Heti horoszkóp október 26-tól november 2-ig: a Kost elismerik, az Oroszlánt szerencse éri

Szép és sikeres napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Érdemes minél többet a szabadban lenni és észrevenni, értékelni az ősz szépségeit, így könnyebben átvészelhető a nyári napsütés után nehezen megszokható időszak.

Bár nap nap után egyre hűvösebbe fordul az idő, a szívderítő pillanatok és örömteli események mindenki lelkébe melegséget lopnak. Most sikerek, elismerés és szerencsés fordulatok is jöhetnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Remek munkahelyi teljesítményed őszinte, jól megérdemelt elismeréssel és dicsérettel illetik. Ez még tovább növeli motivációd, és erőt, pozitív energiát ad a folytatáshoz. Szerelmeddel kis félreértésnek köszönhetitek a legújabb közös kalandotokat, amit még évekig emlegetni fogtok. Ha egyedülálló vagy, valakinek titkon megtetszel: bár egyelőre nem biztos, hogy kezdeményez, a szándék erősödik. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indul a heted, ami sok-sok jó energiát ad neked a hétre. Jól is fog jönni, hiszen most is akad majd tennivalód bőven. Pároddal egy-egy romantikus séta, közös este erősíti meg még inkább a köteléket. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan helyen és időben pillantod meg új jelölted. Az illető soha nem tapasztalt hatást gyakorol rád, és azonnal felébreszti kíváncsiságod. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztathatnak a héten, és mivel több időt szánsz kiadásaid és bevételeid végiggondolására, a hét második felében kolosszális ötleted támad, hogyan spórolhatnál. Pároddal egy kis vita kerekedhet, de hamar belátod, hogy ahhoz, hogy kiderüljön, kinek van igaza, mindenképp meg kell hallgatnotok egymás érveit. Ha egyedülálló vagy, most élvezed a szingliség előnyeit. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kreatívabbik éned tör elő belőled, és egy rég óta halogatott, mégis zavaró problémára találsz remek megoldást. A kivitelezés kifejezetten élvezetes és pihentető lehet a sűrű munkaidő után. Ha van párkapcsolatod, kissé féltékenykedők lehettek a napokban. Próbáljátok őszinte szavakkal megnyugtatni egymást. Szingli vagy? Izgalmas flörtbe keveredsz egy jóképű illetővel, és nem kizárt egy randi sem. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Szerencse ér, ugyanis egy hirtelen ötletnek, sugallatnak köszönhetően sikerül elkerülnöd egy kellemetlen félreértést, számonkérést, esetleg felelősségre vonást. Most újfent kiderül, mennyire fontos hallgatni a megérzéseidre. Ha párban élsz, akkor egy komolyabb téma kerül elő, melyet csak higgadt érveléssel sikerülhet tisztázni. Még várod a párod? Rég nem látott plátói szerelmed bukkan fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nosztalgikus hangulatban telhet a hét. Régi kedves emlékek kerülnek elő, melyeket közeli szeretteiddel vagy akár pároddal közösen idéztek fel. Felmerülhet az gondolat, hogy újabbakat gyűjtsetek, és a záporozó ötletek egy nagyon kellemes estével is megajándékoznak. Szerelmi életed alapvetően kiegyensúlyozott, egyedülállóként pedig a pozitív változás örömteli szelét is érezheted a levegőben. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Most több energiád lehet a szokásosnál, és érdemes is kamatoztatnod ezt. Természetesen a munkahelyi teendőkre is szánnod kell belőle, de most lehet erőd arra is, amit máskor halogatsz. Legyen az bármi, elégedetten tekintesz majd vissza. Ha párban élsz, felizzik köztetek a levegő, és játékosan, humorosan telik a hetetek. Szingliként érdemes felnézned egy online társkeresőre, mert valaki épp téged várhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyeid szerencsésen alakulnak, mert valamihez jóval olcsóbban juthatsz, mint ahogyan előzőleg gondoltad. A fennmaradó összegből meglepheted magad valamivel, de akár félre is teheted: utóbbi idővel talán még nagyobb örömmel töltene el. Pároddal apró vita adódik, melyet szenvedélyességed ellenére is érdemes higgadtan megbeszélni. Még nincs társad? Jó hír: jelölted pozitív jelet küldhet feléd. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Konfliktus kerekedhet körülötted, aminek közvetve magad is részese lehetsz. Érdemes lenne végiggondolnod, hogyan tehetnél azért, hogy a helyzet rendeződjön, és jobbra forduljon. Pároddal romantikahegyek várhatnak, turbékolásotokat már-már irigykedve nézhetik a többiek. Ha még nincs kedvesed, volt kapcsolatodból vonsz le egy nagyon fontos tanulságot, aminek később hasznát veheted. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Öröm érhet, ugyanis egy számodra nagyon fontos ügy léphet előbbre. Ez további kitartásra és cselekvésre ösztönöz. Szíved választottja környezetében mozoghat valaki, aki féltékennyé tehet. Addig azonban nem érdemes idegeskedned, míg nincs miért. Inkább koncentrálj a párodra. Ha egyedülálló vagy, riválist láthatsz egy nőismerősödben. Gondold át, hogy léphetnél túl ezen. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kellemes meglepetés vár, ami meglehetősen felvillanyoz. Környezeted is felfigyelhet jókedvedre. Most különösen szívesen tartózkodhatnak a társaságodban. Ha van kapcsolatod, közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, remek csapat vagytok. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, akit csakis határozott szavakkal sikerül hatékonyan elhárítanod. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ügyeid intézésével szerencsésen és sikeresen haladhatsz a héten. Több szabadidőd maradhat magadra és azokra az emberekre, akik fontosak neked. Jó hír, hogy egy illetőben pozitívan csalódsz, aki korábban rossz fényt vetett magára viselkedésével. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de családi körben annál több értékes óra vár rátok. Szingli vagy? Egy titokzatos idegenbe zúghatsz bele első látásra. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük