Heti horoszkóp november 16-tól 22-ig: a Bak szerencsés, a Halak új fejezetet kezd

A következő napok sok kedvező eseményt tartogat a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miért is tagadnánk - borzasztó ez a szürke, hideg, ködös, nedves időjárás. Senki sem rajong érte, de szerencsére, ahogy a horoszkóp jósolja, mégis lesz ok a héten mosolyogni.

Pozitív események sora várható ugyanis, főleg a magánélet terén. Jó energiák járnak, melyek abban segítenek, hogy sem a lehangoló idő, sem más nehézségek ne foghassanak ki senkin. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Jó hírekkel indulhat a heted. Törekvéseidért végre learathatod a jól megérdemelt babérokat. A napokban szerelmeddel is harmóniában leszel, ám azt ne feledd, hogy ezt a jó állapotot csak őszintén lehet megtartani. Ha nem mondod el a véleményed, az hosszú távon nem kifizetődő. Amennyiben egyedülálló vagy, egy jóképű idegent pillantasz meg valahol. Szerencsére tudod is, hol keress utána, ki lehet ő, és mit tudhatsz meg róla. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Valaki szívességet kérhet tőled. Az illető személye miatt kétszeresen, sőt akár háromszorosan is igyekszel megfelelni. Próbáld kicsit lazábban felfogni a dolgot, hiszen a görcsölés csak hátráltatni fog. Kedveseddel nosztalgikus hangulatban telik a hét. Felmerülhet egy közös, új kaland is, ám ezt csak a távoli jövőben sikerül megvalósítani. Még egyedülálló vagy? Korábbi jelölted tűnik fel a színen, és egészen megnyerő lehet a számodra. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid stabilizálódni látszanak, ami megnyugvással tölthet el. Érdemes megfogadnod, hogy nem költekezel felelőtlenül, hanem előre be fogod osztani a költségvetésed. Pároddal remekül működik a kommunikáció. Nincs olyan, amit most ne tudnátok megbeszélni. Ha még nincs kapcsolatod, akkor most kifejezetten élvezheted a szingliség előnyeit. Szabadidődben tökéletesen feltöltődsz, hála kedvenc elfoglaltságaidnak. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Bár nagyon számítasz valakinek a segítségére, sajnos előfordulhat, hogy ő mégsem lesz jelen, amikor szeretnéd. Ne ess kétségbe, hiszen talpraesett vagy, és nagyszerűen megoldasz bármilyen galibát. Egykettőre meglesz, mit tegyél. Szerelmeddel a humor jegyében telhet a hét. Sokat nevettek, ami pozitívvá és erőssé tesz. Nincs még választottad? Akkor most érdemes felnézned egy randioldalra, mert valaki csak rád vár. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Energikus és pozitív lehetsz a héten. Környezeted csodálattal nézheti, mennyire jól veszed az akadályokat, és milyen lendületes vagy. Vigyázz, ne vállald túl magad, mert átesel a ló túloldalára! Szíved választottjával minden zökkenőmentesen halad a héten. Most jól kommunikáltok, és szuperül működtök együtt a problémamegoldásban. Ha még nincs párod, exed kapcsán jutsz fontos felismerésre. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Környezetedben valakinek felháborító lehet a viselkedése. Gondold át, tehetsz-e érdemben is valamit azért, hogy észbe kapjon. Igyekezz okosan kommunikálni, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe! Szerelmeddel sikerül tisztázni egy régi félreértést. Most különösen nagy lelki harmónia lehet köztetek. Nincs párod? Egy új hódoló tűnik fel a láthatáron, aki számodra is nagyon szimpatikus lesz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Kolosszális ötleted támad egy régóta zavaró tényező, egy kellemetlen probléma megoldására. Az ötlet kivitelezése nem is lesz nehéz, csak okosan végig kell gondolnod. Szerelmeddel szóba kerül a közös jövő. Örömteli lesz, hogy sok-sok mindent hasonlóképpen gondoltok. Ha még nincs kapcsolatod, valaki izgalmas üzenetben vagy képkommentben adhatja jelét irányodban érzett vonzalmának. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Akár egy meglévő szituáció megoldása, akár a jövőbeni spórolás foglalkoztat, ne aggódj: sikerül kitalálnod, hogy hogyan oldd meg a helyzetet. Csak végig kell venned a havi pluszokat és mínuszokat. Szerelmeddel kis féltékenység merül fel, ami talán vitát is generál. Szerencsére hamar sikerül tisztázni a dolgot. Ha még nincs párod, egy új jelölt rabolja el a szíved, akit most látsz életedben először. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Előbújhat belőled a kreatívabbik éned, és valami olyasmit alkotsz, amire büszke leszel, és akár másokat is inspirálhatsz. Kedveseddel egy mélyebb, komolyabb beszélgetés zajlik le a héten, ami még inkább összekovácsol benneteket. Ha még egyedülálló vagy, akkor egy régi jelölted tűnhet fel ismét a láthatáron. Ezúttal ő lesz az, aki szívesen alakítana ki veled komolyabb kapcsolatot. Rajtad áll, neked mennyire szimpatikus az ötlet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szerencse ér, ugyanis egy véletlennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz. Mivel az ügy számodra is nagyon fontos, örömmel tölt el, hogy felcsillan a biztató remény. Pároddal egy harmadik személy miatt lehet konfliktusod, de egykettőre tisztázzátok. Ne aggódj, nincsen tányér csörrenés nélkül! Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd rokona kezdhet foglalkoztatni. Bátran kérdezz, mit lehet tudni róla! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Környezeted számára is feltűnhet, milyen jókedvű és energikus vagy a héten. Valaki ezt látván extra feladattal, szívességgel környékezhet meg. Csak úgy vállald, ha belefér: ne cseréld a pozitív hullámot kimerülésre! Szíved választottja egy titkot bízhat rád, amit bizalmának jeleként értelmezhetsz. Még nincs párod? Titkos hódolód azon törheti a fejét, hogy színt vall: bármelyik nap megtörténhet! Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Most érkezhet el az ideje, hogy lezárj egy periódust, és új fejezetet kezdj. Mindez izgalommal tölthet el. Érdemes a megérzéseidre, és mások meglátásaira is egyaránt hallgatni, hogy jó irányban haladj. Pároddal közösen oldotok meg egy felmerülő akadályt. Ez újfent megmutatja, milyen remek csapat vagytok. Ha még egyedülálló vagy, exed miatt bosszankodhatsz. Próbáld elengedni, már új utakon haladsz, valami igazán szuper felé! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük