedved belefogni, még az előrelépés miatt se kockáztass: érdemes hallgatnod a megérzésekre. Jó hír, hogy pároddal egy régi konfliktus tisztázódik. Ez főként a te belátásodnak köszönhető. Ha még nincs kapcsolatod, egy férfi barátod küldhet feléd egyre gyanúsabb jeleket.  Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Véletlen szerencsének köszönhetően elkerülsz egy kellemetlen vagy veszélyes helyzetet: ez az eset megfontoltabbá tehet a jövőben. Szerelmeddel kevesebb időt tölthettek most kettesben, de a közös beszélgetések mindig remekül sikerülnek, és kárpótolnak benneteket. Ha még szingli vagy, volt kapcsolatod juthat eszedbe, és fontos felismerésre juthatsz.  Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy régi holmi kerül a kezedbe, ami elindítja a nosztalgialavinát: ez a hét a régi emlékek felidézéséről szólhat. Az is felmerül, a későbbiekben milyen kalandot élnétek meg szívesen a hozzád közel állókkal. Párodban nagyszerű partnerre lelhetsz a tervezgetésben. Lelkesedése még talán a tiédet is meghaladja. Ha még egyedülálló vagy, nézz szét egy társkeresőn: siker várhat! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kolosszális ötleted támad: pénzügyeidet érinti, és sokat segíthet a jövőben nagyságrendekkel többet spórolni. Még az is felmerül benned, hogy egy nagyobb dologra tedd félre az ügyes módszerrel megtakarított pénzedet. Kedvesed kissé féltékeny lehet egy másik férfi miatt, de ha megnyugtatod, elillan az egész. Nincs párod? Barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit.  Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Dicsérő szavakat kaphatsz a főnöködtől, ami rengeteg motivációt adhat neked. Lendületed szerencsére hosszasan kitart, és egyre előbbre visz karrieredben. Kedvesed egy titkot bízhat rád, amit feltétlen bizalma jeleként értelmezhetsz. Ha még nem találtad meg a párod, most kifejezetten jóleshet az egyedüllét, a függetlenség. Töltődik a lelked. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ami az ünnepek közeledtével teljesen normális. Fontos, hogy ne pánikolj, inkább vedd sorra tételesen a várható kiadásaid. Szíved választottjával dúlhat a szerelem. Akadhat is egy irigyetek, ám ebből semmit nem vesztek észre. Ha még nincs kapcsolatod, egy barátnőd rokona kezdhet érdekelni. Nyomozd ki, szingli-e! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Bokros teendőid közül alig-alig látsz ki, de szerencsés módon mindennap jut egy kis időd arra, hogy feltöltődj, és lélekben is készülj a közelgő karácsonyra. Bár még bőven van idő, tervek tucatja cikázhat a fejedben. Pároddal egy kis félreértés adódik, de életetek egyik legviccesebb élményét köszönhetitek neki. Ha még nincs párod, egy régi hódolód próbálkozhat ismét. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy kellemetlenség megoldására zseniális tippet kaphatsz: bár elsőre nem örülsz annak, hogy valaki tanácsokat osztogat, végül rájöhetsz, hogy több szem valóban többet láthat. Szerelmed egy reakciójával rendkívül meglephet. Új, számodra tetszetős oldalát ismerheted meg általa. Ha még egyedülálló vagy, két helyes pasi is a látókörödbe kerül: egyelőre titok, ki lesz a befutó. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel indul a heted, ugyanis előrelépés történik egy számodra fontos ügyben. A hét második felében érdekes pletyka jut a füledbe, de jobb, ha nem folysz bele a dologba. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik, és perzselő érzelmek szövik egyre szorosabbra kapcsolatotokat. Szingli vagy? Jelölted irányában egyre komolyabbá válhat az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi vágyadhoz kerülsz ismét egy lépéssel közelebb: bár úgy tűnhetett, nincs rá lehetőség, hogy megvalósuljon, most új esélyt adhat számodra a sors. A dolog igazán feltölthet, párod nem is győzi csodálni, mennyire ragyogsz. Most még a szokásosnál is több bókot kaphatsz tőle. Szingliként is felfigyelnek rád: az illető egyelőre titkolja vonzalmát, de már nem sokáig. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük