Heti horoszkóp november 30-tól december 6-ig: a Kos jó hírt kap, a Halak szerencsés változásra számíthat

Örömteli fejleményeket hozhatnak a következő napok a horoszkóp szerint.

GettyImages-1020456144
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy röppent el a november, hogy szinte észre sem vettük: most azonban kezdetét veszi az esztendő legvarázslatosabb hónapja, mely elhozza a karácsonyt is, a szeretet ünnepét.

Ámde ne szaladjunk ennyire előre, hiszen egyelőre a 12. hó első hete elébe nézünk. Jó hír, hogy ezek a napok örömteli változást, jó híreket és szerencsét is tartogatnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó híreket tartogathat számodra a hét. Noha nem is számítanál erre a kedvező fejleményre, úgy tűnik, Fortuna melléd áll, és előrelendít egy számodra fontos ügyet. Pároddal a nosztalgia jegyében telik a hét. Sok izgalmas emlék kerül elő, ami vidámságot lop a napjaitokba. Ha még egyedülálló vagy, egy régi jelölted juthat eszedbe, akit érdemes lehet felkutatnod. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted harmonikusan telhet. Lassanként minden olyan tényező lazulni látszik, ami az elmúlt időkben feszültséget okozott a számodra. Pároddal játékos incselkedést ígér a hét, ami a kezdeti időket idézheti a számotokra. Még keresed a nagy őt? Egy izgalmas idegen keltheti fel az érdeklődésed, akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki szívességet kérhet tőled, de ennek a teljesítése sok vesződséggel jár. Érdemes megosztanod ezt az illetővel, és inkább megosztoznotok a feladatokon, mint egyedül vállalni a terhet. Kedveseddel kapcsolatban fontos felismerésre jutsz: ha úgy érzed, ezt meg is osztanád vele, akkor tégy így! Egyedülállóként kéretlen hódolód akad: hárítsd határozottan! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kétszer vagy akár háromszor is neki kell futnod egy feladatnak, de a végén sikerrel járhatsz, és talán még büszkébb is leszel magadra, mint egyébként lettél volna. Most megbizonyosodhatsz felőle, hogy valóban nem szabad feladni. Szíved választottjával kis félreértés adódhat, de komolyabb vita nem lesz belőle. Szingli vagy? Most érdemes szétnézned egy társkeresőn! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A hideg idő dacára is a természetbe vágyhatsz, amit egy kellemes hétvégi kirándulással, sétával meg is valósíthatsz. A hét második felében öröm érhet, mert egy régóta vágyott holmihoz juthatsz hozzá. Szerelmeddel egy, a távoli jövőben megvalósítható tervről eshet szó, ami izgalmas témát ad. Ha szingli vagy, két férfin is megakad a szemed egyszerre: de ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Rég nem látott ismerősöd veszi fel veled a kapcsolatot, és ezúttal sikerül tisztáznotok is egy korábbi félreértést. Az örömteli fordulat tökéletes alapot ad neked egy kiegyensúlyozott decemberhez. Ha párban vagy, egy fontos téma kerül terítékre, amiben nagyon hasonlóan gondolkodtok. Nincs párod? Egy jóképű és okos jelentkeződ akadhat a héten. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban kicsit több munka várhat a szokásosnál, de egy szerencsés véletlennek köszönhetően terheid egy részétől megszabadulhatsz. Párban vagy? Valami újat tudtok meg egymásról, aminek következtében felizzik köztetek a levegő. Egyedülállóként ráébredhetsz, hogy egészen más típusú pasik vonzanak, mint régen. Ideje új jelölt után nézni! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagyobb kiadásod lehet a napokban, ami már előre leapasztja a decemberi büdzsédet. Készíts egy jó tervet, mire és mennyit költesz, illetve mennyi pénzre lenne szükséged az ünnepi időszakra. Így hamar megnyugodhatsz, és magabiztosan tekinthetsz előre. Szerelmi életedben váratlan változás adódhat: párban és egyedül is jó felé fordul a sors kereke! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyi szerencse érhet, ugyanis egy korábban nagyobbnak jósolt kiadás jóval alacsonyabb lesz. Ennek köszönhetően egy bizonyos összeg a zsebedben marad. Érdemes megspórolnod az ünnepi időszakra. Kedveseddel a közös tervek kerülnek szóba, ám egyvalamiben kompromisszum kötésére lehet szükség. Nincs kapcsolatod? Most jól érezheted magad szingliként, feltölt az egyedüllét. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten hajlamos lehetsz mindenféle problémát a válladra venni. Jó, ha tudod, valószínűleg a számodra fontos emberek sem szeretnék, hogy az ő bajuk a te lelked nyomja. Próbálj pozitív maradni, és kicsit magadra is koncentrálni! Szíved választottjával féltékenység támadhat köztetek egy közös ismerős miatt. Ha nincs párod, egy olyan illető kezd ostromolni, akit régről ismersz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Már most kezd eluralkodni rajtad az ünnepi hangulat, és jó energiáid másokra is átragadnak. A napokban szerencse ér, ugyanis kezedbe kerül egy régóta keresett holmi is. Kapcsolatodban közösen számíthattok egy nagyszerű örömhírre. Ha nincs párod, exed kapcsán jutsz egy nagyon fontos felismerésre, amit a jövőben tudsz hasznosítani. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ha volt egy munkahelyi nehézséged, ennek kapcsán szerencsés változásra számíthatsz. Ezzel nagy kő eshet le a szívedről. Kedvesed bókok tömkelegével halmoz el, most ugyanis kifejezetten vonzó lesz a kisugárzásod. Ezt szingliként is megérezheted, mivel most egyszerre több hódolód is akadni fog. Lehet, hogy egyikük lesz a jövendőbeli párod? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük